Bucătăria gustoasă

Gătiți un pește delicios sau cum să crăpați marinatul

O crapă de argint este un pește proaspăt, care este foarte ușor de murat cu propriile mâini. Peștele bine sărat poate fi servit fără tratament termic ca o gustare pentru sărbătorile și pentru o cină normală de familie. În plus, peștele murat poate fi folosit pentru a pregăti o varietate de feluri de mâncare. Pregătit în acest fel, crapul de argint va fi depozitat în frigider timp de 2-3 luni.

Cum în casă pentru a murat crap în ulei?

O opțiune foarte populară, care vă permite să preparați un pește delicat și gustos.

Pentru ea, trebuie să luați astfel de ingrediente: 1 kg sculptor, 300 g ulei vegetal, 3 cepe, oțet, sare, zahăr și condimente pentru pește.

Pentru a marina peștele, vă recomandăm să împărțiți procesul de gătire în mai multe etape:

Gătiți un pește delicios sau cum să crăpați marinatul
 • Ar trebui să începeți cu pregătirea peștelui, care trebuie curățat de cântare, tăiat capul și aripioarele. Apoi, curățați interiorul și clătiți bine carcasa în apa curgătoare. Umpleți-o cu sare, astfel încât toată suprafața să fie acoperită. Așezați-l în frigider timp de 2 ore;
 • În acest moment, aveți nevoie pentru a face o marinată acasă, pentru care se combină apă și oțet pe baza de 1 litru de apă - 1 lingura. lingură. În acesta este necesar să se pună o carcasă timp de o jumătate de oră;
 • La sfârșitul timpului, scoateți sculptorul și tăiați-l în bucăți mici. Luați o sticlă plată și puneți în ea straturi de piese preparate. Fiecare strat trebuie pulverizat cu condimente, o cantitate mică de zahăr, inele de ceapă tocate și se toarnă ulei;
 • Rămâne să acoperiți totul cu o placă plană și să presați-o, de exemplu, o sticlă de apă cu trei litri. Lăsați totul timp de 6 ore în frigider.

Cum de a sculpta crapul de argint ca o hering?

Datorită acestei rețete, peștele este ca o hering preferată pentru mulți oameni. Totul se pregătește foarte ușor și rapid.

Pentru această variantă este necesar să se ia astfel de ingrediente: 1,6 kg crap, 300 g ceapă, 100 g morcovi, 100 ml ulei vegetal, 80 g sare, 40 g zahăr, 50 ml suc de lămâie, o piper și o frunză de dafin.

Gătiți un pește delicios sau cum să crăpați marinatul

Începem prepararea peștelui, care trebuie curățat, îndepărtați entrenele și spălați bine. Încă trebuie să scoateți oasele, capul și aripioarele. După aceasta, tăiați întreaga carcasă alimentând bucăți care nu ar trebui să fie mari.

Combinați sarea și zahărul, apoi, în amestecul rezultat din toate părțile, rotiți piesele pregătite. Conectați uleiul, sucul de lamaie și jumătate din amestecul de sare. În marinadă, puneți peștele și amestecați totul cu mâinile pentru a face delicios.

Să mergem la legume: tăiem ceapa în inele, și prăjiți morcovii pe o răzătoare mare. Luați borcanul și puneți peștele în el, așezând periodic stratul cu legume. Adăugați un cuplu mai multe frunze de laur și mazare de piper negru.

Se toarnă marinada de ulei rămasă în borcan. Acoperiți-l cu un capac capron și lăsați-l timp de câteva ore la temperatura camerei. Apoi puneți borcanul în frigider sau într-un loc răcoros.

În câteva zile, totul va fi gata. Este important de observat că, cu cât procesul de marinare durează mai mult, cu atât mai delicios va fi sculptorul.

Cum să sculptați crapul de argint în coreeană?

Pentru fanii piquancy această opțiune este potrivită. Aceasta este o mâncare minunată pentru o masă festivă.

Gătiți un pește delicios sau cum să crăpați marinatul

Pentru gătit, trebuie să luați aceste ingrediente: 500 g fileuri, 3 becuri și morcovi, 5 cuișoare de usturoi, 3 lingurițe. linguri de zahăr, sos de soia și 9% oțet, 2 lingurițe. linguri de sare, 100 ml ulei macerat, 1 lingura. o lingură de chili uscați, coriandru, verdeață și ulei vegetal.

Această rețetă începe, de asemenea, ca și în alte opțiuni cu prepararea peștelui. Spălați fileul în apă curentă și uscați-l cu un prosop de hârtie.

Se taie în bucăți mici pentru a face totul bine. Puneți-le într-o cratiță, turnați ulei și oțet, acoperiți-vă și lăsați-le câteva ore. În acest moment, curățăm și prăjim inelele de ceapă, iar morcovii curățați se freacă de ras. Usturoiul a lăsat prin presă.

După ce au trecut două ore, puneți legumele pregătite peștelui și amestecați bine cu mâinile. Într-un recipient separat, în sos de soia, se dizolvă zahărul, se adaugă mirodenii, se amestecă totul și se toarnă în pește.

Pentru a descoperi mai mult gustul vasului, se recomandă să prăjiți fileurile pe un ulei fierbinte timp de 5 minute.

Cum carnea mânca marmalade gustoase cu ghimbir?

Pește, gătit în conformitate cu această rețetă, se dovedește foarte gustos. Gustul său original vă va satisface chiar și gurmanii exigenți.

Pentru gătit, trebuie să luați aceste ingrediente: File de 1 kg, lămâie, portocală, ceapă, 1 linguriță de ghimbir tocată, condimente, semințe de fenicul, 3 lingurițe. linguri de zahăr, 6 linguri. linguri de sare, ceapa verde si ulei vegetal.

Acum ne vom da seama cum sa sculptam crapul de argint corect si repede:

Gătiți un pește delicios sau cum să crăpați marinatul
 • Luați un recipient profund de plastic și puneți peștele în el în felul următor: pe partea de jos câteva linguri de sare, o lingură de zahăr și bucăți de fileu și are la fel de multe mirodenii ca la început;
 • Apoi vine următorul strat de pește, etc. Așezați placa deasupra și încărcați-o. Puneți întreaga structură pentru câteva zile în frigider;
 • După ce a trecut timpul, scoateți fileul și clătiți-l pentru a elimina excesul de sare. După aceasta, se toarnă cu apă timp de o oră;
 • În acest moment, pregătiți marinata, pentru care într-un castron, grătar coaja de portocale și stoarceți sucul de la ea, și apoi cu lamaie. Apoi puneti ghimbir;
 • Apoi trimiteți acolo condimente, semințe de fenicul și amestecați bine marinada;
 • Pentru a vă căsători cu un sculptor acasă, ar trebui să luați un borcan și să puneți câteva bucăți de portocală și pește pe fund, apoi un strat de ceapă, portocale și din nou pește;
 • Top turnați marinada și stoarceți-o bine;
 • Adăugați puțin ulei, închideți borcanul, puneți-l în frigider;
 • Ziua, peștele se va marina și în cele din urmă se poate mânca. Gustul acestui pește va fi amintit de mult timp!

Toate rețetele menționate mai sus, cum ar fi crapul de argint caraghios, sunt simple și, dacă se dorește, toată lumea se poate descurca cu ele. Principalul lucru este să urmați rețeta, dar dacă doriți, puteți experimenta cu mirodenii. Amintiți-vă că este important să nu exagerați, pentru a nu rupe gustul peștilor în sine.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

74 − 68 =