Ce poate spune o lalea galben? | pangudownloads.com
Casă confortabilă

Ce poate spune o lalea galben?

În epoca antică, lalele de această culoare erau considerate un loc de locuit al soarelui și al fericirii. Dar numai pentru a deschide cu forța mugul înainte de termenul limită nu a fost posibil pentru nimeni, deși dorința de a fi cât mai curând posibil pentru a deveni fericit și de succes a fost întâlnit de mai mult de o singură persoană.

Legenda de lalele galbene

Ce poate spune o lalea galben?

În loc să-și dezvăluie petalele, florile galbene se prăbușiră și se usucă, fără să dorească să le dea miracol oamenilor nerăbdători și lacomi. Acest lucru a durat până când o floare mică a fost găsită în pădure, pierdută în pădure.

Văzând această frumusețe, copilul a zâmbit sincer și bucuros, uitând de nenorocirea lui pentru moment. Lalelele sale zâmbitoare au luat-o pentru reflectarea soarelui și au deschis în mod unanim mugurii spre râsul fericit al copilului.


Din acel moment, un buchet de astfel de flori este considerat cel mai bun cadou pentru ziua de naștere a unui băiat care aduce fericire reală și sinceră casei.

Sensul ascuns

Lalelele galbene evocă involuntar gândurile de primăvară și dorința de a zâmbi. Fiind una dintre primele flori care pot depăși zăpada și frigul, ele devin personificarea puterii, vigorii și speranței pentru căldură rapidă.

Lalelele de această culoare adoră personalități misterioase și pozitive care iubesc să-i placă pe alții cu energia lor și zâmbetele inepuizabile. De unde a provenit credința, ca și cum plantele ar simboliza o separare amară și sunt potrivite pentru fire pe o lungă călătorie?

Cel mai probabil, că astfel de prejudecăți provin de la o interpretare a culorii galbene, care spune că ea reprezintă umezirea și uscarea. Credeți sau nu - depinde de dvs., dar locuitorii indigeni ai Orientului păstrează această părere: varietățile de lalele galbene înseamnă nobilime, forță și bogăție și, prin urmare, li se dă un buchet cu un mesaj special și importanță.

De ce nu vrei să le prezinți și să le primiți?

Mai sus am citat un exemplu de motiv pentru care lalele galbene sunt asociate cu o separare obligatorie și lungă. Psihologii oferă, de asemenea, o versiune suplimentară, la care este, de asemenea, dificil de argumentat.

Ce poate spune o lalea galben?

Se pare că obținerea culorilor unei umbre strălucitoare nu produce nici măcar ideea de separare, ci, dimpotrivă, dă speranță pentru dezvoltarea relațiilor și rezultatul lor de succes.

Lalelele de flori plictisitoare, cu semne de vărsare, pată brună și găuri de vierme, poartă o dispoziție complet diferită.

lor „Limba“ subconstientul nostru se transformă repede în iritabilitate, agresivitate, stare de spirit decadentă și oboseală. Bineînțeles, astfel de condiții provoacă certuri și relațiile dintre oameni pot fi zdruncinate.

De ce merită să prezentăm o compoziție solare?

După cum puteți vedea, lalele galbene nu sunt teribil de prezentat, dacă alegeți nuanța dreaptă a florilor în sine. Curățată și însorită, va crea o dispoziție potrivită pentru o persoană, iar pentru gânduri rele acolo pur și simplu nu va mai rămâne nici o cameră.

Câteva argumente suplimentare pentru prezentarea unui buchet de culori strălucitoare arată astfel:

 • Bărbații care dau lalelelor lor lalele galbene sunt considerați ca contenderi atenți și extraordinari pentru mână și inimă, capabili să-și exprime admirația și interesul în moduri nedefinite;
 • Lalelele galbene sunt o varianta la modă a curtenirii pentru străini, în timp ce într-o relație stabilă limbajul secret le introduce note suplimentare de devotament, dragoste și relații strânse;
 • Lalele de culori însorite arată excelent în interiorul mansardei, dau o dispoziție pozitivă într-o zi sumbră și sunt bine completate de decorațiuni de nuntă nestandard.

În general, buchetele de astfel de flori ar trebui percepute cu un caracter pozitiv, să nu caute în oamenii care le dau, o atitudine proastă față de ei înșiși sau o dorință ascunsă de a rupe relațiile. În viața reală, vor fi foarte puțini bărbați care folosesc limba ascunsă a culorilor însorite, deoarece este mult mai ușor pentru ei să se explice laconic și să nu le confunde pe tovarășul lor.

Cât timp mai mult să se bucure de "soare în vaza"?

Pentru a avea un buchet pe care vi l-ai dat cât mai mult timp posibil, tăierea sau cumpărarea de flori ar trebui făcută dimineața devreme și cu ajutorul unui cuțit ascuțit. Astfel lalele vor păstra o cantitate suficientă de umiditate naturală și vor supraviețui transportului. Florarii susțin că, cu grija adecvată, un buchet de flori se poate bucura de prospețimea sa cu cinci, sau chiar toate, șapte zile.

Principalul lucru de reținut este următorul lucru:

Ce poate spune o lalea galben?
 • Lalele pe care urmează să le cumpărați trebuie să aibă muguri parțial deschise sau complet închise;
 • Este de dorit ca petalele florilor să aibă o tentă verzui. Și lasă-l să pară neatractiv în magazin, după deschiderea lalelelor sunt răsfățate cu o culoare suculentă și intensă;
 • Dacă buchetul este prezentat în ambalaje din polietilenă, acesta trebuie înlocuit urgent cu un ziar sau hârtie umedă, în care lalele ar trebui să stea într-un loc răcoros timp de cel puțin o oră;
 • O vaza pentru lalele cu irisi (si anume, cu cele mai adesea asamblate aceste muguri solare) este umplut cu topitura sau apa de ploaie rece cu adaugarea unui cub de gheata;
 • Puteți folosi apă de la robinet, numai pre-stagnată sau filtrată prin filtru;
 • Pentru a avea grijă de compoziția florală înseamnă să refaceți regulat vasul cu apă proaspătă, amintindu-vă că frumusețile bulboase iubesc umiditatea;
 • Acul acru se poate schimba la fiecare două zile, după care vasul se spală bine cu săpun, se clătește și vârfurile tulpinilor se taie drept;
 • Pentru ca mugurii să petreacă un timp mai lung prin trimiterea mesajului ascuns al donatorului său, turnați-le într-un recipient "Chrisal" - un medicament care promovează înflorire prelungită.

Fiecare floare are propriile sale "Mute" limbă, „Ascultă“, și cel mai important, să interpreteze corect ceea ce nu poate toată lumea.

Înainte de a vă certa donatorul pentru o ofertă nereușită, care indică o desființare iminentă a relațiilor, aflați cu atenție cu ce sens ascuns ați ales darul.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

10 + = 19