Droom van een dood dier | pangudownloads.com
Dream Interpreter

Droom van een dood dier

Willy-nilly denk je, wakker wordend in de ochtend, waar de dode dieren van droomden - zo'n onplezierig residu laat een droom achter. Auteurs van de meeste droominterpretaties omzeilen de interpretatie, als de exotische dieren droomden, maar wat de dieren die naast ons leven in het Europese land droomden, worden voldoende gedetailleerd beschouwd.

Deze interpretaties voorspellen niet noodzakelijk iets verschrikkelijks, ondanks het onplezierige complot. Ze kunnen voorspellingen voor het huishouden hebben.

Dode huisdieren

Het dode varken dat op de weg ligt - om geld te verliezen. Een varken snijden - iemand van geliefden heeft een chirurgische ingreep nodig die met succes zal eindigen.

Droom van een dood dier

Varkenshoofden - waar ze ook zijn - op de weg. Fris - de reis zal succesvol zijn, met de stinkende, beginnende beginners - tijdens de reis zul je onaangename problemen ervaren. Varkenskarkassen zonder hoofden verdwijnen - het onderbewustzijn waarschuwt, men moet bang zijn voor bedrog. Waarom droom je van dode huisdieren op de weg? Als dit een paard is, dan wordt het binnenkort een feest bij een aangenaam incident en wanneer je in dezelfde situatie een hond ziet, is er een schandaal met familieleden.

Dromen met dode honden worden beschouwd door de auteurs van vele droomboeken. Psycholoog Miller gelooft dat hij een dode hond moet zien - voor de problemen van een goede vriend, die misschien je hulp nodig heeft. Als deze hond zwart is, slaap dan voor een ruzie met een vriend, en hij is het die schuldig is aan een ruzie.

Volgens het droomboek universeel:

 • je hond stierf - het zal mogelijk zijn om dichter bij vrienden te komen, vanwege de ruzie waarmee ze zich sterk zorgen maakten;
 • sterke ervaringen over een lijk van een dier - het is noodzakelijk om problemen die zich hebben voorgedaan bij mensen te verzoenen - dit alles zal in de grote som slagen.

Modern droomboek:

 • In de liefde voorspelt een dode hond een ruzie over de verschijning van de minnares van een man;
 • een echtpaar zal een pijnlijke en moeilijke echtscheiding moeten ondergaan;
 • lichte hond die op de weg ligt - om van het werk te ontslaan.
Droom van een dood dier

Interesses van een droom met een grote dode hond zijn interessant in een groot droomboek. Hij beschrijft een verhaal waarin iemand die een droom ziet leunt over een dood dier, en het tot leven komt en probeert te bijten. Met het zien van zo'n droom, is het noodzakelijk om onmiddellijk medisch onderzoek te ondergaan - gezondheidsproblemen, als je ze op tijd vindt, kun je waarschuwen.

Vaak zie je in een droom dode katten - deze dieren omringen ons gedurende het hele leven. Het is verbazingwekkend dat levende, zachte, donzige reigers voorspellen welke tegenslagen en tegenslagen voorspellen, maar de dode droom van het vervullen van hun verlangens en allerlei zegeningen.

Een dode kat in een droom is een symbool dat een onplezierig persoon uit het leven zal verdwijnen, tot overwinning op vijanden. Gewurgd - je moet je houding ten opzichte van de verontrustende situatie veranderen, het is niet de moeite waard de uitgegeven emoties. Een kat met een doorgesneden keel is een geheime vijand.

Cat's corpse:

 • in de doos - op het werk om een ​​onaangename situatie te overleven;
 • op de drempel van zijn eigen appartement - ruzie maken met familieleden;
 • op de weg - je zult je huis voor een lange tijd moeten verlaten.

Volgens het Esoteric Dream Book, het lijk van de kat:

 • in de buurt van het huis - voor de komende vakantie met het gezin, wat onverwacht zal gebeuren;
 • op de weg - een ontmoeting met verre familieleden die zich vervelen;
 • in een plas of stroom, naar een geldbeloning.

Volgens het droomboek van Miller zie je een dode kat:

 • op de drempel - tot verliezen, binnen 2 weken kun je afscheid nemen van je geliefde of je baan verliezen, dit alles zal je ernstig van streek maken - je kunt onaangename situaties niet voorkomen;
 • op straat in de modder - geluk met financiële zaken, een geldprijs ontvangen.

Als je een droomboek Wangi opent, dan is de dode kat:

Droom van een dood dier
 • tot interne strijd, tot een keuze van een levenspad, verandering van werk, besluitvorming over een huwelijk of het aangaan van een huwelijk;
 • op de begraafplaats - collega's op het werk zijn vijandig, ze moeten gevreesd worden;
 • in de plas of ark - de verwachting van de vakantie.

Het lijk van de kat is ontbonden - slaapvoorspellingen gezondheidsproblemen, een ernstige ziekte; je probeert je eigen huisdier te begraven, dat op een natuurlijke manier stierf - onvoorziene en onredelijke verspilling.


Volgens het droomboek van Freud is een dode kat in de plot van de droom een ​​waarschuwing: het is noodzakelijk om deel te nemen aan een orgie met elementen van sadisme, wat erg prettig is. Dit zal in de toekomst een aanzienlijke impact hebben op het seksleven en het gezinsleven kunnen bederven. Als je zo'n droom hebt gezien, is het de moeite waard om de experimenten in het echte leven op te geven. Anders zal het heel lang spijten.

Een droom met een dode koe is ongunstig. We moeten ons voorbereiden op de moeilijke gebeurtenissen die van invloed zijn op het gezin van naaste familieleden, en je hebt hulp en ondersteuning nodig. Dood schaap in een droom - tijdens een ruzie met naaste verwanten, zal het gedrag verre van fatsoenlijk zijn, en van u wenden allen zich af - en volgens verdienste.

Als je het dier zelf moet doden - naar het slechte nieuws.

Dode geit - het is de moeite waard om zorgvuldiger hun woorden en daden te evalueren, want voorzichtigheid heeft niemand verhinderd. In dit levensstadium kan onvoorzichtig gedrag de afstemming van krachten op het werk veranderen, nauwe relaties vernietigen, de beschermheer afwijzen.

Waarom zijn de hoofden van dode huisdieren gedroomd?

head:

Droom van een dood dier
 • koeien - tot een lichte ongesteldheid;
 • geiten - zullen verantwoordelijk moeten zijn voor de acties van anderen;
 • schapen of schapen - naar een ontmoeting met een goede vriend, om te profiteren;
 • honden - in de nabije toekomst zul je een patroon vinden die een betrouwbare vriend zal worden en niets zal laten zien dat zijn positie hoger is in status.

Dus probeer de droom met dode huisdieren niet snel te vergeten. De meest verschrikkelijke plot kan gunstige gebeurtenissen voorspellen.

Dromen van dode dieren die veel minder vaak worden gezien

dead:

Droom van een dood dier
 • Giraffe - het probleem is veel eenvoudiger dan het lijkt, en zal zeker worden opgelost;
 • behemoth - problemen op het werk;
 • leeuw - verlies van respect van een geliefde, wiens mening je koestert, zo'n afkoeling zal leiden tot afscheid;
 • tijger - een gevaar ligt al op de loer, je moet 's avonds heel aandachtig zijn;
 • egel - je kunt je eigen problemen niet oplossen, je moet een beschermheer zoeken;
 • een haas - het leven stroomt droevig en er is geen verandering voorzien.

Het lijk van een aap werd gedroomd - het is een prachtige droom. Er is een welvarend leven, geen vijand of lasteraar zal je meer storen, je kunt je ontspannen.

Dromen met slangen - levend of dood - voorafschaduwing van de dreigende gevaren. Als je jezelf reptiel doodt - tot overwinning op de vijand. De rottende lijken van slangen zijn een zwakte van karakter.

Er zijn veel dieren in de wereld en het onderbewustzijn kan ze tijdens de nachtrust laten zien. Soms moet je door veel droomboeken bladeren om de plot van de droom nauwkeurig te ontcijferen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

− 5 = 1