Fabricat manual

Cât de ușor și rapid vă puteți coase cu sandalele

Apare doar primăvara, iar oamenii se gândesc deja la vară. Ei încep să obțină ochelari de soare, costume de baie, sundări, produse de protecție solară. Firește, se aplică și încălțămintelor pentru vară. Toată lumea se confruntă cu problema cumpărării de încălțăminte de vară.

Cât de ușor și rapid vă puteți coase cu sandalele

Aceasta este o afacere destul de dificilă, dar unii caută anumite firme, modele, culori, alții trebuie să se asigure că prețul este de calitate și cineva are o anumită sumă de bani și caută pantofi pentru el. Ca urmare, nu este întotdeauna ușor să găsiți o pereche practică și convenabilă pentru dvs. Dar sunt complet obosit sa port sandale, ca prietene. Și nu există bani pentru bani exclusivi și designeri.

Prin urmare, utilizați ocazia de a crea sandale cu mâinile tale. Nu este necesar să fii un shoemaker, deoarece orice fată poate construi sandale. La urma urmei, dacă există o talpă bună, atunci puteți crea o adevărată capodoperă folosind panglici, piele, țesături, croșetat și alte decoruri: pietre, pietre, paiete.

Pe măsură ce flip-flop-urile vechi se transformă în sandale frumoase

În ajunul verii, trebuie doar să știți cum să faceți sandale neobișnuite și confortabile cu propriile mâini. Pentru producție vor fi necesare flip-flops vechi, țesături elastice, șuruburi, lipici, foarfece.

Secvența de lucru:

 1. primele curele uzate sunt tăiate din sandale vechi;
 2. o bandă de pânză este tăiată și tăiată. Ar trebui să fie destul de îngustă și lungă, pentru a putea înfășura glezna și mai mult decât o dată;
 3. de la fetițele de pe papuci sunt găuri, așa că ar trebui să întindă cordonul țesăturii și să le curețe la nivelul tălpii, folosind noduri;
 4. pe partea laterală, tălpile trebuie să fie incizate. În inciziile rezultate, va fi necesar să inserați benzi tisulare care să țină picioarele în zona degetelor de la picioare. Nu faceți o tăietură profundă, astfel încât suportul pentru picioare să nu fie atât de uzat;
 5. tăiați benzile de țesături mai largi. Aceste benzi vă vor ține picioarele pe picioare. Dimensiunea aproximativă este de 8 cm până la 20 cm. Lungimea benzilor trebuie să fie astfel încât să nu permită picioarele să fie îndoite. În plus, este necesar să se lase undeva de 1,5 cm de-a lungul marginilor, acestea vor repara pasul;
 6. Apoi, trebuie să introduceți țesătura în incizii din talpă, să comprimați și să folosiți un adeziv pentru încălțăminte pentru a fixa materialul;
 7. fixați locul în care totul este blocat, cu cleme și așteptați până se usucă.

Partea din față a sandalelor poate avea un model diferit: benzile de țesături pot fi traversate, banda poate fi cusută drept, iar fâșiile se pot lega de asemenea. În plus, va fi frumos dacă faceți bijuterii din margele, broderii, aplicații.

La prețul de sandale cu mâinile lor nu a fost mare, se recomandă să se aplice materiale simple și bugetare.

Pentru această lucrare este necesar să existe:

Cât de ușor și rapid vă puteți coase cu sandalele
 • unic. Ea poate sta departe de pantofi uzate, un flip-flop, un tanga. De asemenea, folosit branț șubred;
 • material pentru partea superioară a sandalelor. Acestea includ bucăți de piele veche, țesături dense. Top unele tricot sau croșetat. Cureaua veche se potrivește și dacă are forma necesară. Sandalele fabricate în acest mod vor fi neobișnuite, piciorul se va simți întotdeauna confortabil. Cureaua poate fi din piele sau din alt material;
 • fir de capron, foarfece, ac;
 • adeziv pentru pantofi, superglue. De asemenea, puteți contacta producătorul de încălțăminte pentru lipirea și combinarea cusăturilor;
 • Sandalele pot fi decorate cu elemente decorative și materiale auxiliare: nituri, nasturi, margele.

În primul rând, talpa este luată, scapă de tot ce este lăsat pe ea, de exemplu, curelele de la pantofi vechi sunt tăiate. Cu un pas moale, este tăiat cu grijă în două jumătăți, împărțite în straturi. Rezultatul este de 2 bucăți pe picior. Ca o opțiune, se fac reduceri la fața locului în care se va alătura partea de sus.

Dacă folosiți un branț convențional sau tăiați din linoleum, atunci se fabrică două părți, câte unul pentru fiecare picior. Apoi se folosește partea superioară cu unul dintre straturile suportului pentru picioare. Aici trebuie să includem imaginația, să experimentăm. Dacă există o dorință, atunci puteți obține un rezultat extraordinar.

Catarama centurii din partea de sus a sandalelor arată originală. Dacă ea se află pe unul dintre picioare, pare neobișnuită. Prin urmare, nu complexe. De asemenea, folosit de top sau de croșetat. Acest pantof poate fi purtat atât pe stradă cât și acasă.

Dacă sunt papuci acasă, atunci ele pot avea aceeași culoare ca și halatul. Cureaua este luată, piciorul din zona degetelor se întoarce și, de asemenea, talpa, se notează lungimea necesară. Stratul superior este cusut în inel în funcție de semne. Inelul este lipit sau cusut pe piciorul propriu-zis. După ce partea superioară a tălpii este conectată la partea inferioară, se cusăturiază împreună, se lipesc împreună. Firele sunt mai bine folosite contrastante, astfel încât pantofii să arate spectaculoși. Dar este recomandat pentru papuci acasă, deoarece atunci când mergi pe asfalt, firele sunt șterse.

Dacă se folosește o talpă densă, partea superioară este lipită pur și simplu de inelul cu partea inferioară. Desigur, talpa nu va arăta foarte rafinată, dar nu rănește calitatea pantofilor de casă.

Dacă talpa este tăiată, partea superioară este introdusă în găuri și sigilată. Atunci când talpa este foarte moale, atunci produsul este bine cusut cu fire, făcând cât mai mult posibil cusatura cea mai durabilă. Dacă lăsați totul, atunci veți obține jafuri și să lăsați sandalele, puteți folosi curelele realizate din resturile curelei. Ele sunt lipite pe talpă, sunt cusute, un cusătură este cusută, găurile sunt realizate pentru fixare cu ajutorul unui șurub.

Crearea de pantofi pe o pană

Pentru a crea sandale creative și necostisitoare cu mâinile pe o pană, veți avea nevoie de:

Cât de ușor și rapid vă puteți coase cu sandalele
 • carton;
 • bretele;
 • material pentru branț.

Din carton în mai multe straturi, picioarele sunt cusute conform unui model pre-pregătit. Talpa pregătită este vopsită în culoarea dorită. Sunt atașate curele, care sunt partea superioară, apoi branțul este lipit. Bineînțeles, astfel de pantofi vor fi de scurtă durată și nu pot ajunge în ploaie. Dar poate fi făcut luminos, neobișnuit, original. Și principalul său avantaj este că este ieftin.

Și vă puteți face mai multe astfel de perechi pentru sezon!

Din pomul de plută puteți să vă creați sandale pe platformă.

Platforma este realizată din semifabricate lipite împreună. Partea superioară și tălpile interioare trebuie să fie din piele. Acest model va fi mai scump, dar va dura mai mult.

Dacă nu știți cum să faceți sandale de jeans acasă cu mâinile dvs. - nu este nimic mai ușor! Acesta va lua țesături de jeans pentru partea de sus. În primul rând, măsurătorile sunt luate cu o cârpă albă obișnuită, acestea sunt transferate blugilor. Apoi, este necesar să coaseți topul, care este lipit pe talpă, este decorat cu ajutorul șireturilor, astfel încât cusăturile sunt invizibile.

După cum sa dovedit, nu este atât de dificil de a coase cu sandale! Principalul lucru este o mare dorință, un pic de timp și finanțe. Iar rezultatul, probabil, vei fi foarte surprins și mulțumit. O prietena va fi geloasă și întreabă unde ai un pantof atât de neobișnuit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

35 − = 34