Последице пијане концепције | pangudownloads.com
Ја сам мама!

Последице пијане концепције

О томе како је опасно пијанствено схватање, помиње се чак иу античкој грчкој митологији. Пример последица ове оплодње је бог Хефест, чија урођена храпавост је последица алкохолне зависности његовог оца Зевса. Од тог тренутка у женској свести постоји кривња за сваку чашу алкохола или димљену цигарету, чим постане позната чињеница о запањујућој.

Штета алкохолизма у вековима

Последице пијане концепције

Ликург је такође био свестан опасности од алкохолизма, тиранина који је једном чувао сву древну Спарту под његовом контролом.

Он је наредио кастрацију било ког човека неспособног да се одупре "Зелена змија". Слична политика били су у Риму, тамо само за алкохоличаре куће ставио знаке симболизују опасности оженити / удати за децу људи који су зависни од алкохола.

У Русији су људи потпуно сазнали о алкохолу и његовом негативном утицају само под Петером И.

Људи су брзо схватили да су пијане оргије изазвале појаву пацијента, дефектан, ментално ретардиран или слабо потомство.

Вероватно зато многи народи имају вјенчану традицију да лишавају младунце на дан њиховог брака.

Шта је опасност?

Екпертс генетичари истраживали ефекте пијаном стању зачећа, и доказао да је оптерећено са појавом бебе рођене са озбиљним медицинским или психијатријским поремећајима, мутације и малформација. Такође, ђубрење у пијаном стању често доводи до феталне смрти ембриона, побачаја или рођења мртвог наследника.

Све ово се објашњава способношћу алкохола да засићује све ћелије људског тела, а јајника са сперматозоидом такође улазе у њихов број. Вероватноћа да ће будуће дете имати одступања повећава се неколико пута, ако је пијење било праћено пушењем цигарета или наркотичних супстанци.

Да је само човек пио?

Последице пијане концепције

Почиње чињеницом да било који представник јачег пола на почетку има 23,5%
патолошки сперматозоиди.

Током ђубрења не учествују на такмичењу за право ђубрење јаја, већ једноставно умиру.

Испоставља се да је супруг непосредно пио током концепције, онда се број сперматозоида са девијацијама повећава неколико пута, иако је један од њих способан да обавља свој посао и изазове неисправну концепцију.

Замислите у случају када је трудница је трезан, а њен партнер био пијан, ризик да ће дете бити са девијацијама, повећањем пола! Штавише, ако алкохол постао је извор романтичну расположење пре месец дана, његови остаци могу да акумулирају у сперми, а сасвим је могуће да ће се беба зачета након тог времена показују знаке ретардације у физичком и менталном развоју.

Пијаница: колико је страшно?

Верује се да само муж под хумбугом може постати извор проблема који се назива "Пијан синдром концепције". Чињеница да се његов партнерски јајник не формира у време сексуалног односа, већ много унапред, од почетка циклуса менструације, па све до саме овулације.

Опет, пошто алкохол може дуго остати у тијелу, може нанети штету фетусу у првим недељама интраутериног живота.

Изгубљени резултати

Време је да се упознамо са оним што доводи до концепције детета у стању опојности:

Последице пијане концепције
  • Опасност од дјетета рођеног са таквим оштећењима као уста вука или зечеве усне расте;
  • Насљедник може бити мучен "Алкохолне олује", посебно ако је све његово лечење било праћено употребом алкохола;
  • Синдром феталног алкохола, који се манифестује у облику спољашњих деформитета, низак имунитет и ментална ретардација - још један резултат оплодње у пијани интоксикацији;
  • Пију алкохол пре него што незаштићен секс, који је завршен са концепцијом и наставити да ради током целе трудноће - то значи да се меша са процесима поделе ћелије ембриона, одговорне за формирање и развој важних животних органа и система. Резултат је микроцефалија фетуса.

Од касних последица пијаног концепта, може се разликовати кашњење у развоју говора, хиперактивност детета, његова неспособност да се фокусира пажња и заостаје у учењу.

Шта ако још увек имам трудноћу?

Ако је жена сигурна да је преврата пијаном концепцијом, прва ствар коју треба научити да уради - није нервозна и држи се у руци. Ако она, њена породица и људи блиски њеног мужа, као и да не болује од алкохолизма, шансе пацијента замислити дете или ружна пијане родитеље је занемарљив.

Затим морате одмах да се региструјете у женској консултацији и будите сигурни да ћете обавестити доктора о околностима ђубрења. Он ће спровести сва неопходна истраживања и указати на тренутно стање ембриона и изгледе за његов даљи развој.

Онда ће остати само радикално промијенити начин живота: одустати од алкохола, одлазити у здраву храну, више бити на отвореном, ставити табу на дуван и молити више.

Начини неутрализације ефеката алкохола

Последице пијане концепције

Ако особа није пијана у држави "Не стоји", и постиже наследника, требало би да пије неколико таблета активног угља непосредно пре сексуалног односа.

Још једна добра превенција је принудно изазвана повраћање, након чега пијете велики шољак јаког зеленог чаја са медом. Такав пиће елиминише дехидратацију, активира размену материјала, уклања токсине и повећава ниво глукозе у крви.


У идеалном случају, потребно је да имате секс 3-4 сата након пијане забаве, иако стручњаци у планирању трудноће препоручују да напусте алкохол 2-3 месеца пре времена оплодње.

Добро ђубрење, мирна трудноћа и брза испорука!

Previous PostNext Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

5 + 1 =