Fabricat manual

Cum de a coase un caz pentru un telefon cu propriile mâini: clase de masterat detaliate

Carcasa telefonului nu numai că are o funcție decorativă, ci și o funcție protectoare. Astăzi, magazinele oferă o gamă largă de astfel de produse, deci alegerea nu ar trebui să fie nici o problemă. Singurul lucru care oprește mulți este prețul. În acest caz, există o cale minunată de a coase un singur capac pentru telefonul mobil. Deci, va fi posibil nu numai să economisiți bani, ci și să obțineți accesoriul original.

Cum de a coase un caz de telefon de la simțit?

Cum de a coase un caz pentru un telefon cu propriile mâini: clase de masterat detaliate

Recent, simțit este un material destul de popular. Face diverse decorațiuni, jucării și accesorii. Această țesătură poate fi, de asemenea, utilizată pentru a face o acoperire.

Materiale necesare:

 • Felt de culori diferite;
 • Contrast filet;
 • Butonul.

Procesul de a face un accesoriu este destul de simplu și chiar și o bețivă de novice va fi capabilă să o facă față. Tăiați două dreptunghiuri identice. Bazat pe lățimea și lungimea telefonului, plus câteva milimetri pe fiecare parte.

Faceți separat o supapă de fixare, a cărei lungime ar trebui să fie de aproximativ 5-7 cm. La unul dintre dreptunghiuri, coaseți supapa, trecând înapoi cu câteva centimetri de partea mică. Acum adăugați detaliile și conectați-le cu o sutură de coasere peste margine.

Coaseți pe cealaltă jumătate un buton pentru a fixa supapa. Pentru a alege distanța potrivită, puneți telefonul în carcasă.

Cum sa coaseti o carcasa din piele pentru un smartphone?

Astfel de accesorii sunt cele mai populare, deoarece sunt considerate universal. În plus, au o durată lungă de viață. Astfel de cazuri sunt destul de scumpe, dar ele sunt ușor de realizat de la sine.

Materiale necesare:

 • O bucată de piele. Versiunea originală, cu o imprimare animală, va arăta originală, de exemplu, gravat sub pielea unui python;
 • Materiale de căptușire;
 • Fulger.

Ar trebui să începi cu un model. Pentru a face acest lucru, măsurați telefonul și adăugați câțiva milimetri la lățime și lungime. Luând în considerare grosimea smartphone-ului, faceți o conexiune între dreptunghiurile din centru, astfel încât să existe o anumită distanță la fiecare margine. Pentru ca un accesoriu să fie frumos, se recomandă rotunjirea marginilor.

Ca rezultat, ar trebui să obțineți un model întreg, care trebuie transferat pe piele și pe căptușeală. Pentru a căptuși materialul nu este deranjat, este recomandat să mergeți de-a lungul conturului cu adeziv PVA. Acum desfaceți fermoarul și atașați-l cu clei "timpSau un pistol adeziv pe partea din piele. Răspândește totul frumos.

Pentru fixare, puteți utiliza clothespins convenționale. După câteva minute, lipiciul se va usca și poate fi îndepărtat. Acum coasem partea din piele, fixată cu o căptușeală. Asigurați-vă că fermoarul este în poziție verticală. Linia linia la o distanță de cel mult două milimetri. Rămâne să eliminați țesătura excesivă de căptușeală și capacul poate fi utilizat.

Cusim pentru un telefon o copertă dintr-o țesătură

Pentru a face un accesoriu, puteți folosi materiale complet diferite. Totul depinde de imaginatia ta. În funcție de clasa de master descrisă mai jos, puteți să vă faceți produsul original.

Materiale necesare:

 • Două bucăți de pânză;
 • termocolant;
 • Inel de inel.

Tăiați două dreptunghiuri, bazându-vă pe dimensiunea mobilei. Puteți utiliza două culori diferite. Fiecare piesă trebuie să fie întărită cu țesătură nețesută, pentru aceasta se utilizează un fier. Luați o bucată de pânză de pânză - din care vom face suportul pentru accesoriu.

Mai întâi face un dreptunghi din ea, înfășurând marginile spre interior. Stitch-l de la fiecare margine. Pe de o parte, atașați inelul prin înfășurarea și coaserea părții dreptunghiului. Dreptunghiurile pentru accesoriu trebuie procesate pe o singură parte scurtă, iar în viitor această parte nu va fi cusută.

Rabatați dreptunghiurile cu fața în afară și introduceți piesa între ele în centru. Acum, coaseți în jurul perimetrului, lăsând loc să deșurubați accesoriul. Pentru a coase gaura din stânga și a decora produsul, puneți în jurul cusăturilor perimetrice decorative, de exemplu, sub formă de fulgi de zăpadă.

Cum pot face o pungă de ciorap?

Cum de a coase un caz pentru un telefon cu propriile mâini: clase de masterat detaliate

Această opțiune este considerată cea mai ieftină, deoarece pentru el puteți lua șosete deja folosite. Un astfel de accesoriu este mai potrivit pentru tineri, deoarece vom fi o pisică.

Materiale necesare:

 • Sosete de înaltă calitate cu o imprimare strălucitoare;
 • Pâslă de culoare albă și galbenă;
 • Margele.

Ar trebui să începeți măsurarea telefonului. Luați o șosete și tăiați elasticul. La lungimea telefonului este necesar să adăugați 3,5 cm și să tăiați partea de șosete corespunzătoare acestei mărimi. Acum adăugați 1 cm la lățime și tăiați excesul.

Să trecem la formarea urechilor. Pentru a face acest lucru, de la vârf în centru faceți o incizie, aproximativ 2 cm. Acum, întoarceți șoseaua spre interior și împachetați urechile. Pentru a nu vă deschide urechile, atașați-le cu un bolț. Este important ca părțile inferioare ale triunghiurilor să fie pe aceeași linie.

Coaseți urechile cu fir în culori, apoi faceți-le doar ca în afară firul să nu fie vizibil. Răsuciți șoseaua pe față și pliați-o în jumătate - botul ar trebui să fie deja vizibil, să procedăm la proiectarea sa. Pentru a face acest lucru, luați o pâslă albă, trageți un cerc cu un diametru de 4 cm și tăiați-l.

Așezați-o pe degetul de la picioare la o distanță de 0,5 cm de marginea unde va trece cusătura, apoi coase-o într-un ton. Folosind o margine galbenă, faceți un nas.

Plasați-l pe botul alb la câțiva centimetri de la margine. Folosind fire de culoare contrastantă, broșează ochii, antenele și alte părți ale feței. Acum, scoateți șoseaua, pliați-o drept, coaseți-o și întoarceți-o din nou în față.

Să trecem la căptușeală. Pentru a face acest lucru, folosiți o galbenă simțită. Tăiați un dreptunghi, lungimea căruia trebuie să coincidă cu capacul, iar lățimea trebuie să fie de 2 ori mai mare. Împingeți-l în jumătate și coaseți partea de jos și cea dreaptă, lăsând gaura superioară pentru telefon.

Nu este necesar să se descopere. Așezați căptușeala în picioare și aliniați cu atenție cusăturile. Faceți un gât V și, făcând tăieturi pe triunghiuri, puneți căptușeala în picioare și coaseți.

Cum să coaseți o copertă originală pentru căști?

Probabil, fiecare persoană sa plâns cel puțin o dată că căștile într-o pungă sau într-un buzunar se încurcă în noduri teribile. Pentru a evita acest lucru, puteți utiliza o copertă specială.

Materiale necesare:

 • Tesatura din bumbac din doua culori;
 • sintepon;
 • fulgere;
 • O bucată de simț;
 • butonul;
 • Lace.

Inițial, merită menționat faptul că procesul descris mai jos poate fi folosit ca bază pentru realizarea accesoriilor de diferite forme, de exemplu, un cerc, o semilună, etc. În această clasă de master se va descrie un caz sub forma unei inimi. În ceea ce privește culoarea materiei, totul depinde de preferințele individuale ale fiecărei persoane.

Pentru a face partea principală netedă, se recomandă să faceți un model cu dimensiunea dorită. De la o jumătate din țesătură (de exemplu, galben), tăiați două inimi, ținând cont de cusături. Tăiați o parte în jumătate. Repetați cu cealaltă jumătate a țesutului (de exemplu verde) și cu sinteponul.

Împingeți jumătățile țesăturii galbene și sintepon, coaseți-le la fermoar. Pentru a închide cusătura, împăturiți jumătățile. Ca rezultat, ar trebui să obțineți o inimă întreagă cu fulgere în mijloc. Pe cealaltă parte a fermoarului, coaseți pe jumătăți de verde. Întoarceți fulgerul astfel încât inima galbenă să fie pe partea de sus și să o cusați de-a lungul fermoarului din fiecare jumătate.

Cum de a coase un caz pentru un telefon cu propriile mâini: clase de masterat detaliate

Îndepărtați bucățile de trăsnet care depășesc inima, dar lăsați câteva milimetri să o ancoreze. Luați inima verde întreg, puneți o parte din sintepon pe ea, apoi întreaga inimă galbenă și partea pregătită cu capul, cu zipul cu susul în jos, adică partea verde.

Lightning este recomandat să se deschidă ușor. Mai întâi, măture piesele și apoi le coase pe mașină de scris. Pentru a vă asigura că nu se dizolvă capetele, tratați-le cu zig-zag. Apoi scoateți capacul. În principiu, capacul căștilor este gata, dar vă sugerăm să adăugați un pic de decor.

Din pâslă, tăiați inima sau orice altă formă. Puneți-l pe copertă și coaseți împreună cu butonul. Pentru confortul de a deschide pe limba fulgerului, coaseți o dantelă scurtă.

Clasele de master prezentate sunt simple. Chiar dacă prima dată nu ați reușit să obțineți un rezultat bun, puțină practică - și produsul finit vă va plăcea pe dvs. sau pe cei dragi!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

− 1 = 6