Mengapa impian pintu dalam mimpi? | pangudownloads.com
Dream Interpreter

Mengapa impian pintu dalam mimpi?

Impian yang berjalan di sepanjang koridor, keliru, membuka pintu yang banyak, dimimpikan oleh ramai orang. Subjek mimpi sememangnya jarang berlaku. Dengan menunjukkan orang yang menutup pintu atau membukanya, minda bawah sedar kita cuba memberi amaran tentang sesuatu yang penting, yang kita tekaan secara intuitif, tetapi tidak dapat menyatakan dalam kata-kata. Pintu yang sedikit terbuka dan pangsapuri yang tidak dikenali yang anda tunduk, selalu membuat anda berfikir dalam hidup anda - untuk menentukan oleh keadaan yang tinggal di sini, untuk memahami bagaimana anda mendapat kehidupan orang lain ...

Jika anda bermimpi tentang pintu dan mengurusnya - tidur mesti diingat dengan teliti: nyatakan kisah dengan kuat pada waktu pagi, agar tidak melupakannya pada masa akan datang. Analisis impian semacam itu akan membantu mengetahui masa depan dan menganalisis masa lalu, membuat kesimpulan yang tepat.

Agar tidak mencari di dalam buku impian, memilih pilihan yang anda suka - dengan membantutkan buku dengan ramalan yang tidak menyenangkan - anda boleh mencuba untuk meramalkan visi dan plot mereka.

Pintu tertutup atau terbuka

Pintu tertutup adalah penghalang yang tidak diketahui, yang anda sendiri letakkan di jalan ke masa depan, takut untuk menyuarakan apa yang anda sudah intuitif memahami. Juga plot boleh bermakna yang tidak diketahui.

Pintu masuk dibuka, tetapi anda tidak boleh berhenti dengan:

Mengapa impian pintu dalam mimpi?
 • takut akan masa depan;
 • satu cadangan yang perlu dijawab dengan segera;
 • peluang untuk memperbaiki kehidupan, yang mana - anda tahu - akan perlu membayar sesuatu yang lain. Kerana anda tidak tahu, anda takut untuk mengambil kesempatan.

Jika anda bermimpi bahawa pintu dibuka sendiri, anda harus mengharapkan bantuan dari luar, penampilan dalam kehidupan orang yang tepat. Shutters membanting di depan hidung anda - sayangnya, anda harus meninggalkan projek yang setia dan menguntungkan sedemikian, yang, bagaimanapun, tidak akan menghasilkan.

Apabila saya bermimpi bahawa anda menutup pintu:

 • hingga akhir kes itu;
 • harus menolak untuk membantu orang yang mengharapkan anda;
 • untuk menghalang seseorang yang tersayang;
 • untuk bertengkar dengan rakan;
 • menukar alam sekitar, setelah ditarik balik dari lingkaran komunikasi sebelumnya.

Sekiranya seorang lelaki yang sudah berkahwin atau wanita yang sudah berkahwin memainkan kunci di dalam kunci, tutup pintu - beberapa soalan yang tidak dapat difahami akan dijelaskan. Mimpi yang sama untuk impian gadis tentang perkahwinan yang akan berlaku.

Kenapa kita bermimpi tentang pintu yang pintunya tidak dapat dipindahkan? Conventionality menghalang kebahagiaan untuk mencapai sesuatu yang baru, adalah perlu untuk menggugurkan yang lama, seseorang cuba untuk mengenakan pendapat mereka sendiri, yang benar-benar tidak menguntungkan.

Membuka pintu tidak berfungsi, walaupun dengan kunci - untuk masalah yang serius di tempat kerja atau dalam keluarga. Mengapa anda bermimpi banyak pintu terbuka? Nasib baik, hadiah nasib, kemunculan peluang baru, pertemuan dengan orang yang baik.

Lihat pintu dalam mimpi

Mengapa impian pintu dalam mimpi?
 • Injap hitam - tanpa bantuan saudara-mara untuk menyelesaikan masalah tidak akan berfungsi;
 • Daun putih untuk apa impiannya? Keluarga atau rakan memerlukan bantuan anda, anda tidak boleh menolak dengan apa-apa cara;
 • Daun rosak atau pecah - pilihan yang dibuat tidak mudah, dan banyak bergantung padanya. Atau - pemfitnah terlalu dekat untuk membiarkan dia masuk, dan dia sudah mulai gosip, dari mana reputasi menderita. Ia perlu untuk mengira dan melucutkan senjata serta-merta. Lebih besar pintu, lebih besar kemungkinan bahawa impian itu akan menjadi kenyataan;
 • Bend di pintu masuk ke pintu rendah - anda tidak boleh dengan mudah membina kerjaya, pembukaan yang tinggi - semuanya berjalan ke tangan;
 • Pintu lama, tetapi kuat, dan dihiasi dengan indah - tidak perlu dalam hidup untuk dipelihara dari orang, sudah tiba masanya untuk membuka dan melupakan ketakutan dalaman yang tidak berasas;
 • Kenapa kita bermimpi tentang pintu baru? Dalam keluarga akan ada penambahan - anak perempuan masuk akan memasuki rumah, anak itu akan dilahirkan, saudara-saudara yang hubungannya hilang akan dilahirkan;
 • Pintu diperbuat daripada logam - ada kawan yang boleh dipercayai; dari kayu - perlu untuk menguatkan "Pertahanan", belajar untuk melindungi kepentingan mereka sendiri dan keluarga;
 • Pintu kaca baru - tidak akan dibawa dengan tawaran menarik, dalam masa terdekat ini adalah berhati-hati untuk mengelakkan penipuan;
 • Apa yang kelihatan seperti pintu keluar, di mana pintu hampir tidak tergantung pada engsel - cukup untuk menarik dengan keputusan itu, lebih-lebih lagi supaya ia bergantung bukan sahaja pada masa depan mereka sendiri.

Ia sudah mustahil untuk melambatkan, alam bawah sedar menunjukkan bahawa jika pintu runtuh, hasilnya tidak menguntungkan, pertama sekali untuk diri sendiri.

Memecahkan mimpi di pintu

Jika anda duduk di dalam mimpi di luar pintu, dan seseorang cuba memecah masuk dan masuk ke bilik, tetapi tidak berfungsi, maka:

Mengapa impian pintu dalam mimpi?
 • Masalah tidak akan menyentuh;
 • ia akan dapat mencegah malapetaka;
 • akan ada idea kreatif baru.

Anda duduk di belakang pintu tertutup, dan anda menjangkakan bahawa anda akan dibebaskan, memecahkannya - mungkin, dan terdapat banyak orang asing di dalam bilik. Jika plot ini dalam mimpi membawa kegembiraan - pada hakikatnya anda akan mendapat pekerjaan baru, anda ketakutan - di antara banyak rakan ada musuh, dan harus dikhuatiri.

Jika saya bermimpi bahawa saya terpaksa memecahkan pintu di dinding, dan mengeluarkan halangan itu.

Sudah waktunya untuk keluar dari pengaruh orang lain, yang hanya berguna untuk masa yang singkat. Pemberontakan yang sedikit, diikuti oleh hukuman berat, salah laku yang tidak memadai. Sudah waktunya untuk menyingkirkan ketagihan. Mereka memecahkan pintu atau dinding dalam mimpi yang bertentangan dengan keinginan - untuk pengkhianatan.

Pintu dalam mimpi seperti hiasan

Untuk melihat pintu apartmennya, di mana dia hidup seperti kanak-kanak, untuk satu peristiwa yang bahagia dalam masa terdekat. Sebuah rumah yang tidak dikenali dan menikam ambang - untuk berubah.

Adakah anda perlu memecahkan pintu di dinding, menggantung tali pinggang? Kepada kenalan atau tambahan baru. Jika mereka terlibat dalam pembaikan dalam mimpi, orang muda - sudah tiba masanya untuk menukar pasangan intim. Untuk membaiki sabung sedia ada - untuk kejadian yang menyenangkan, untuk memecahkannya - untuk meningkatkan aktiviti dalam kerja.

Pemerolehan daun pintu - ada pilihan untuk dibuat. Kemungkinan besar, ia tidak akan berjaya. Mengapa anda bermimpi banyak pintu, tetapi anda selalu masuk ke tempat yang salah, keluar, bingung lagi? Pikiran bawah sedar mencadangkan bahawa prospek hidup sudah lama tertangguh, sudah tiba masanya untuk membina semula, jika tidak nasib akan berpaling.

Dengan cara ini, pandangan orang lain juga boleh menjadi betul - sudah tiba masanya untuk merealisasikannya dan belajar menganggap pendapat saudara-mara.

Mengapa impian pintu dalam mimpi?
 • Slam pintu - sudah tiba masanya untuk melepaskan keadaan yang sukar;
 • Draf dalam mimpi kepada tetamu;
 • Pintu di belakang tetamu yang berlepas menyelar rapat ke pesta itu;
 • Untuk cat ikat pinggang - ke warisan yang tidak dijangka;
 • Pintu pembakaran tidak bernasib baik; jika ini adalah pintu masuk ke rumah anda sendiri - penyakit saudara-mara - di dalam orang lain - untuk kemalangan orang dekat.

Jika anda melihat sebuah pintu dalam mimpi, dan anda faham bahawa ia membawa kepada "Tiada tempat", tetapi masih memutuskan untuk masuk - maka dalam hidup, nasib memberi peluang!

Jangan berehat dengan peluang yang telah dibuka.

Anda harus mempercayai bawah sedar anda sendiri dan mengambil hadiah nasib dengan rasa syukur.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

8 + 2 =