Slik søker du etter arbeid: metoder og metoder som kan gi et resultat | pangudownloads.com
Arbeid og karriere

Slik søker du etter arbeid: metoder og metoder som kan gi et resultat

Etter å ha blitt forlatt uten arbeid av en eller annen grunn, begynner vi å begynne å tenke på hva du skal gjøre i dette tilfellet, hvor du skal gå på jakt etter en bedre andel og hvordan du kan redusere tiden for å finne et nytt sted. For å være tilbake i virksomheten, er det nødvendig å vite og ta hensyn til nyanser når man ser etter en ny arbeidsplass. Hvordan søke etter jobb?

Sarafan radio

For ikke å rush fra en ledig stilling til en ledig stilling, må du klart definere selv hva slags arbeid du er interessert i, nemlig: med hvilken tidsplan, lønn og fjernhet fra bostedsstedet.

Slik søker du etter arbeid: metoder og metoder som kan gi et resultat

Dette vil betydelig begrense sirkelen av søk, og dermed tiden brukt på den. Først og fremst kan slektninger, venner, bekjente og klassekamerater hjelpe. Sistnevnte har et spesielt håp, fordi de er direkte relatert til det du leter etter, fordi de jobber i samme stillinger som du søker etter.

Men her er det visse fallgruver: Hvis berømmelsen til deg som profesjonell ikke er så bra, vil du ikke bli hjulpet, ikke vil sette deg under angrep.


Du kan, uten videre, kjøpe lokale aviser og begynne å se annonser. Det anbefales å sende det til avisen ved å annonsere sine tjenester. Og også lim inn annonsene på bussholdeplasser og spred dem inn i postkassene, hvis du lykkes.

Internett for hjelp

Hvordan se etter en jobb? Det globale nettverket spiller i dag en stor rolle i menneskelivet. For øyeblikket er det allerede umulig å forestille seg et foretak som ikke har et nettsted på Internett. Dette er et stort pluss for jobbsøkere, siden du kan få deg til selskapet av interesse og sende ditt CV der.

Slik søker du etter arbeid: metoder og metoder som kan gi et resultat

Egentlig, med et kompetent kompilert CV og du må starte et søk. Tross alt, bokstaver
forskjellige selskaper må sende mye og hver gang å snakke om seg selv igjen, er det bare kjedelig. Ja, og på et personlig intervju med spørsmålet: Hvor har du jobbet før og hva er dine fordeler? Du kan bare holde ut en CV og tilby å lese. Alle spørsmål vil forsvinne av seg selv, og samtalens varighet vil bli betydelig redusert.

Du kan bli hjulpet av de viktigste russiske nettstedene som hjelper arbeidsgivere og arbeidssøkere til å finne hverandre.

Hvor finner du jobb? På slike ressurser som irr.ru - «Fra hånd til hånd», job.ru - "Finn en jobb", alljob.ru - "Arbeid i Russland", rabota.ru - «Jobbsøk» og andre. Det eneste som må gjøres er å binde seg til din lokalitet: området eller byen. Hvis du sendte et brev til firmaet du er interessert i, men ikke mottok et svar, ikke skynd deg. På World Wide Web finner du mange konkurrerende firmaer som legger inn informasjon om ledige stillinger på deres nettsider.

Gjennomgå dem, kan noe komme opp egnet? Og hvis ønsket om å jobbe i denne organisasjonen er ekstremt stor, kan du ringe og personlig snakke om sysselsetting. Hvordan å vite, kanskje noen fra personalet bare slutter, og ledigheten er ennå ikke lagt ut på siden på nettstedet ditt.

Sysselsettingskontorer

Hvor er det beste stedet å lete etter en jobb?

Slik søker du etter arbeid: metoder og metoder som kan gi et resultat

En god jobb er ikke lett å finne, og noen ganger er det fornuftig å kontakte et selskap som spesialiserer seg i lignende tjenester. Det er ekstremt viktig å nærme seg intervjuet med en byråmedarbeider. Tross alt er det opp til ham å bestemme hvilket nivå og profil selskapet skal tilby sine tjenester.

Selvfølgelig er selskapets hjelp betalt. Noen tilbyr engangsbetaling, et sted det er årlig, og et sted er en viss del av lønnsbeløpet for den foreslåtte ledigheten. Men det er stor risiko for å løpe inn i svindlere.

Svært ofte skjer det så - rekrutteringsbyråer tar penger, lovende gode arbeidsforhold og lønn, men i realiteten viser det seg at det ikke er noen betingelser, lønnen er halvparten av beløpet lovet, og det er forsinket. Dette er mer som utpressing, fordi ofte i en kontrakt foreskrives slike selskaper at de tar penger for å gi informasjon, og de kan ikke garantere ansettelse. Derfor er det bedre å nekte samarbeid med slike skruppelløse rekrutter.

Hvordan skrive et CV

CV skal sikte på å interessere arbeidsgiveren. Selvfølgelig er det ikke verdt det å lyve og tilskrive deg selv de evner du ikke har, for det samme vil da komme til overflaten. Men det er ikke forbudt å litt pynte sine verdier og muligheter.

CV skal inneholde dataene dine, det vil si etternavn, navn og patronymic, alder, utdanningsdata, eventuelle emner, samt arbeidsbiografi og ferdighets kartlegging. Beskriv dine positive kvaliteter, det vil være overflødig å henvise til arbeidsgivere fra hvem du allerede har jobbet og delt med hverandre.

Slik søker du etter arbeid: metoder og metoder som kan gi et resultat

Når er det beste stedet å lete etter en jobb?

Ideell tid - helligdager, når mange hvile og hender ikke er nok. Sommeren igjen, det er på tide å forlate, og du kan bli heldig. Så hvis du ikke vet når du skal starte et jobbsøk, gjør du det i mai. På dette tidspunktet planlegger høvdingene sine ferier og vil raskt lukke brennende ledige stillinger.

I dette tilfellet er det en stor sjanse til å finne en jobb i 1-2 måneder, og hvis prosessen er betydelig forsinket, er det nødvendig å analysere hva du gjør feil. Husk hvordan intervjuet går, hva du sier og hvilke spørsmål du spør.

Er ditt utseende ryddig og om det er interesse for stillingen. Kanskje er det fornuftig å oppdatere CV og komponere det mer kompetent, etter å ha søkt om hjelp til en spesialist.

Hvis du blir lovet å ringe etter intervjuet, så ikke sitte og vent, med hendene på, fortsett søket, fordi med dette selskapet er sannsynligheten for samarbeid ikke mer enn 90%. Hvis du nærmet deg, ville du bli tatt med det samme.

Så tør og, viktigst, tro på suksess, og så vil alt vise seg. Lykke til!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

67 + = 77