Израђујемо дане који су повољни за концепцију без календара и графова! | pangudownloads.com
Ја сам мама!

Израђујемо дане који су повољни за концепцију без календара и графова!

Понекад је "тешка" овулација веома тешка. И нарочито често, према закону помисли, са хетерогеним пропустима у овом плану, девојке и жене које очајнички желе да имају бебу.

Како "ухватити" овулацију?

Израђујемо дане који су повољни за концепцију без календара и графова!

Под реч "Овулација" означава процес у којем зрело јаје из фоликла продире у абдомену шупљине из јајника, припремајући се за ђубрење. Обично овај период пада на краћи интервал између фоликуларне и лутеалне фазе, односно отприлике на тринаестом или четрнаестом дану менструалног циклуса.

Жене са редовним циклусом лако се могу израчунати "Повољно" дана за концепцију у баналном календару.

Али шта би сви требали?

Неке девојке покушавају "Ухвати" у правом дану, обратите се специјалним инкјет тестима, који се примењују у било којој апотеци.

Такви тестови се користе као уобичајени тестови трудноће - трака се спушта у свежим јутарњим урину и показује позитиван или негативан резултат. Али, за разлику од друге тестове овулације немају високу тачност и поузданост, поред тога, оне се морају применити директно на "Наводно" дана.

Свака жена која не користи календарске методе и графиконе промјена базалних температура може препознати овулацију унутрашњим сензацијама, па чак и вагиналним секретама. То је лако учинити код куће без прибављања помоћних средстава. Једини услов - морате слушати своје тело и пажљиво пратити све промене у добробити, што, нажалост, не може свака млада дама. Како можете сама препознати појаву овулације?

Зашто морате знати "симптоме" овулације?

Свако од вас може успешно идентификовати почетак овулације. Међутим, нису све девојке разумијете зашто је то неопходно. Нарочито ово се односи на оне који се не журе са потомцима и још нису планирали да имају децу. Међутим, праћење курса вашег менструалног циклуса је важно и корисно за све жене у репродуктивном добу.

Знаци овулације су различити, и углавном су индивидуални. Међутим, има их неколико "Универсал" манифестације које су типичне за скоро сваку зрелу зену која нема специфичне проблеме у гинекологији.

Зашто морате одредити овулацију:

Израђујемо дане који су повољни за концепцију без календара и графова!
  • Прво, тако да можете израчунати дан, најповољнији и продуктивнији за концепцију бебе. Ово је посебно важно за оне који желе да имају бебу у блиској будућности;
  • Друго, напротив, можете спречити ђубрење и појаву нежељене трудноће, ако не планирате још децу или не желите да их имате уопште. Међутим, у овом случају, морате имати јасан и тачан менструални циклус, без икаквих поремећаја и поремећаја. Такође је неопходно рећи да је заштита природним планирањем породице погодна само за веома организоване, одговорне и прикупљене девојке које су спремне да их гледају "Женски" тело неколико месеци, користећи конзервативну контрацепцију. Нећете морати само да пратите промјену у вашим сензацијама, већ и направите одређене графове, измерите температуру и обавите дневне прорачуне како бисте се сигурно заштитили од концепције;
  • Треће, можете планирати пол детета. У окружењу бабица и гинеколога постоји мишљење да су на дан овулације углавном ђубрење дечака, а дан пре његове активне фазе - од стране девојака. То је због чињенице да сперматозоиди носи у себи "Гирлисх" хромозоми су мање мобилни, а они који доприносе концепту дечака су енергични и брзи, тако да одмах досегну свој циљ зрелим јајима. Штавише, и "Женски" сперматозоа повећава виталност, а њихов живот и даље траје 1-2 дана у телу жене.

Наравно, трећа тачка није озбиљна, али је под прилично формалног здравствених разлога. Међутим, да се ослони на њега сто посто увек не морају да ако вежбате секс са циљем оплодње у периоду овулације, ви не можете бити сигурни шта тачно време долази рођење, а шта ће бити пол бебе.

Одредите почетак и почетак овулације

Израђујемо дане који су повољни за концепцију без календара и графова!

Као што је већ поменуто, неке жене не осећају промене у сопственом благостању током овог занимљивог периода.

Али како још увек препознајете овулацију код куће?

За почетак, још увек вам саветујемо да имате посебан календар за менструални циклус и попуните га у сваком "Критични дани". Тако ћете знати како можете препознати дан овулације, не само због сензација, већ и одређеног распореда.

Посебно корисно у том смислу је преузимање специјалних апликација на мобилном телефону.

Не само да ће вам дати графиконе, већ ће вам редовно обавијестити о будућој овулацији, менструацији, па чак и ПМС-у (пременструалном синдрому). Фокусирајући се на одређене дане, биће вам лакше да пратите своја осећања и пратите вагинални пражњење.

Како се овулација може препознати по сензацији?

За ово, свака девојка има своје симптоме. Они могу нагло променити од случаја до случаја, тако да се не ослањајте искључиво на савјете девојки, који током тог периода, рецимо, повећавају груди. Требало би да сте упознати са читавим опсегом сензација које су присутне код различитих жена током периода овулације да прате неке од њих саме по себи.

Знаци овулације могу бити:

Израђујемо дане који су повољни за концепцију без календара и графова!
  • Хормонски осип (прилично густи, обимни и болни бубуљице без гнојних садржаја који се појављују директно у средини циклуса);
  • Повећан апетит и жудња за штетом (чак и ако практикујете исправну исхрану и придржавате се здравог начина живота, у овом тренутку можете прећи снажну жудњу за пиззом или хамбургерима);
  • Краткорочни бол у доњем делу стомака, приближно у пределу грлића материце (међутим, ове сензације нису увек мекане, а понекад имају прилично изражен интензитет, све до зрачења у сакруку и доњем леђима);
  • Бол у јајници (они могу показати непријатан осећај вући у препуху са једне стране);
  • Промена расположења (током периода овулације жена може да се понаша још горе него у ПМС-у - плимовања безазленог беса и агресије се периодично замењују свеобухватном љубављу и наклоњеношћу);
  • Вишање (такође у овом периоду може почети и погоршање надутости, што често доводи до неугодности за жене);
  • Акутна сексуална жеља (током периода овулације, жена постаје најплоднија, а природа је омогућила вјероватно оплодњу не само лансирање интерних "Плодно" механизми, али и промјена понашања жена; чак и најраспространљивија особа током овог периода може запазити оштро повећање либида и очајну жељу за сексом).

Неке жене, нарочито особе које пате од ановулационих циклуса, обраћају се лекарима због праћења периода овулације. У посебно тешким случајевима, пацијенти пролазе кроз ултразвук у динамици како би пратили тренутно стање фоликула.

Међутим, да препознају почетак повољних дана за зачеће гинеколог може у обичном гинеколошки преглед у огледалима. У исто време он види да је грлић материце је постао лабава и мека, она променила своју позицију, и његове вилице одшкринута, са малим променама у положају тела.

Расподјела за овулацију

Најтачнији начин одређивања периода повољних дана јесте надгледање природе и волумена вагиналне слузи. Током целог периода овулације испуст постаје нешто већи.

Како другачије може да се препозна овулација конзистентношћу секрета?

Ова тачка практично се не може пропустити, пошто пражњења постају дебела, вискозна, пенаста. Обично личе на протеин сировог јајета. Ако посматрате такве промене у себи, ово је сигуран знак да је дошао добар дан. Или, напротив, "Опасно", захтевају апстиненцију или адекватну заштиту.

Будите пријатељи са својим телом и никада се нећете суочити са здравственим проблемима.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

+ 39 = 45