Mijloace de degresare a suprafeței înainte de vopsire sau lipire | pangudownloads.com
Casă confortabilă

Mijloace de degresare a suprafeței înainte de vopsire sau lipire

Degresarea suprafeței este o etapă foarte importantă a preparării înainte de vopsire sau lipire. Dacă ignorați, pentru a obține o bună aderență nu funcționează, și de finisare va începe să cadă în locuri unde au existat pete de ulei, praf, murdărie, ulei și alți contaminanți. Compoziția degresantă este selectată în funcție de tipul suprafeței.

Decât să degresați o suprafață metalică

Mijloace de degresare a suprafeței înainte de vopsire sau lipire

Dacă lucrați acasă pe cont propriu și nu aveți echipament scump și special pentru astfel de activități, este posibil să aveți dificultăți în alegerea unui curățitor. La urma urmei, toate au un spectru diferit de acțiune și cel care poate face față sarcinilor pe metal, nu este potrivit pentru curățarea plasticului și invers.

În orice caz, suprafața trebuie mai întâi să fie îndepărtată de murdăria vizibilă și abia apoi să înceapă să se degreseze și să se procedeze la îndepărtarea contaminanților.

În cazul metalului, se recomandă lucrul cu ochelari, mănuși de protecție și un aparat respirator.

Respiratorii sfătuiți să poarte în continuare treapta de pretratare, nu ultima etapă a picturii, deoarece este probabil ca adeziv chiar și un tâmplar obișnuit poate provoca alergii severe. Mulți oameni se întreabă dacă este posibil să degresați metalul cu alcool? Poți, sau chiar mai bine, să o faci cu alcool, benzină sau acetonă.

Instrucțiuni pas-cu-pas:

Mijloace de degresare a suprafeței înainte de vopsire sau lipire
  • curățați suprafața cu șmirghel obișnuit sau cu o mașină de rectificat. În acest moment, veți elibera suprafața de rugina, praf grosier și praf uscat;
  • Umeziți cârpa cu un solvent pentru metal și ștergeți cu atenție întreaga suprafață tratată;
  • ce altceva poate suprafața să fie degresată înainte de vopsire? Utilizatorii experimentați recomandă utilizarea unui solvent de 646. Acestea susțin că îmbunătățește aderența mai bine decât altele;
  • după ce suprafața se usucă, este împământată și apoi pictată.

Dacă o bucată de metal este mică, acesta poate fi scufundat într-un solvent și să lase timp să stea. Dacă aveți planuri pentru a acoperi vechi de baie smalțului soluții noi, ceva special, nu este necesar să se degresa, destul de curat-l burete dur cu bicarbonat de sodiu, se spală, se șterge uscat, și după un timp începe să picteze.

Degresarea unei suprafețe de lemn

Mijloace de degresare a suprafeței înainte de vopsire sau lipire

Lemnul contaminat cu rășină, vopsea veche sau lac trebuie să fie curățat cu o perie metalică sau cu șmirghel.

Dacă contaminantul a pătruns prea adânc în material, se recomandă aplicarea planului.

El va elimina de pe suprafața stratului contaminat și de degresare poate fi deja aruncat.

Solvenții organici vor ajuta să scape de câteva straturi de vopsea veche. Pentru aplicarea lor, puteți folosi o rolă sau o perie.

Este posibil să degresați această suprafață cu benzină? Este puțin probabil ca combustibilul pentru mașini să facă față unei astfel de poluări.

Numai chimia poate distruge structura vechiului strat astfel încât să poată fi apoi îndepărtată cu o spatulă obișnuită.

Cum să degresați plasticul

Componentele din plastic sunt rareori curățate înainte de vopsire: cele mai multe ori este necesar pentru lipire sau lipire, de exemplu, atunci când instalați alimentarea cu apă sau canalizare. Trebuie să spun că plasticul este destul de dificil de aderat la alte materiale, așa că trebuie să i se acorde o atenție deosebită curățării.

Cum pot degresa suprafața din plastic înainte de lipire? Mai întâi îndepărtați praful și alte elemente străine din acesta. Apoi, armați-vă cu o cârpă și, după ce ați saturat-o cu acetonă, continuați cu tratamentul.

Mijloace de degresare a suprafeței înainte de vopsire sau lipire

Poate materialul să fie degresat cu alcool alb?

Da, poate fi folosit în realizarea acestor lucrări.

Odată ce suprafața se usucă, puteți continua acțiunea. În general, este mai bine să utilizați compuși care conțin alcool. Dacă sunteți în căutarea unui răspuns la o întrebare "Este posibil să degresați suprafața cu un solvent de 646?", atunci majoritatea utilizatorilor vor răspunde că nu există nici o modalitate de a gestiona fără riscuri.

Dacă nu aveți încă experiență în astfel de lucrări, există întotdeauna o posibilitate ca compoziția să erodeze stratul superior. Prin urmare, este mai bine să utilizați alcoolul, în același timp nu contează cât de tehnic, "Veltoseptom", „Amoniac“ sau analogii lor.

Este posibil să degresați suprafața care trebuie tratată cu vodcă în locul ei? Este posibil și aceasta este o soluție bună. În orice caz, este necesar să se acționeze foarte bine cu vodca. În primul rând, suprafața trebuie acoperită cu un compus undeva într-un ochi inconștient și testat pe o suprafață mică. Dacă nu se întâmplă nimic rău și efectul pe care îl așteptați este realizat, puteți începe prelucrarea întregii suprafețe.

Amintiți-vă că atunci când lucrați cu substanțe chimice, trebuie să luați măsuri de precauție! Lucrări de succes!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

+ 67 = 75