Маи-слинг - згодан за родитеље, угодан за дјецу | pangudownloads.com
Ја сам мама!

Маи-слинг – згодан за родитеље, угодан за дјецу

Појава малољетног детета у породици није разлог за заустављање активног живота у корист пелена и распашонок и затворити се током декрета у четири зидова. Тако су се модерне жене одлучиле, а продуценти дечијих производа их подржавају, ослобађајући удобније и удобније ношње за малу децу.

Мај-слинг је једна од таквих ношења, што је правоугаоник од тканине са четири траке ушима у њега. Његову популарност објашњава чињеница да је једноставнији од других прототипова, па је неискусним мајкама лакше да га овладају.

Предности Маи-слинга

Маи-слинг - згодан за родитеље, угодан за дјецу

Мајски слинг је препознат као пријатан за мајку и дете, чак и жена која га је први пут видјела, не мора се заглавити око тога како се обући и како се распоредити унутар бебе.

Овде је све интуитивно јасно. Доњи траке носиоца су везани око струка, горњи се носи преко рамена, а беба се налази у практичном џепу.

У мају-слингу постоје и друге предности:

 • Брзо се облачи и полази;
 • Поуздано поправи дете у џепу, ослобађајући мајци две руке;
 • Стављен је на два рамена, стога је погодна за бебе са великом телесном тежином;
 • Захваљујући подешавању, могуће је хранити бебу без да је избаците из слинга, иако је потребна вештина;
 • Тежина бебе се равномерно распоређује на дупе, куке и леђа, тако да се мишићи и зглобови мале особе исправно развијају;
 • Она служи као изврстан профилаксе за дисплазију, због чињенице да се дечије ноге раздвоје широко на страну;
 • Има стилски изглед, за разлику од полу-боемских шалова.

Предности ове врсте ношења могу се приписати и чињеници да је за кројење дозвољено више тканина, на примјер, овдје се могу користити густи материјали као што су фармерке.

Недостаци Маи-слинг лежи у чињеници да је храна грудницхка могуће је не све мајке, имају жалбу, и дуго ношење траке, који се испрља на терену. Свака врста има своје предности и недостатке, па приликом избора ношења, морате јасно да схватите шта тачно вам је потребно и за коју старост ће се користити слинг.

Карактеристике модела Маи-слинг

Као што је већ поменуто, трака има дугачке траке, њихова стандардна величина је 2 метра, што вам омогућава да користите мајчину ношење до 52 величине одеће. Ако је величина већа, онда када наручујете или када шијемо шивати својим рукама, додаћемо дуљину додатних 20-30 центиметара.

Ако изаберете ширину "наслоне"Треба обратити пажњу на чињеницу да што је дете веће, то више треба бити шира. Стандардна ширина 35 центиметара почиње и завршава се у 45. Ако сте купили преносивост за раст и то је сувише широк за вашу бебу, онда нека своје ноге око његовог струка, као и Јужне Африке жене, носећи своје бебе у шалове.

Приликом избора висине "наслона", требало би да се оријентишете према преференцама бебе. Ако воли да сакрије оловку, онда је оптимално да се преносивости дужине 55 центиметара, а ако је волео док је у џепу талас руке, треба да престанете за модел са нижом слетања 45 центиметара.

Међутим, такав индикатор као висина, за превелике траке лако се уклања. Да бисте ово урадили, пре облаживања, потребно је да окренете "леђа" око појаса за струк.

Одабиром ношења новорођенчета како би је обукао на улици, вреди дати предност моделу са наслоном за главу који ће подржавати главе бебе током сна.

У којим годинама дете може да користи мај-слинг?

Модел Маи-слингс се сматра универзалним, јер се користи за малу децу било којег узраста, од новорођенчади и док беба не достигне три. Ако намеравате да га носе мало од првих дана живота, неопходно је тражити помоћ од искусног слингоконсултанту, који ће вас научити право да одржи мрвице и помогну да изаберете оптималну модел, који када се носи оптерећење је равномерно распоређена по телу мале.

Што се тиче старијих, прихватљиво је до три године. Деца старија нису тако удобна унутар џепа. За такве дјеце, слинг је уски, што спречава правилно постављање унутра. 

Како исправно повезати мајмун?

У мају можете носити дијете - ставити у положај "креветац", Као и на куку, иза и испред њега.

Ставка "креветац"Коришћен је у мају-слинг за новорођенчад:

Маи-слинг - згодан за родитеље, угодан за дјецу
 • Да би то урадила, мајка прво повезује струк са доњим низом, затим дијете дијете у лице и уреди га у џепу на њеној страни. Једна рука дјетета тако оставља у пољу пазуха маме. Ако у "колевку" уредите врло малу децу до 3 месеца, онда се на леђима уклапају руком.
 • Онда, на једном рамену, на коме лежи беба глава, носи се један горњи каиш. У исто време држите бебу руком.
 • Ми мењају руку и бацимо завој на друго раме, да видимо да доња ивица носи пролази под колена малог.
 • Опет руке, и, узимајући први горњи део леђа траку, закључити да је напред, пређе их на задњем делу бебе, и поново се креће преко његових леђа, покушавајући да чврсто вежу.

Ако желите да носите дијете у мају - држите се на положају на бутину, не заборавите да се страна мора мењати, наизменично стављају малу на лијеву или десну куку. Ово се ради како не би покварили положај мајке и дали мускуларни корзет бебе како би се правилно развила. У овом положају дозвољена су дјеца од 4 мјесеца.

Али, пре него што се беба уреди у слингу, у почетку је неопходно научити да седи код маме на бутину у рукама:

 • Прво, везите доње каишеве на струку, а онда сједите дете на изабраном бутину;
 • Пицк уп "назад". Не престаните да подржите бебу, ухватите задњи трак и пређите дуж леђа, водећи га напред;
 • Поправи га под руком и добије други ремен, баци га преко рамена и мења руку на "далеко»;
 • Узимамо другу руку иза леђа и ухватимо траку и повучемо га напред;
 • Оба каиша су напред. Прекрижите их иза леђа и извуците из ногу и кравате на супротном бутину.

Како шијете мајицу за бебу својим рукама?

Изаберите јаку и густу тканину која може да се простире мало, а не клизне. Препоручене тканине - густи памук, постељина и фармерке:

Маи-слинг - згодан за родитеље, угодан за дјецу
 • Паттерн који вам је потребан само за леђа, траке су одшијане од дуге правоугаоне траке материје. На почетку, траке су заплењене на погрешној страни, а затим уклоњене на предње стране, глатке и обојене са свих страна. За појас струка, ширина је 10 центиметара, а дужина је око 2,1 метара, за горње - 14 центиметара;
 • При избору шема, размислите о томе да ли вам је потребан наслон за главу или капуљачу? Ако планирате да шијете модел са наслоном за главу, размислите о томе како ћете га компактирати тако да може издржати тежину бебине главе;
 • Из материјала из основе исечите посуду од једног дела, висине до 55 центиметара и ширине до 35 центиметара. Не заборавите на додатке за шавове;
 • Скупи дуж ивице и простроцхите на писаћој машини, са кривине Инсиде Оут Сингле Цут појаса и зашили га у леђа, убаците струка траку;
 • Причврстите рамена са рамена на плочу одозго, уклопите је тако да једна ивица лежи на бочној страни, а друга на врху. Приложити и за тврђаву дати декоративну линију.

Готово! Можете га пробати!

Родитељи који активно користе мај-слинг, имају у виду да не морају да носе бебу неколико сати, јер у њему тежина детета равномерно је распоређена по целом телу. Пробај и ти! Живети активан живот, јер декрет није изговор за закључавање код куће и одустајање од уобичајених задовољстава.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

+ 69 = 78