Casă confortabilă

Cum sa albiti bluza acasa?

bluză albă clasică - nu este doar moștenirea birou sau o școală personal, dar, de asemenea, articol de îmbrăcăminte, care, în cel mai scurt timp face o femeie romantica, aerisit, fragil și imponderabil. Toate acestea sunt posibile doar într-un singur caz - dacă lucrul este într-o stare perfectă. Și în ceea ce privește culoarea albă, acest lucru este extrem de rar, chiar dacă se referă la un curățenie de invidiat și o excelentă gazdă.

Și dacă nu ați știut până acum, cum să albiți o bluză albă cu mijloace improvizate și acasă, atunci articolul nostru vă va fi de folos ca niciodată înainte.

Remedii disponibile pentru îngălbenirea și colorarea

Adesea, vechile modalități de albire a bluzei albe preferate nu funcționează mai rău decât cele mai scumpe și mai moderne produse chimice de albire.

Și dacă în baia dvs. nu exista produsul potrivit pentru detergenți, uita-te în trusa de prim ajutor:

Cum sa albiti bluza acasa?
  • 3% peroxid de hidrogen, asta nu a salvat dintr-un rezervor de gunoi nici o tonă de lucruri albe. Stofele delicate și sintetice sunt înmuiate în două litri de apă caldă, în timp ce pentru bumbac acestea pot fi foarte calde. Lichidul este turnat în lichid. peroxidul, totul se amestecă bine. Dacă adăugați un cal. sodă, efectul de albire va deveni mult mai expresiv. În cazurile neglijate, procesul de înmuiere nu trebuie să dureze mai mult de 20 de minute, iar acest lucru la o temperatură a apei de 30-40 de grade. Dacă este vorba de apă clocotită, păstrați-o în pelvis nu trebuie să fie mai mult de 10 minute;
  • Hidrita este o altă opțiune pentru modul de albire a unei bluze murdare la domiciliu, dacă nu aveți peroxid la îndemână. Pentru 10 litri de apă caldă / fierbinte există 10 comprimate de medicament. Apoi, totul se face conform instrucțiunilor anterioare;
  • Metoda medical Următorul cum să albeasca bluză colorată în gri prelucrarea este după cum urmează: în 5 litri de apă încălzită amoniac lingură solubil și peroxid. Produsul pre-spălat înmuiat în soluția preparată timp de o jumătate de oră;
  • Suna incredibil, dar puteți face înmuiere cu efectul de albire și cu implicarea mai multor cristale de permanganat de potasiu. Dintre acestea, se face o soluție slabă roz, se adaugă un detergent și hainele sunt înmuiate până când apa se răcește complet. Atunci se va clăti bine;
  • Cum sa albiti bluza acasa?Cu ajutorul săpunului de uz casnic, străbunicii noștri și fiicele le-au albat cu succes lenjeria de corp atunci când nu au auzit nici măcar despre agenți de albire speciali. Procedura în sine arată simplu și imposibil: trebuie doar să frecați bine săpunul, lăsați-l să se înmoaie o jumătate de oră și apoi să-l spălați bine. Efectul de albire trebuie stabilit prin digestie, dacă țesutul permite. Fierberea este o mulțime de materiale de bumbac, și se întâmplă într-un vas mare de email. Se umple cu apă, se adaugă pudră și se fierbe timp de 30 de minute;
  • O variantă excelentă a modului de albire a bluzei sintetice gri este să-l înmoaie într-o soluție salină concentrată. Un litru de apă este aburit. sare, iar în acest lichid, un lucru este înmuiat timp de 20 de minute;
  • Dacă nu sunteți interesat doar de modul de albire a bluzei de mătase în galben, dar în același timp și dezinfectați, adăugați câteva linguri la rețeta anterioară. Acid boric pulbere.

Cum să eliminați anumite locuri?

La domiciliu, este ușor să eliminați chiar și poluarea complexă, care poate fi motivul pentru a scăpa de lucruri. De exemplu, semnele de pe pixuri sunt îndepărtate cu un simplu parfum triplu. Se toarnă în locul potrivit și după câteva minute lucrurile se freacă cu săpun de rufe.

Cum sa albiti bluza acasa?

Pentru a curăța o bluză de mătase din ciocolată, este posibil ca în cantitatea necesară de apă să fie dizolvată săpun lichid polstakana și st.l. făină. Dacă materialul este frică de apă foarte fierbinte, atunci această metodă nu trebuie utilizată, dacă nu, lucrurile ar trebui să fie înmuiate timp de 30 de minute, apoi clătiți bine sub apă curgătoare și rece.

Petele de vin și fructe sunt curățate perfect prin stropirea lor cu sare sau prin înmuierea tuturor hainelor din apă cu amoniac și sifon.

Și unul și celălalt, aveți nevoie de ch.l. pe un pahar de lichid.

Dacă vorbim despre elementele dulap albe pe care un loc de origine necunoscută, într-adevăr curat, astfel: într-un pahar de apă se amestecă 6 picături de amoniac și 10 linguriță perhidrol. Ia-personalul ar trebui să frece cu atenție locul murdar, ștergeți imediat l cârpă uscată și curată, atunci este posibil să se spele o bluză.

Cel mai dificil lucru este să curățați bluza sintetică de petele vechi. Pentru început, pot fi frecați cu un disc de bumbac înmuiat în apă fiartă și amoniac. Lucrul de mătase este suficient de simplu pentru a fierul de fier, din două părți a acoperit un loc murdar cu pergament. Cu material de bumbac, grăsimea este îndepărtată după cum urmează: mai întâi este lubrifiată cu terebentină, iar apoi pata este călită prin hârtia de copt.

Agenți de albire moderni

Dacă vă este frică să înmuiați cămașa dvs. de zăpadă cu marcă de zăpadă în terebentină sau mangan, încercați toate posibilitățile pe care le prezintă substanțele chimice de uz casnic.

Și este reprezentat de următoarele produse:

Cum sa albiti bluza acasa?
  • Agenți de albire cu conținut de clor. Acestea sunt considerate cele mai eficiente și mai agresive în ceea ce privește orice țesut. Mătasea și sifonul nu le suportă deloc "Onslaught", În timp ce alte tipuri de materiale se diluează rapid și se distrug sub influența clorului;
  • Agenți de înălbire a oxigenului, care sunt potriviți pentru lucrurile colorate. Ele nu strică nici un fel de materie, nu provoacă alergii și iritații ale pielii;
  • Culoare optică, care nu este îndepărtată, ci ca și cum ar fi „Obstrucționeze“ pete cu particule cu efect de clarificare vizuală.

După cum puteți vedea, bluzele albe pot fi purtate cel puțin în fiecare zi, fără a vă îngrijora de aspectul original, este suficient să învățați să albiti o bluză.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

31 − 25 =