Како избегавати нежељену трудноћу ако кондом разбије? | pangudownloads.com
Ја сам мама!

Како избегавати нежељену трудноћу ако кондом разбије?

Контрацепција је одавно била саставни део живота модерних девојака. Данас, мали број људи жели да има децу у својој младости, и циљају своје младе године да изграде каријеру. Међутим, ниједна адекватна жена не жели да има абортус.

Шта фармацеутска понуда нуди?

Како избегавати нежељену трудноћу ако кондом разбије?

Упркос широкој доступности и широкој потражњи, данас не постоји заиста квалитетна контрацепција. У већини случајева, његови ресурси, на један или други начин, наносе штету рањивом женском тијелу, посебно када су у питању интраутерине спирале или хормонске таблете.

Уобичајене и сигурније ствари, као што су кондоми и спермицидалне супозиторије, често не успевају, јер нас не могу у потпуности заштитити од нежељених трудноћа. Стерилизација је дозвољена само ако постоје две здраве дјеце, или након достизања одређеног узраста (35-40 година).

Понекад су изузетно непријатне и уопште не смешне ствари – кондом се пробија, или “изгубљено“Унутра. Наравно, у овом случају не би требало полудети са анксиозношћу – време је да предузмете хитне мере како би се спречило оплодње. Па, или помирити са предстојећом мајчином – овде сви одлучују за себе.

Шта да радим ако прекинем кондом? Покушајмо да разумемо и неутралишемо посљедице овог “хитно“.

Зашто се то догодило?

Ако сте свесни специфичних разлога, зашто је истргнуто или изгубљено “гумени производ“, Можете спречити даље проблеме минимизирањем свих могућих ризика.

Из којих разлога може кондом пасти?

Како избегавати нежељену трудноћу ако кондом разбије?
 • Производ је истекао (приликом куповине робе, важно је обратити пажњу на ово, јер лошег, растављеног латекса може изазвати не само такав “инциденти“, Али и разне компликације у женским гинеколошким органима);
 • Зашто је кондом прекинут током секса? Можда имате мањак природне масти. У овом случају важно је користити специјално мазиво за посебне намене. Ако сте превише лијени или склони да га купите, а уместо тога користите средства за масну крему, млечни масти или уље, будите спремни да рушите “гумени производи“- масне текстуре изазивају смањење еластичности латека, тако да лако може да прекине свој интегритет;
 • Отварање пакета десило се уз помоћ зуба, ау исто време додирнут је и сам производ. Дакле, кршење интегритета “еластичан“Формално се догодило уочи самог цоитуса;
 • Постављањем кондома, ви или ваш партнер заборавили сте да окачите врх са два прста, изазивајући проток ваздуха у њега. Након тога, из ваших активних покрета тела, “гума“Управо пукла, као дечји балон;
 • Из неког разлога сте одлучили да “двоструко покровитељство“Биће ефикасније и одлучио је да користи само два кондома. И тако даље, због интензивног трења једни од других, једноставно су се сломили.

Може ли кондом пасти на други начин? Да, производ је могуће ступити у брак. Осим тога, интензитет и активност трења такође могу играти улогу. Али у овим случајевима, јаз “гума” сматра се изузетком уместо правила. Праг таквих случајева је око 2,5-3% од 100%.

Шта ако кондом остане унутра?

Како избегавати нежељену трудноћу ако кондом разбије?

Догодило се да се кондом не само ломи, већ се губи изнутра, што узрокује жену још више панике – не само да се превенција трудноће смањује на “бр“, Тако да такође добијете”гума“Мораће да се уради уз помоћ гинеколога, што није само застрашујуће, већ и до одређене сјеме.

Заправо, нема разлога за бригу и није тако тешко добити кондом како изгледа на први поглед. У вашем случају, потребно је да чучкате и затегнете мишиће мале карлице, а затим уклоните кондом помоћу палца и показивачког прста. Или друго: морате лежати на леђима, притиснути колена на груди и затражите да уклоните кондом оног ко га је изгубио.

Постоје и разлоги за скидање кондома:

Како избегавати нежељену трудноћу ако кондом разбије?
 • Пожурили сте, и стављали на производ, није се трудио да га навуче до краја;
 • Прекасно сте га ставили, када је пенис партнера већ довољно хидратизован. У овом случају, све је више него корисно: “гума“Једноставно је скренуо из свог сексуалног органа у процес активних трења;
 • Након завршетка сексуалног односа, партнер, узимајући пенис, није држао тло “еластичан“. Али чињеница која се чврсто и густо држи на усправном пенису, почела је сасвим слободно “дружите се“Након”логичан завршетак цоитус “, тј. оргазам човека.

Могу ли затруднети у овој ситуацији? Наравно. У том, иу другом случају. Иако клизање кондома значајно смањује овај ризик, вероватноћа је и даље присутна. У случају паузе у кондому, све је готово недвосмислено, поготово ако се сексуални чин догодио у једном од ваших “опасних дана”, односно током периода овулације.

Како препознати овај феномен?

Како избегавати нежељену трудноћу ако кондом разбије?

Поквареност читавог овог процеса је у томе што многе жене чак и не примећују да “гума“Броке. Без обзира да ли су узнемирени љубави и великим осећањима према партнеру, да ли се претерано опуштају под оргазмом, или доживљавају заиста парадизично задовољство … али чињеница остаје – не разумијете и не примећују “прљави трик“Прилично је лако.

Како разумети да је производ назван кондом растрган? Прво, можете чути карактеристични звук. Али ово се дешава ретко, посебно у “Бучно»Паирс. Друго, можете видети “цурење » након секса. Али ово је релевантно само за тешко отргнуте кондоме.

А шта ако је рупа веома мала, и стварно се не појављује визуелно? Пробајте следећи метод. Прођите кроз производ у купатилу и ставите мало воде у њега. Ако је цурење – вероватноћа да је пукла током сексуалног односа је 99%.

“Без панике!”: Каква је вероватноћа трудноће?

Упркос очигледној опасности, оплодња се не јавља у свим случајевима. Могу ли одмах затруднети ако пробијем кондом?

Овдје много овиси о томе када је дошло до ејакулације:

Како избегавати нежељену трудноћу ако кондом разбије?
 • Ако је производ отцепљен пре него што партнер заврши, ризик од трудноће је довољно низак. Наравно, одређена количина семенске течности се пушта заједно са мазивом, али је у већини случајева његова количина и квалитет занемарљива да замишљају дете;
 • Ако је кондом подразумевао подмазивање спермицида, вероватноћа затрудње се смањује још више – такви производи су прецизно дизајнирани за двоструку заштиту од последица таквих “ванредне ситуације»;
 • Ако се сексуални однос десио у “сигурно“Дани, немате ништа да бринете. У овом случају, све је индивидуално, али “сигурни дани“Скоро је универзално сматрано да је 5 дана пре и после менструације.

Али ако се догодило непредвиђено, а постоје сумње у вероватноћу да постану родитељи, немојте очајати и предузимати неадекватне мере, као што је спуштање вагине раствором лимунске киселине.

Где да трчите у случају кондома?

У случају руптуре “гуменог производа”, мораћете да се обратите гинекологу. И што пре, боље. Препоручује се да не користите своје тврде и агресивне препарате за хитне контрацепције као што су “Постинора“И слично – они могу бити строго контраиндиковани према вама. А њихова повреда често не оправдава вероватну корист.

Како избегавати нежељену трудноћу ако кондом разбије?

Доктор ће утврдити да ли је у вашем случају прикладно користити хормонску и нехормонску постцоиталну контрацепцију. Ако су вам хормоналне таблете контраиндиковане, лекар ће вам одмах поправити интраутерини уређај који не дозвољава феталном јајнику да добије основу у ендометрију. Стога ће вам бити обезбеђена контрацепција неколико година унапред, ако нема компликација и одлучите да напустите спиралу.

Као хитна контрацепција, такође је могуће користити ЦОЦ (комбиноване оралне контрацептиве) према одређеној схеми, што такође треба разјаснити од стране посматрача гинеколога.

Ако сумњате у вероватноћу СТД као резултат “хитно“Акт, обратите се венереологу – лекар се бави спречавањем и лечењем инфекција органа сексуалног апарата. Поново – немојте радити ништа, нарочито кисело или алкално!

Они су способни да узнемирују природну микрофлору и изазивају дисбактериозу вагине. Будите здрави и пажљиви према себи!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

+ 18 = 19