Dream Interpreter

De ce visul visa într-un vis?

Vise care alerga prin coridoare, confuz, deschidere nenumărate uși, elimina multe. Astfel de subiecte de vise sunt rare. Se afișează oameni sau deschide ușa închisă a ei, subconștientul nostru încearcă să avertizeze cu privire la importanța a ceea ce este intuitiv ghici, dar cuvintele nu pot exprima. Ușile ușor deschise și apartamentele necunoscute pe care le intrăți întotdeauna vă fac să vă gândiți în viața voastră - să determinați prin împrejurările care locuiesc aici să înțelegeți cum ați ajuns în viața altcuiva ...

În cazul în care visul ușii și reușesc să-l deschidă - un vis trebuie să vă amintiți să complet: rosti cu voce tare povestea în dimineața, astfel încât să nu-l uităm în viitor. Analiza unui astfel de vis va ajuta să cunoaștem viitorul și să analizăm trecutul, făcând concluziile corecte.

Pentru a nu căuta în cărțile de vis, alegerea opțiunilor care vă plac - prin împușcarea cărții cu predicții nefavorabile - puteți încerca să generalizați viziunile și parcelele lor.

Ușă închisă sau deschisă

Ușa închisă este o barieră necunoscută, pe care tu o pui pe calea spre viitor, frică să spui ceea ce înțelegi deja intuitiv. De asemenea, complotul poate însemna necunoscutul.

Intrarea este deschisă, dar nu vă puteți opri prin:

De ce visul visa într-un vis?
 • teama de viitor;
 • o propunere care va trebui să răspundă prompt;
 • oportunitatea de a îmbunătăți viața, pentru care - știi - va trebui să plătească altceva. Pentru că nu știi, ți-e teamă să profiți.

Dacă ați visat că ușile s-au deschis, trebuie să așteptați ajutor din afară, apariția în viață a persoanei potrivite. Obloanele slamă în fața nasului - din păcate, ar trebui să renunți la un proiect atât de credincios și profitabil, care, totuși, nu se va realiza.

Când am visat că închizi ușa:

 • până la sfârșitul cazului;
 • va trebui să refuze să ajute persoana care a sperat pentru tine;
 • pentru a preveni un iubit;
 • să se certe cu un prieten;
 • să schimbe mediul, după ce sa retras din cercul anterior de comunicare.

Dacă un bărbat căsătorit sau o femeie căsătorită întoarce cheia în încuietori, închizând ușa - niște întrebări incomprehensibile se vor clarifica. Același vis pentru o fată visează la o nuntă iminentă.

De ce visăm despre ușile a căror ușă nu poate fi mișcată? Convenționalism preveni Din fericire, pentru a realiza ceva nou, trebuie sa se debaraseze vechi, cineva încearcă să impună propria sa opinie, ceea ce este absolut neprofitabilă.

Deschide ușa nu funcționează, chiar și cu o cheie - la probleme grave la locul de muncă sau în familie. De ce visezi multe uși deschise? Din fericire, darul destinului, apariția unor noi oportunități, o întâlnire cu oameni buni.

Vedere a ușii într-un vis

De ce visul visa într-un vis?
 • Supapă negru - fără ajutorul rudelor pentru a rezolva problema nu va funcționa;
 • Frunză albă la ceea ce visă? Familia sau prietenii au nevoie de ajutorul tău, nu poți refuza în nici un fel;
 • Frunza este ruptă sau ruptă - alegerea care trebuie făcută nu este ușoară și mult depinde de ea. Sau - calomnia era prea aproape să-l lase să intre în el, iar el începuse deja bârfe, din care reputația suferă. Este necesar să calculați și să îl dezarmați imediat. Cu cât ușa este mai mare, cu atât este mai mare probabilitatea ca visul să se împlinească;
 • Înclinați-vă la intrarea în ușă joasă - nu puteți construi cu ușurință o carieră, o deschidere mare - totul merge în mână;
 • Ușa veche, dar puternică și frumos decorată - nu este necesar ca viața să fie atât de împrejmuită de oameni, este timpul să se deschidă și să se uite de temerile interne nefondate;
 • De ce visezim noi ușile? În familie va exista o adăugare - fiica-in va intra în casă, se va naște copilul, se vor naște rudele cu care se pierd relațiile;
 • O ușă din metal - există prieteni de încredere; din lemn - este necesar să se consolideze „Apărare“, să învețe să-și protejeze propriile interese și familia;
 • Uși de ușă din sticlă - nu vă duceți departe cu oferte tentante, în viitorul apropiat merită să vă păziți de înșelăciune;
 • Cum arata ca usile scoase din uz, in care usile abia se atarna pe balamale - suficient pentru a trage cu decizia, cu atat mai mult cu cat depinde nu numai de propriul lor viitor.

Este deja imposibil să se amâne, subconștientul arată că, dacă ușile se prăbușesc, rezultatul va fi nefavorabil, în primul rând pentru tine.

Rupe într-un vis de la ușă

Dacă stați într-un vis în fața ușii și cineva încearcă să spargă și să intre în cameră, dar nu funcționează, atunci:

De ce visul visa într-un vis?
 • Problemele nu se vor atinge;
 • va fi posibil să se prevină nefericirea;
 • vor exista noi idei creative.

Tu stai în spatele unei uși închise, și să aștepte pentru că eliberarea, după ce a rupt - funcționează afară, iar camera a avut o mulțime de străini. Dacă această poveste într-un vis aduce bucurie - în realitate, veți obține un nou loc de muncă, vă faceți griji - există un dușman, și este de temut printre mulți cunoscuți.

Dacă am visat că trebuia să sparg ușa din perete și să scot bariera.

Este timpul să ieșiți din influența altcuiva, care este utilă doar pentru o perioadă scurtă de timp. Cea mai mică insubordonare, urmată de pedeapsă severă, abatere inadecvată. E timpul să scăpăm de dependență. Au rupt ușa sau peretele într-un vis contrar dorinței - de a trăda.

Ușa într-un vis este ca o decorare

Pentru a vedea ușa apartamentului său, în care a trăit ca un copil, la un eveniment fericit în viitorul apropiat. O casă necunoscută și să stombe pe prag - să se schimbe.

Trebuie să spargeți ușa din perete, să atârnați cerceveaua? La o nouă cunoștință sau adăugare. Dacă sunt angajați în reparații într-un vis, tinerii - este timpul să schimbați partenerul intim. Pentru a repara cerceveaua existentă - la un incident plăcut, pentru a rupe - pentru a crește activitatea în muncă.

Achiziționarea frunzei ușilor - există o alegere de făcut. Cel mai probabil, va fi nereușit. De ce visați o mulțime de uși, dar întotdeauna ajungeți în locul greșit, ieșiți din nou, confundați-vă din nou? Mintea subconștientă sugerează că perspectiva vieții este mult așteptată, este timpul să reconstruim, altfel norocul se va întoarce.

Apropo, punctele de vedere ale altor persoane pot fi, de asemenea, corecte - este timpul sa realizam acest lucru si sa invatam sa luam in considerare opiniile rudelor.

De ce visul visa într-un vis?
 • Slam ușa - e timpul să renunțăm la situația dificilă;
 • O schiță în vis pentru oaspeți;
 • Ușa din spatele oaspetelui care se îndepărta se opri la petrecere;
 • Pentru a picta chiuvete - la o moștenire neașteptată;
 • Ușa arzătoare este nefericită; dacă aceasta este intrarea în casa ta - o boală a rudelor - în altcineva - la nenorocirea oamenilor apropiați.

Dacă vedeți o ușă într-un vis și înțelegeți că aceasta duce la „Nicăieri“, dar totuși decide să intre - apoi în viață, soarta oferă o șansă!

Nu vă odihniți de oportunitățile care s-au deschis.

Trebuie să ai încredere în subconștientul tău și să iei daruri de soartă cu recunoștință.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

− 7 = 1