Dream Interpreter

Wat wordt gesymboliseerd door een zwarte kat die een droom heeft bezocht

Vanaf de vroegste tijden werd een zwarte kat beschouwd als een speciaal wezen in Rusland. Neem tenminste een notitie over haar en de weg die iedereen kent. En het is niet voor niets dat ze zeggen dat heksen de kat van die kleur als hun assistent houden. Veel mensen omzeilen het, zelfs degenen die niet in bijgeloof geloven. Waarschijnlijk, in het dierenrijk, is deze koningin van genade als het getal "13" in de wereld van figuren.

Vaak wordt dit onbewust gedaan, maar het blijft een feit, dus het is onmogelijk om geen rekening te houden met het bezoek aan dit is onze menselijke rijk van Morpheus, omdat de interpretatie van dromen soms erg handig kan zijn.

Waarom droomt een zwarte kat?

Wat wordt gesymboliseerd door een zwarte kat die een droom heeft bezocht

Misschien zijn de meesters van dit specifieke dier de enige mensen die hun ogen kunnen sluiten voor een dergelijke droom.

Ze is altijd aanwezig in hun leven, daarom heeft dit symbool in interpretatie voor hen elke heiligheid verloren. Welnu, degenen die willen weten wat de zwarte kat aanvalt, welke aanvallen, moeten verder worden gelezen. In veel populaire droomboeken belooft dit dier geen geluk, wat een beeld van de vijand vertegenwoordigt.

Het belangrijkste hier is om te bepalen welke acties ze heeft gedaan:

Wat wordt gesymboliseerd door een zwarte kat die een droom heeft bezocht
  • Als de kat rustig lag te slapen, dan is de vijand van de dromer wakker totdat het in kaart brengen, maar dit betekent niet dat het niet zal worden gevoeld in de toekomst. Een kat die in een droom zat te dutten, alsof hij zei dat ik hier ben, je vijand, ik slaap, maar ik ben je niet vergeten;
  • Waarom droom je dan van een zwarte kat die bijt? Slechte waarde heeft een droom waarin het dier naar een dromer snelt met een miauw. Dit betekent dat de vijand snel zal aanvallen en dat alles voor de dromer heel slecht kan eindigen, als hij geen actie onderneemt. Het kan ook roddels symboliseren;
  • Welnu, als iemand in een droom een ​​zwarte kat kan overwinnen die aanvalt of bijt, elke overwinning op een dergelijke vijand en in werkelijkheid betekent een positief resultaat;
  • Een dier dat treurig miauwt, betekent dat iemand echt hulp nodig heeft van de slaper, maar het zal niet gemakkelijk zijn om het te geven, hoe dan ook;
  • Heel voorzichtig, je zou het meisje moeten zijn voor wie dit dier kwam. Dit voorspelt dat ze in werkelijkheid een man ontmoet die liefde belijdt. Het is echter beter om zijn woorden niet te geloven, waarschijnlijk heeft hij gewoon besloten om te lachen. Een meisje moet de dingen niet overhaasten om problemen te voorkomen;
  • Een volwassen getrouwde man kan beloven zijn vrouw te verlaten. Wek de situatie in de gezinsrelaties niet wakker als er een verlangen is om het huwelijk te behouden;
  • Een getrouwde vrouw heeft een droom waarin een kat onvriendelijk tegenover haar is, in het echte leven kan dit de schijn van roddels voorafschaduwen. Daarom moet ze oppassen dat de roddels niet leiden tot krassen op hun tong. En waar droomt een zwarte kat over met kittens voor haar? De aanwezigheid in de droom van dit personage met kittens betekent de verschijning van een rivaal of een minnares van haar echtgenoot.
Wat wordt gesymboliseerd door een zwarte kat die een droom heeft bezocht

Als je geïnteresseerd bent in waar een dode zwarte kat over droomt, dan is er geen eenduidig ​​antwoord op deze vraag. Dream Miller suggereert dat een dode kat belooft overwinning op de vijand, maar als de dromer is het doden van zwart katje, betekent dit dat het weglaten van een gelukkig toeval.

Als een volwassen dier in een droom door een andere persoon wordt gedood, betekent dit dat iemand die slaapt hem in het echte leven zal helpen om met zijn problemen om te gaan.


Als je van twee zwarte katten droomt, zou je twee keer zoveel problemen moeten verwachten. Het is de moeite waard om heel voorzichtig te zijn. Katten in een droom doden betekent met succes omgaan met problemen.

Ook kenmerkt een dier vaak een geliefde, een vriend. Een kat die over de weg is gekomen, betekent verraad, het kan zijn dat een vriend snel verraadt of beledigt.

Wat wordt gesymboliseerd door een zwarte kat die een droom heeft bezocht

Waarom dromen van een zwarte kat die streelt?

Maar de armoedige, verwonding kat die in haar slaap streelde, staat als een verzoek om hulp van een geliefde. Niet verwaarlozen dit teken, misschien naast de dromer is een persoon die dringend hulp nodig heeft, dat is gewoon niet stap over uw trots en vragen openlijk. Maak je geen zorgen als de droom de agressie van het dier niet aankon.


Dit is slechts een waarschuwing, waarmee u "uit het water" kunt komen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

− 2 = 2