Casă confortabilă

Modele originale pe pereți cu o rolă de textură

Cea mai simplă și mai eficientă modalitate de a actualiza interiorul este revopsirea zidurilor. Astăzi, o schimbare de culoare simplă nu va surprinde pe nimeni, dar crearea desenului original este la vârful popularității.

Pictura texturate a peretelui arată foarte frumoasă, în timp ce nu cedează învelișurile de tapet la un cost mult mai mic.

Istoria aspectului unei role de textură

Modele originale pe pereți cu o rolă de textură

Daca inainte de combinarea a doua culori a fost creat folosind un cârlig crud sau pungă celofan, astăzi este popular să se aplice o imagine diferită cu o rolă.

Astăzi, ele câștigă din nou o mare popularitate, ca un instrument universal pentru decor. Istoria pernei modelată a început cu mai bine de 200 de ani în urmă, în acest moment era aproape imposibil ca oamenii obișnuiți să cumpere tapet în Europa. Din acest motiv, mulți au căutat metode bugetare pentru a-și decora casele. În acel moment au apărut primele role.

Pentru că au fost tăiate din lemn și vopsea slab absorbită, nu era foarte convenabil să lucrezi cu ei.

În ciuda faptului că instrumentele pentru crearea de modele pe zidurile de astăzi sunt în vânzare deschisă, mulți creează role de model cu mâinile lor, vine cu un model unic. Designul standard este simplu - două cilindri pe mâner, în timp ce primul are un model tridimensional, iar cel de-al doilea este folosit pentru aplicarea vopselei. Instrumentele mai avansate au tancuri în care cantitatea recomandată de vopsea este pre-umplută, care este apoi alimentată pe desen.

Astăzi, cu ajutorul său, este posibilă nu numai transformarea interiorului, ci și actualizarea mobilierului și chiar a produselor textile. Să analizăm în detaliu cum să schimbăm singuri culoarea zidurilor utilizând acest instrument.

Sfaturile sunt utile

Pentru a crea un astfel de decor, se recomandă utilizarea mai multor sfaturi:

Modele originale pe pereți cu o rolă de textură
  • Înainte de a aplica modelul pe perete, trebuie să testați pata pe o bucată de hârtie;
  • începeți orice lucrare de care aveți nevoie din colțul din stânga sus, o mișcare fără pauze;
  • pentru a picta pereții de mișcare trebuie să fie cap la cap, pentru a face acest lucru, marca poziția sa de plecare;
  • Pentru a aplica un model, vă recomandăm să alegeți o vopsea de contrast;
  • vopsirea plăcii modelate a căptușelii va necesita o curățare preliminară a suprafeței de la contaminare;
  • Scoateți întotdeauna lichidul în exces după reumplerea vopselei pe un instrument de spumare, trecând în mod repetat pe o suprafață specială;
  • cilindrul de cauciuc nu poate fi folosit imediat după aplicarea vopselei sau tencuielii pe suprafață, este necesar să se permită să se usuce puțin timp de 10 minute;
  • este important să reglați cantitatea de vopsea și forța de presare, numai în acest caz modelul pe întreaga suprafață va fi același;
  • Între benzi nu puteți lăsa nici măcar un milimetru de spațiu liber.

Un alt sfat utile - pentru a face o imagine în zonele mici unde rolul modelat pentru decor de perete nu trece, luați țesăturile uzate uzate și atingeți suprafața.

Modalități de a crea modele populare

Cea mai simplă cale este considerată o versiune cu cârpă. Acesta vă permite să faceți o culoare în două tonuri și să creați modele originale pe pereți. Pentru a crea o simulare a tapițeriei textile, pereții sunt vopsite în culori de fundal cu o compoziție semi-mată. În timpul uscării vopselei, este pregătită o rolă cu șablon pentru acest decor, în acest scop standardul este curățat cu o cârpă de bumbac spartă, după ce a fost curățat de orice contaminanți și tăiați toate firele care se sfărâmă. Piesele de materie ar trebui să fie oarecum, deoarece acestea trebuie schimbate din când în când pentru a împiedica vopseaua să impregneze complet materialul, în caz contrar imaginea va fi fuzzy.

Modele originale pe pereți cu o rolă de textură

Pentru a obține un strat subțire, vopseaua trebuie diluată puțin cu apă curată. În acest caz, a doua culoare se aplică nu pe instrument, ci pe suprafața peretelui.

Pentru a crea un pasaj de desen, o adaptare care îndepărtează o parte din culoare, lăsând un model. Pentru un model de mișcare ideal, nu puteți să întrerupeți și este de dorit să schimbați în mod constant direcția de derulare.

Pentru a simula o cărămidă, de exemplu, pe o căptușeală, o rolă obișnuită este realizată prin canale inelare care separă întreaga suprafață în părți.

După aceea, fiecare dintre ele este eșalonată în caneluri încrucișate. Ca urmare a unor astfel de manipulări pe perete, se va obține o impresie dreptunghiulară, care va deveni o imitație de cărămizi.

Pentru a simula un copac pe un cilindru obișnuit, înfășurarea este făcută cu un fascicul, iar toate întoarcerile trebuie să fie în direcții diferite. O astfel de suprafață va permite replicarea imitației fibrelor de lemn.

Metoda de a face o rola de mâini proprii

Cilindri cu modele neobișnuite ajută să se simtă ca designeri de interior reali. În funcție de material, aceste dispozitive sunt împărțite în plastic spumant, cauciuc spumant, cauciuc, piele și lemn. Există, de asemenea, opțiuni pentru crearea de modele diferite, astfel de instrumente pot simula cu ușurință divorțul de marmură, fibrele de lemn, zincarea și chiar zidăria.

Cilindrul constă din următoarele părți: duza este o cilindru de inversiune din cauciuc, un cilindru neted din cauciuc spumant și un suport pentru mâner pentru fixarea rolelor. Pentru producție veți avea nevoie de: o rolă din cauciuc obișnuită pentru a alinia tapetul, grosimea cauciucului de 1 cm și adezivul pentru acesta. Din baza de cauciuc taie imaginar modele, care apoi lipici pe role.

Este important ca întreaga suprafață a desenului să fie continuă. Pentru a obține o imagine de înaltă calitate, toate colțurile care vor intra în contact cu suprafața peretelui trebuie rotunjite.

Sperăm că informațiile de mai sus cu privire la modul de utilizare a margelelor modelate vor fi utile pentru cei care au decis să se încerce singuri în rolul de decorator de interior. Principalul lucru este să ne amintim că prima dată rezultatul poate fi imperfect, dar cu experiență totul se va întâmpla în mod necesar.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

30 − 27 =