Како замислити девојку: различите методе израчунавања пола детета | pangudownloads.com
Ја сам мама!

Како замислити девојку: различите методе израчунавања пола детета

Све више модерних парова планира не само време детета, већ и какав ће врсту секса имати будућа беба. Методе предвиђања пола бебе су доста - од људи потврђене од стране науке.

Овај чланак садржи информације о томе како израчунати рођење дјевојчице користећи најпознатије технике.

Мишљење званичне медицине

Како замислити девојку: различите методе израчунавања пола детета

До сада је мишљење већине представника службене медицине следеће: да би се утврдио пол будућности беба може бити тек после концепције. Ово је добро позната процедура ултразвука, која се спроводи на 13. недељу. Тачност ове студије у овом тренутку је једнака 50%. Ултразвучни преглед код 22-24 недеље је много већи - 90%.

Још увек постоји инвазиван метод за одређивање пола детета. Врло је тачна, али она је повезана са ризиком од побачаја и врши се само из медицинских разлога.

Као што схватате, ове студије вам не дозвољавају да планирате секс дјетета.

Само са ин витро ђубрењем могуће је предвидети пол детета. Изводи се генетска дијагноза, која омогућава одређивање пола ембриона пре него што се пренесе у материцу. Тако родитељи могу оставити само будућу ћерку. Међутим, ИВФ процедура се изводи из медицинских разлога, прилично је скупа и подразумева сложену моралну одлуку. Овакав начин снимања дјевојчице није доступан свима.

Истовремено, постоје подаци из студија заснованих на људској физиологији, која је открила неке обрасце који утичу на концепцију детета одређеног пола.

Како израчунати рођење девојке: популарне методе

Познато је да концепција девојке зависи од присуства сперматозона Кс хромозома. Што више Кс-хромозома, вероватније је изглед девојке. Напротив: велики број И хромозома доприноси концепту дечака. Многи методи су засновани на омогућавању сперматозоида са Кс хромозомом да би дошли до јаја и оплођивали га.

Број сперматозоида са Кс-хромозом је увек мањи, мање су мобилни, али живе дуже.

Да би замислили девојку, неопходно је им обезбедити приступ јајима и уклонити сперматозоида са И хромозомом.

Како замислити девојку: различите методе израчунавања пола детета
 1. На дан овулације. Овај метод заснива се на разлици у животном вијеку и покретљивости сперматозоида са Кс и И хромозомима. Познавајући дан овулације, пар планира сексати у сврху концепције детета. Да бисте добили девојку, потребно је да ступите у контакт неколико дана пре овулације. У вријеме ослобађања јајне ћелије мање отпорне И сперматозоида ћелије умиру, док у сперматозоида са Кс хромозома ће имати праву прилику да оплоди јајну ћелију. Израчунати правилно рођење девојке на овулацији је лако. Да бисте то урадили, морате знати тачан датум сазревања јајета. Израчунајте да се може користити посебан тест за овулацију, што је лако купити у апотеци;
 2. Ажурирајте крв. Верује се да учесталост обнове крви код жена - сваке 3 године и за мушкарце - 4. Да бисте користили овај метод, морате знати тачне датуме рођења супружника. Остатак је ствар математичких прорачуна. Неопходно је подијелити старост жене за 3 године, а старост човека до 4. Који родитељ има млађу крв, пол има дете. Стога, ако је крв мајке свежа, онда ће беба бити рођена. Имајте на уму да пре него што почнете израчунати рођење дјевојчице за обнављање крви, морате запамтити све главне партнере за губитак крви. Узимају се у обзир трансфузија, донација крви донатора, порођај, хируршке интервенције, повреде и тако даље;
 3. Употреба табела. Недавно су табеле поново постале популарне, објашњавајући како се може израчунати рођење ћерке или сина. Постоји много различитих табела које вам омогућавају да израчунате пол нерођеног детета. Најједноставније је сто који се састоји од два дела. У једном од њих, узимају се у обзир крвне групе родитеља. У другом, Рх фактор.

Израчунајте пол бебе на обе табеле и упоредите резултате.

Ако се подударају, онда су шансе да имају кћер или сина, ако желите дечака, више од 70%.

Следећа таблица се зове Кинез. Верује се да садржи вековње искуство доктора и мудраца из Земље раста сунца. Прилика да се роди син или кћер у њој је у вези са добом жене. Верује се да у одређеном добу можете да замислите девојку или дечака у одређеном месецу године. Да би се користила ова табела, неопходно је извући линију од старости мајке до раскрснице са линијом месеца планиране концепције. У ћелији раскрснице видећете очекивани резултат.

Следећа табела, Јапанци, ће вам рећи како правилно израчунати концепцију девојчице до месеца рођења оца и мајке. Састоји се од два дела. Дио 1 садржи информације о супружници рођених. Прелазак месеци рођења оца и мајке даје број од 1 до 12. Морају се запамтити.

Затим у другом дијелу табеле пронађемо број раније запамћен и водимо линију до мјесеца претпостављене концепције. Вероватноћа будућег пола детета видећете у колонама. Што више крсте, то је већа могућност рођења бебе једног пола или другог;

 1. Како израчунати рођење девојчице према годинама? Постоји много формула са којима можете израчунати пол будућег детета, чак и уз доба ваше мајке. Укључујући и оне који очекују могућност да замишљају девојчицу до датума рођења мајке. Да би их користили, потребни су вам следећи подаци: датум рођења и старост жене у време концепције.

Ево неких од њих:

Како замислити девојку: различите методе израчунавања пола детета
 • Л је старост жене, број пуних година;
 • Мр - месец рођења жене;
 • Гђа је месец концепције;
 • Л + Мп + Мс + 3, ако је резултат паран, онда ће се родити дечак, необичан је девојчица;
 • Л је старост жене, број пуних година;
 • Гђа је месец концепције;
 • Л + М3 + 1, ако у одговору добијете парни број, онда се очекује да ће се родити рођена ћерка.

Постоји много више начина да се зна и чак предвиђа рођење девојке.

Да бисте то урадили, обратите се посебним дијетама и придржавајте се одређених начина секса, вјерујте у знаке људи и најновије научне откриће. Недвосмислено, методе дате овде су тестиране на време и имају висок проценат поузданости.

Али ипак, запамтите да је концепција и рођење детета увек свети. До следећег пута!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

11 − 9 =