Varför drömmer om en förlovningsring? | pangudownloads.com
Drömtolk

Varför drömmer om en förlovningsring?

Författare till varje dröm bok försöker förklara vad en dröm förlovningsring på fingret, eftersom det är kanske kan en kvinna som inte skulle ha drömt om en sådan dam ukrashenii.Govorit som helst: "Jag är bättre än så här, vill inte gifta sig, I - en självständig kvinna ... etc.", men innerst inne drömmer alla om en prins på en vit häst, och andra attribut hos de rika bröllop.

Förlovningsringen är en symbol för oändlig kärlek, den ädla metallen i det är ett tecken på respekt i äktenskap, integritet, fackligt värde. Varför drömma en vigselring, till en dröm om ett bröllop och ett gott familjeliv, eller varnar drömmen om framtida problem? Låt oss försöka förstå.

De viktigaste ämnena av drömmar

Varför drömmer om en förlovningsring?

Vad drömmer vi för en ogift flicka?

Om det är på ett finger eller i en vacker låda under erbjudandet - bröllopet ligger precis runt hörnet. För att se smycken som passerar, men vakna upp, kom ihåg detta - förhållandet blir länge; ett bröllop och "För livet".

Varför dröm en bruten förlovningsring till en ogift flicka? Att bryta sig mot brudgummen och om avslutandet av förlovningen. Och det spelar ingen roll om den här fälgen visade sig - på fingret som ligger i dammet under dina fötter, på bordet, i juvelerns händer, som förbereder sig för att svetsa det.

Att se hur någon tog dina smycken och sätta på den - den här nattvisionen har inget att göra med bröllopet.

Det kommer att finnas ett förslag som måste överges. Denna dröm är en varning. Men om du själv ger någon en ring, tar den av händerna, är det redan avsked eller ett slips eller förlust av pengar. Om dekorationen ges av en nära eller välbekant person, måste du lita på din älskade mer.

I butiken prova smycken, men ingenting du inte kan hitta storlek eller dekoration redan bär på fingret, men vänder, gnuggar, och du inser att det är någon annans. Det är dags att lära sig att leva på egen hand. Finns det ingen insikt om att du inte lever som du vill? Medan unga och det finns tid, är det möjligt att ändra allt.

Juvelen har mörkats, metallen har blivit matt - du måste vara försiktig med avundsjuka personer, de har redan börjat lura bakom ryggen. Det är tillrådligt att ta reda på vem som är den hemliga fienden. En ring i en dröm om en ogift tjej med en enorm diamant - tur kommer att vara i livet.

Varför dröjer bröllopsringen till en gift kvinna?

Att se en gift kvinna är förlovningsring i en dröm inte ett gott tecken.

Det här är en aning om att familjen inte är okej, hon ägnar sig lite tid till sin man, bryr sig inte om honom, betalar inte medvetenhet:

Varför drömmer om en förlovningsring?
 • Upprepningen av bröllop ritualen vid scenen av symbolen utbyte av trohet upprepades: äktenskapet kommer att fortsätta vara varaktigt och välmående, inga meningsskiljaktigheter kommer att leda till skilsmässa;
 • Samma historia, men då inser kvinnan att hon i en dröm sätter på en prydnad på en annan mans finger, inte sin man - för en snabb separation efter en oväntad konflikt;
 • I butiken väljer du smycken under en lång tid, du tittar på prislistan, och du tar den dyraste - mannen kommer att göra en överraskning, vilket kommer att bli väldigt trevligt. Du köper den billigaste produkten - för nästa semester kommer mannen att gå av med lite billig presentation, och du kommer bli förolämpad under en längre tid.

Om du informerar din man om det i förväg, vad du vill, och gåvan kommer inte att göra dig besviken, och relationer i familjen under lång tid kommer inte att vara spända:

 • Du försöker ringa länge, du vrider den, sorterar den ut, du är rädd för att göra ett misstag med storleken. Kanske är det inte för sent att byta sin man? När allt kommer omkring ber det undermedvetna, "Inte min" personen;
 • Dekorera glider av fingret, mycket rädd för att förlora det - en dröm förutsäger uppkomsten av familjeproblem, varefter kommer att separeras, även om båda makarna verkar ställas in för en fortsättning av äktenskapet.

En stram inredning i en dröm pressar och gnuggar ett finger - drömmen säger att du hela tiden tänker på om makan är trogen? Ändras det inte?

Men för att förlora symbolen på äktenskapet i en dröm - det här betyder inte att dela, även om det här är tolkningen av denna händelse i livet. Denna dröm varnar för förändringar inom en snar framtid.

Dream wedding ring - recension av populära drömböcker

Enligt Drömtydning Longo dröm om dekoration kan drömma om en gift kvinna som är i en respektabel ålder, innan barnen besöka, en bruten ring - en familj gräl. Förlora en prydnad - materialförlust eller besvikelse i nära vänner.

Varför drömmer du om att hitta en förlovningsring i drömboken Nostardumus? Det kommer att bli möjligt att bekanta sig med en person som i framtiden kan bli mycket dyr.

För att beundra dekorationen på hans finger - förklarar den här tolkningen av drömtolkaren på två sätt:

Varför drömmer om en förlovningsring?
 • äktenskapet är i brådska, rashly
 • du kan vänta på tillägget i familjen.

Att se ringen utan att tänka, varifrån den kom och lägga den på fingret. Kommer att bli sant, som under lång tid drömde.

Varför drömmer du om att du förlorar en förlovningsring? Till en allvarlig strid med tidigare vänner. Själva att ta bort smycken från ditt finger och ge det - materialtab kommer att vara men obetydligt.

Men i en dröm du vill göra någon en dyr present, men en dyrbar ring fastnat och inte lossnar från fingret - nära torterade begränsningar och den sociala miljön - konventionerna. Behöver nödvändigtvis en anda av frihet. Brutna speciella smycken - Frihetskampen kommer att kronas med framgång.

Enligt Vangis drömbok betyder ringarna som spelas att många oupplösliga uppgifter och problem har ackumulerats i livet.

De är kopplade till förståelsen av äktenskap, relationer, bilagor, tvivel om partnerens lojalitet:

 • Ringen sattes på fingret - till återhämtning;
 • du sätter på en ring själv - ett möte med din älskade
 • flög från fingerutsmyckning - till ett olösligt problem eller ett allvarligt test;
 • Fälgen gnuggar fingret - du måste vara mer uppmärksam på din make och ägna mer tid åt honom, inte jobba.
Varför drömmer om en förlovningsring?

Det är omöjligt efter en dröm om bröllopet att inte hitta drömboken Freud och inte titta på den. Det är väldigt intressant att den här drömmaren talar om symbolen på äktenskapet, om en enkel ring för honom i en dröm är personifieringen av kvinnliga genitala organ.

Förlovningsringen i drömmen är det harmoniska sexuella förhållandet mellan paret i kärlek.

En man ger en ring i en dröm till en ogift kvinna - till ett snabbt bröllop.

Men samma historia, drömde om en gift dam - till en romantisk lång och sensuell natt, oförskattade sexuella njutningar. Jag undrar var mannen behärskade de nya sidorna av kön?

Den gyllene inramningen flyger från fingret, storleken passar inte. Det är dags att sluta och sluta ändra dina sexpartners. Juvelen, som betyder renhet och renhet, bröt ner - till en venerisk sjukdom. Tjocka dyra smycken med diamanter - till hälsosamt och frekvent kön.

Som du kan se, ta inte drömboken Freud, för att förstå varför drömbröllan. Det är bättre att dö på gemensamma tolkningar som bygger på populär erfarenhet.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

+ 46 = 55