Pot să-i învăț un câine să aducă un băț? | pangudownloads.com
Animale de companie acceptate

Pot să-i învăț un câine să aducă un băț?

În opinia medicilor veterinari, fiecare câine trebuie să învețe câteva comenzi. Desigur, pentru lista câini de servicii de competențe necesare sunt strict prevăzute, dar animalele de companie pot ști doar câteva comenzi, cum ar fi „Fetch“, „Fu“, „Pentru mine,“ etc.

Formarea unui animal de companie într-un fel sau altul „trucuri“ face posibilă nu numai să-și diversifice plimbările zilnice, ci să se dezvolte într-o ascultare animal, percepția corectă a lumii, se adaugă activitatea motorie, care afectează în mod benefic sănătății.

Nu cred că echipa familiară "Sic" - acesta este doar un joc pentru câine. De fapt, atunci când un câine rulează și dă un obiect la comandă, atunci el dezvoltă o mulțime de abilități utile care îi vor fi utile în viitor.

Este meritat să-i învețe pe câine echipei "Aport"

Cei care se gândesc cum să învețe câinele comanda pentru a aduce stick-ul, dar se tem că formarea nu va da nici un rezultat, vrei un pic majorete. Cu aceste activități, vă dezvoltați animalul de companie, permițându-i să se formeze în mod normal.

Câinele învață:

Pot să-i învăț un câine să aducă un băț?
 • navigați pe teren și căutați un obiect care îl face să-și folosească nasul și vederea;
 • motiv logic. Asta este, proprietarul a dat „Comanda“, a primit ceea ce a cerut, este mulțumit;
 • răbdare. Un animal învață să ruleze după un băț numai cu permisiunea proprietarului;
 • controlul emoțiilor. Câinele instruit știe că, indiferent cât de distractiv este să joace cu o baghetă, trebuie returnat proprietarului.

Potrivit experților, de a instrui "Trick" cu întoarcerea stick-ului sunt foarte importante pui, care se caracterizează prin mobilitate excesivă, jucăuș și agresivitate. Este necesar ca animalul să se învețe să se concentreze asupra obiectului care îi este aruncat. În acest caz, cu o puternică excitare emoțională sau agresiune, fără a obține o echipă "FAS", va arde un artefact, nu presupusul dușman.

tactici în formarea câinilor de serviciu

Dacă nu intenționați să faceți ca animalul dvs. de companie un câine de serviciu, atunci decideți dacă trebuie să predați echipa "Sic" sau nu, numai tu. Dar dacă animalul dvs. este implicat în activități de salvare și căutare, atunci învățați cum ar fi "Trick" animalul va trebui să. Asemenea abilități sunt incluse în standardul obligatoriu.

Dacă proprietarul ia dat câinelui o comandă "Sic", câinele trebuie să găsească obiectul abandonat și să îl returneze. Adevărat, merită menționat faptul că nu fiecare rasă de câine îi place asemenea indicații. Există animale care nu se comportă în principiu „Inutili“ echipa. Dar chiar și cei mai încăpățânați pui sunt fericiți să se joace cu un băț sau o minge în compania acelorași prieteni.

Pentru a facilita procesul de învățare, se recomandă combinarea formării cu schimbările legate de vârstă la câini. Deci, la vârsta de 3,5-4 luni la pui, gingiile încep să se mânii și dinții se schimbă. Această perioadă este considerată favorabilă pentru începutul procesului educațional.

Dacă aveți dorința de a începe o antrenament mai devreme, nu este interzisă, principalul lucru este că acestea aduc bucurie unui prieten cu patru picioare și dumneavoastră.

Cei care doresc să învețe animalele de companie să efectueze acțiuni prin toate regulile, este recomandat să respecte următoarea schemă:

Pot să-i învăț un câine să aducă un băț?
 • Animalul trebuie să fie situat în apropierea formatorului din partea stângă lângă picior;
 • Stickul se îndreaptă înainte, în timp ce câinele nu trebuie să se miște, dar așteptați direcții;
 • spune coach "Sic", la comandă, câinele se grăbește în spatele unui băț;
 • găsind un baston, animalul de companie ar trebui să se întoarcă în poziția de plecare, plimbând antrenorul din spatele lui. În acest caz, nu pot fi publicate gesturi și sunete;
 • subiectul trebuie să fie dat autocarului sau pus la sol după instrucțiunea corespunzătoare.

Desigur, această opțiune pare plictisitoare și tristă. Aproape nimeni nu vrea să-și antreneze prietenul cu patru picioare așa. Prin urmare, schema de mai sus este adecvată în special pentru animalele care, ulterior, devin câini de serviciu.

Dacă intenționați să aruncați un bețișor sau o minge la animalul dvs. doar pentru distracție și bucurie, atunci o metodă mai moale va face.

Cum să înveți un câine să alerge după un băț

Deci, dacă echipa "Aport" este pentru tine doar o distracție plăcută, atunci câinele ar trebui să poată face următoarele:

 • Începeți să căutați un element abandonat din echipa dvs.
 • ridica un băț;
 • să vă întoarcă un element de proprietate;
 • efectuați toate acțiunile atât pe o leșie, cât și fără ea.

Formarea va avea loc în 3 etape. În stadiul inițial veți avea nevoie de o baghetă și de o atitudine pozitivă.

Luați în considerare prima etapă, se poate practica chiar și cu un catelus mic:

Pot să-i învăț un câine să aducă un băț?
 • ieși în stradă, ducând un animal de companie pe o lesă;
 • tachinează câinele cu un baston, controlând că nu o apucă;
 • aruncați obiectul la o distanță nu mai mare de 2 m de picioare;
 • Dacă animalul dvs. de companie a manifestat interes pentru o aport și a fugit, atunci este bine. Dacă nu, atunci în timpul jocului, trăgând ușor animalul, alerga la băț împreună;
 • provocați câinele să ia o aport, dacă nu, așteptați. Imediat ce animalul ia becul în gură, să zicem "Sic", Echipa ar trebui să fie dată în mod clar și cu voce tare.

Pentru prima etapă de formare este suficient. În timp ce în capul animalului dvs. de companie ar trebui să fie amânată faptul că cuvântul "Sic" Este permisiunea de acțiune "Luați un obiect care poate fi mestecat".

Etapele ulterioare sunt combinate într-o singură etapă, deoarece instruirea complexă va fi cerută aici. În caz contrar, veți întâlni o problemă, câinele dvs. nu va dori să renunțe la stick și va trebui să se joace cu el în "Catch-up". Este necesară exercitarea pe stradă, draga este pe o leșie.

Procedura este după cum urmează:

 • poziția de plecare este un câine la picior, ca și cum ar lua o poziție pe comandă „Locația“;
 • acum aruncați un băț și spuneți "Sic". Chiar înainte de începerea antrenamentului, trebuie să decideți dacă puteți imediat să vă grăbiți cățelul după lucru sau doar după o instrucțiune vocală;
 • Când animalul dvs. de companie a luat o aport de la pământ, începeți ușor trăgând lesa, fără a spune nimic în același timp;
 • terminați exercițiul după cum doriți: așezați câinele în fața lui sau la nivelul membrelor stângi, scoateți bastonul din gură.
Pot să-i învăț un câine să aducă un băț?

Catelusii tineri și activi, după ce au ieșit, pot încerca să smulgă obiectul din mâinile lor și apoi să înceapă să fugă. Nu lăsați animalul de companie al acestui lucru, ajustați comportamentul lui prin lesa.

Prima dată este foarte dificil de a lua câine a adus obiect. Și aici este o regulă importantă, de spus "Fu", este interzis. Cea mai eficientă metodă de a ridica o aport este de a oferi unui animal de companie un tratament în schimbul unei baghete. Adevărat, nu toți câinii ca acest barter, ei îl consideră necinstit și nu renunță la subiect.

Dacă metoda descrisă mai sus nu a ajutat la luarea în posesie a lucrurilor aduse, apoi să-l prindeți ferm cu o mână și ridicați ușor botul catelului. Cu mâna liberă, puneți ușor câinele pe maxilarul inferior. Acțiunile pe care le faceți vor aduce un anumit disconfort și vă vor face să vă descifrați dinții.

După ce animalul dvs. de companie învață să efectueze comenzi pe o lecție, efectuați antrenament fără leșie. Și amintiți-vă că pentru succesul animalului, ca și în principiu și pentru oameni, trebuie să lăudați, să fiți, să vă încurajați. Iubiți câinii dvs. și ei vă vor răsplăti același lucru. Mult noroc!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

9 + 1 =