Dream șarpe | pangudownloads.com
Dream Interpreter

Dream șarpe

Somnul, unde vedeți un șarpe, este foarte complex și misterios, necesitând o analiză specială. Aceasta este interpretarea oferită de cărțile de vis populare.

Dream Lofa

Dream șarpe

Șarpele poartă un simbol foarte diferit. Ele sunt atât de multe, încât pot provoca atât frica cât și înțelepciunea. Poate fi ascunsă din literatura diferitor culturi de oameni, deci din experiența lor personală.

Pentru acei oameni care se tem furios de șerpi în panică, dormind cu prezența unui șarpe nu vor aduce nimic bun. Dacă o astfel de persoană visează că o persoană deține un șarpe în mâinile sale, atunci o astfel de persoană simbolizează pentru el înțelepciunea și controlul ordinii în viața căzătorului. În culturile din Asia și America de Nord, șarpele este un simbol al înțelepciunii.

De aceea, dacă cineva visează că șarpele scoate pielea, atunci acest vis simbolizează reînnoirea, rezolvarea oricăror probleme.

În unele națiuni totul este destul de diferit. De exemplu, în culturile iudeo-creștine, șarpele simbolizează ispita, tentația și opoziția spirituală. O astfel de judecată rezultă din Biblie, unde Satana, asemănător unui șarpe, seducă pe Adam și pe Eva. Un șarpe ți-a apărut într-un vis în acest context, te pot depune mărturie pentru o anumită persoană în viață, cu care nu s-au dezvoltat relații foarte bune.

Somn cu un fenomen sarpe este tratat foarte atent și a plătit o mulțime de atenție la detalii: cum te simți despre șerpi în viața reală, care sunt sentimentele tale față de cei care au fost cu tine într-un vis. Numai după analizarea întregului vis, putem vorbi despre interpretarea sa.

Visul lui Wangi

Dacă vedeți o încurcătură de șerpi, atunci acesta este un semn rău. Acest lucru indică faptul că printre dvs., foarte mult
mulți oameni răi și invidiosi. Acești oameni vă doresc toate cele mai grave, până la moarte.

Dream șarpe

Trebuie să fii atent în comunicarea cu prietenii, trebuie să monitorizezi ce vorbești cu ei.

Dacă într-un vis vedeți un șarpe care se târăște pe pământ, aceasta indică o luptă timpurie cu cel mai rău dușman care este pregătit pentru un război deschis cu voi.

Dacă, în plus, șarpele este otrăvitor, acest lucru indică faptul că dușmanul tău este mai insidios și viclean, cu greu vei reuși să păstrezi o victorie în lupta împotriva lui. Dacă șarpele nu este otrăvitor, atunci puteți face față inamicului folosind propriile sale machinări.

Un șarpe adormit într-un vis, un simbol al faptului că vrăjmașii voștri se ascund doar pentru o vreme și așteaptă momentul potrivit pentru a lovi cea mai puternică lovitură.

Un șarpe uriaș într-un vis care strangulează o persoană este, de asemenea, un mesager rău. Poate prezice vestea rapidă a bolii mortale a unui iubit. Un șarpe uriaș într-un vis simbolizează, de asemenea, tragedia din viața reală. Este un simbol al debutului unui timp teribil, al foametei, al violenței umane, al morții a milioane de oameni.

Sarutul de sarpe intr-un vis, indica faptul ca in viata reala sunteti profund dezamagiti de o persoana apropiata. Poate chiar și o trădare de la o persoană cu care te încrezi foarte mult. Această persoană poate să recurgă la forțele magiei pentru a vă face viața insuportabilă.

Dacă ucizi un șarpe într-un vis, este un semn că omenirea este conștientă de greșelile ei și se va întoarce din nou la biserici și la temple.

Eseu de vis Miss Hasse

Dacă visează un șarpe, este vorba de dușmanii din lumea femeilor. Dacă ai ucis un șarpe, simbolizează calea de ieșire din situația dificilă.

Fiul lui Nostradamus

Șarpele simbolizează răul, viclenia și căderea.

Dream șarpe

Dacă vedeți un șarpe târâtor într-un vis, trebuie să vă fie frică de anii care au trecut de el (2001, 2013, 2025). În acești ani, aveți riscul de a vă pierde casa și banii. În acest moment, alături de dvs. poate să nu fiți o persoană care vă va ajuta. Un șarpe otrăvitoare într-un vis care înconjura numărul antihristului, simbolizează că în curând va fi un timp teribil pentru ucigași, hoți, violatori.

Dacă într-un vis ați fost mușcați de un șarpe, care a fost și otrăvitor, este o profeție că veți provoca un mare scandal.

Poate din cauza vina dvs. sau a vina unor oameni foarte apropiați, va exista o lovitură politică.

Dacă șarpele nu este otrăvit și se apropie de o persoană, este o profeție că în fruntea unui stat există o persoană care va începe un război în legătură cu o țară mai slabă. Acest vis prezintă un pericol care poate fi evitat.

Un șarpe uriaș, care strangulează o persoană, profețește un pericol pentru această persoană. Un șarpe gigant negru, un avertizor de nimic, un rău incomparabil.

Șarpele curat este un dușman secret. Șarpele atacat este un dezastru și o lipsă în viața reală. Omoara sarpele - scapa de inamic. Un șarpe cu mai multe capete, mărturisește că poți deveni victima unei minciuni. Silueta unui șarpe neclară este un simbol al războiului nuclear. Dacă într-un vis simțiți vederea unui șarpe, poate însemna că o persoană foarte crudă și influentă vă îngrijește. Snake șarpe într-un vis - la bârfe și intrigi.

Interpretarea visului lui Freud

Psihoterapia clasică simbolizează șarpele ca un falus și uneori înseamnă frică și dezgust înaintea actului sexual.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

71 − 68 =