Cum și ce să spălați motorina la domiciliu | pangudownloads.com
Casă confortabilă

Cum și ce să spălați motorina la domiciliu

Întoarcerea acasă a soțului sau a fiului în haine, decorată cu pete grase din uleiul de motor, ne face să șocăm. Lucrul este răsfățat, deoarece este foarte dificil să elimini petele de grăsime și, uneori, este pur și simplu imposibil. De exemplu, decât să spălați uleiul de motor din haine?

Este necesar să încercăm să rezolvăm problema rațional, după ce am studiat această problemă și posibilitatea de ao rezolva nu în curățarea chimică, ci acasă. Majoritatea gospodinelor au propriile trucuri si secrete chimice, mai ales cand sotul sau fiul este implicat in tehnologie. Și dacă se întâmplă, atunci lucrurile își vor lua din nou locul în dulap.

Cum să îndepărtați petele de ulei de motor de la îmbrăcămintea exterioară

Cum și ce să spălați motorina la domiciliu

Răsfățați articole de îmbrăcăminte în timpul spălării mai ușor. Produsele sunt în mare parte realizate din tesatura gros pentru a menține în formă, abordare atât de analfabet la rufele în cazul în care se va elimina pata, forma haina preferate sau jacheta strica exact.

În primul rând, încercați să nu faceți cele mai frecvente greșeli:

 • Spălați prin spălare într-o mașină automată de spălat. Praful obișnuit de spălare nu poate face față problemei.
 • Periajul este, de asemenea, o pierdere de timp și de energie. Pata numai penetrează mai adânc în țesătură, iar țesutul în sine va pierde calitatea.

Iată câteva modalități prin care se va cere să spălați uleiul de motor de la îmbrăcămintea exterioară:

 1. Dacă site-ul țesutului gras este încă proaspăt, iar materialul absoarbe orice soluții proaste (tesut dens), apoi se toarnă pe pata de suprafață un lichid de spălat vase puțin. După un sfert de oră, la fața locului șterși șervețele uscate până la dispariție. Apoi puteți efectua spălarea obișnuită, în mod ideal - manual.
 2. Dacă pata este plantată chiar acum, este grasă, cu o suprafață de împrăștiere, atunci creta vine sub forma unei pulberi. Particulele de particule de particule vor absorbi uleiul de motor și apoi pot fi ușor scuturate de pe țesătura curățată. În continuare - este bine să ne întindem.
 3. Cum se spală uleiul de motor, de exemplu, dintr-o jachetă sau o jachetă jos? Punctul este 100% distrus de kerosen. Se umezește ușor zona de problemă, așteptați puțin și apoi mutați buretele de la marginea locului în centru. După acest tratament, divorțul este inevitabil, deci lucrurile vor trebui spălate. Și trebuie să spălați numai în apă fierbinte. La început, este mai bine să aflați dacă hainele dvs. vor rezista la un astfel de test.

Mai degrabă decât să spălați uleiul de motor dintr-o țesătură denim

Îmbrăcăminte Denim - cel mai popular, care este numit "și în sărbătoare, și în lume," astfel încât petele pe ea - un fenomen destul de comun.

Scoateți pata de ulei cu blugi prin mai multe metode dovedite:

Cum și ce să spălați motorina la domiciliu
 • În primul rând, umezim partea superioară a țesutului cu un solvent. Lucrăm cu grijă, nu frecăm, altfel culoarea blugilor poate deveni mai ușoară. În partea de sus se toarnă praful de detergent, se adaugă apă și trei perii. Acționăm prin aplicarea forței, altfel nu vom avea nici un rezultat, iar blugii vor deveni exclusiv muncitori.
 • O metodă agresivă este acțiunea amoniacului în combinație cu terebentină. Dacă vă decideți să spălați uleiul de motor pe blugi în acest fel, fiți pregătiți să vă luați rămas bun de la haine. Lucrul poate deveni lipsit de valoare, astfel încât metoda este mai potrivită pentru muncitori sau pantaloni dacha. Se amestecă ingredientele, se umezește petele, se curăță cu o cârpă. Apoi este necesar să se spele în soluții de apă cu săpun de mai multe ori. Dacă experimentul nostru are succes, atunci mirosul de pe țesătura denim va fi erodat pentru o lungă perioadă de timp.
 • Uleiul de mașină pe blugi poate fi eliminat folosind un fier. Suprafața de grăsime cu un șervețel pe ambele fețe și fier. Din căldură, untul se topește și este absorbit în șervețele.
 • O modalitate simplă este să utilizați săpun. Am frecat locul contaminat, lăsăm o scurtă vreme, cu trei perii rigide. În cele din urmă - spălăm în mod tradițional într-o mașină de scris.

Nu uitați regulile simple: toate acțiunile cu substanțe chimice trebuie efectuate în haine speciale sau într-o mască și mănuși de cauciuc. Și este de dorit - în aer liber.

Cum se spală uleiul de motor din haine albe

Cum și ce să spălați motorina la domiciliu

Uneori, atunci când următorul „zdruncina“ garderoba este lucrul tau preferat pe care le puteți încă discreditați, dar din păcate ... tricou alb, și pe ea - o pată galbenă. O situație comună. Puteți aplica același spray-chimice de la un magazin de hardware. Pricinuite, ne-am așteptat, agitat, și T-shirt la fel de bun ca noi. Dar dacă nu am timp să alerg la magazin?

Tăiați pata cu sare, apoi cu Zâna, apoi încercați să o frecați cu mâna și apoi - într-o mașină de scris automată. Cum se spală uleiul de motor dintr-un tricou, acum este clar.

Mai degrabă decât să curățați petele vechi de uleiul de mașină

 1. Solvenții bine cunoscuți se descurcă bine cu problema: benzină, kerosen. Realizăm două șervețele, umezim într-una din substanțele de mai sus, aplicăm din partea interioară și din exterior, apăsăm puțin. Păstrăm acest lucru timp de 15-20 de minute. În această perioadă de timp dungi grase sunt împărțite, și rămâne doar pentru a spăla hainele. De asemenea, puteți folosi aceleași mijloace pentru a absorbi o pată, umezită cu un burete. În timpul dizolvării uleiului de motor, buretele trebuie înlocuit periodic. Apoi - spalare traditionala. Această metodă este potrivită pentru țesături puternice și haine de culoare închisă, precum și pentru blugi.
Cum și ce să spălați motorina la domiciliu
 1. O pată veche pe pantaloni sau blugi poate fi spălată din uleiul de motor cu un dispozitiv de îndepărtare a lacului care conține acetonă. Traceți uleiul cu un burete cu acetonă, mențineți timp de 20 de minute. și se spală manual sau manual.
 2. Spălați uleiul de motor din țesături delicate, subțiri, care vor ajuta muștarul. Muștarul uscat este amestecat cu apă până la consistența smântânii, iar amestecul este apoi aplicat în zona problemei. După 15 minute. muștarul este curățat cu un șervețel și hainele sunt spălate mai întâi în apă cu săpun și apoi în apă curată.
 3. Pasta de dinți elimină uleiul de motor din țesuturile naturale. Pasta albă (fără vopsele) unge cu atenție zona contaminată. Așteptați până când se usucă pasta. Apoi este umezit și curățat cu o perie moale pentru a îndepărta resturile. În cele din urmă, hainele sunt spălate, ca de obicei.
 4. Pentru înmuiere și spălare ulterioară, utilizați săpun glicerină, agenți de albire și pulberi de spălare cu proprietatea de înălbire. Ele pot fi folosite exclusiv pentru îmbrăcămintea ușoară și nu mențin agentul de albire mai mult de o jumătate de oră. În concluzie - spală mașina.

Sfaturi utile

Pentru război cu pete ungetile scop în favoarea ta, ca lucrurile curate și strălucitoare arata ca nou, nu uitați câteva reguli simple:

 • Pată moale pentru a încerca să elimine cât mai curând posibil, odată ce problema a apărut. Petele noi apar mult mai ușor de șters.
 • Remedierea pe care ați ales-o pentru curățare, este recomandabil să încercați o bucată mică de îmbrăcăminte. Este important să știți în prealabil dacă acest lucru își va păstra calitățile.
 • Este necesar să eliminați petele cu mișcări delicate, moi. Pensulă poate fi un material dur sau puternic. De exemplu, denim.

Acum aveți o idee decât să se spele uleiul de motor cu ambele blugi si un top si un haine alb-zăpadă, și în viitor, această procedură nu va fi pentru tine o problemă serioasă. Acesta vă va economisi bani și va păstra haine bune, confortabile.

Și amintiți-vă: problemele de zi cu zi sunt rezolvate și, uneori, nu sunt atât de complexe pe cât se pare la început. Acum am rezolvat problema cu petele de ulei de motor și putem trece mai departe!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

+ 33 = 35