Cum de a lega un sforăit? Pulovere de tricotat cu ace circulare de tricotat | pangudownloads.com
Fabricat manual

Cum de a lega un sforăit? Pulovere de tricotat cu ace circulare de tricotat

Recent, produsele fabricate manual sunt din nou la modă. Prin urmare, fetele și femeile sunt fericite să tricoteze lucrurile originale, care subliniază stilul și unicitatea lor. Printre tricotat, tricotat în întreaga lume devine tot mai popular. Acest lucru se datorează faptului că are multe avantaje față de rândurile convenționale de cotitură.

Nu există cusături pe produse, nu este necesară coaserea pieselor, nu este nevoie de bucle de broderie. Cât de corect să introduceți buclele pe spițele circulare?

Ce este special pentru acele de tricotat circular?

Spițele metalice sunt conectate împreună printr-un tub tubular sau o linie de pescuit.

Cum de a lega un sforăit? Pulovere de tricotat cu ace circulare de tricotat

Grosimea spițelor și a materialului de conectare poate varia. Acestea trebuie să fie selectate în funcție de tipul de produs pe care îl veți crea. Pe o linie prea lungă, buclele se vor întinde, iar pe cea scurtă - se vor strânge.

Principalul avantaj este că greutatea produsului intră în centrul tubului, așa că se află pe genunchi și nu trebuie să-l țineți în mâini. Pentru a stăpâni tricotarea circulară nu este dificilă, dacă respectați regulile de bază.

Procedura de acțiune

Pentru a înțelege cum să tricot pe ace circular de tricotat, trebuie să începeți cu un set de un anumit număr de bucle. Acest lucru se poate face pe o vorbire obișnuită, dar numărul său trebuie să se potrivească cu numărul circular care va fi folosit pentru tricotat. Apoi trebuie să le transferați în formă circulară.

Distribuiți toate buclele în mod egal de-a lungul liniei. Acele trebuie să fie libere. Verificați dacă buclele nu se rotesc în direcții diferite, ar trebui să aibă o direcție.

În mâna dreaptă, ia cuvântul pe care ați scris ultima buclă. Va fi mult mai convenabil să urmăriți numărul de rânduri, dacă puneți o etichetă. În aceste scopuri, este convenabil să se utilizeze un inel de plastic sau un fir de culoare mai închisă. Knit în cerc până la locul în care este plasată marca. După ce poate fi transferat la sfârșitul celuilalt ac de tricotat și continuați procesul.

Sfaturi utile

Cum de a lega un sforăit? Pulovere de tricotat cu ace circulare de tricotat

Adesea, femeile de ac se plâng că linia este răsucite. Acest lucru încetinește procesul și oferă
disconfort. Evitați această problemă, dacă coborâți mai întâi linia în apă foarte fierbinte, așa că se îndreaptă.

Buclele inițiale, care sunt făcute de-a lungul primului rând, trebuie să fie legate de capătul liber și de lucru al firului. Apoi, nu va exista o deschidere când se va ateriza. Puteți utiliza un alt mod. Introduceți o buclă suplimentară în linia de pornire și transferați-o într-o altă spiță fără a o lega.

Închideți cercul legând-o cu primul ochi. Există mai multe moduri de a tricota: rânduri inverse și drepte. Aceste metode sunt utile în special dacă produsul este greu. Absența cusăturilor este un alt plus.

Tricotăm un pulover

Tricotarea unui pulover cu ace circulare de tricotat este ușor și convenabil. Veți avea nevoie de fire, ace regulat și circular de tricotat. Este necesar să începeți de la gât. Tastați pe 4 spițe 120 bucle și tricotate cu o bandă elastică 2 facială, 2 bucle. Distribuiți pentru 4 spițe: 2 până la 20 de mâneci pentru manșon și 2 până la 40 pentru spate și înainte.

În acest fel, tricot 26 cm. Puteți trece la ace de tricotat circular atunci când crește balamalele - acest lucru este mult mai convenabil. Manșonul trebuie făcut pe 4 piese (42 cm, bandă elastică de 4 cm). După fiecare 4 rânduri, eliminați 1 bucla. Puteți să-l decorați cu pachete de 6 bucle. Între ele este necesar să se facă două pene.

Înainte și înapoi tricot împreună. Picture-putanka: față și purpură alternativă, 20 bucle.

Tricotăm un tutun

Jugul de șarpe vine din nou în modă, deoarece este cald, protejează bine de vânt și frig și, în plus, poate fi folosit ca un accesoriu elegant. Prin urmare, femeile de ac se gândesc la modul de a lega un jug implantat sau o eșarfă circulară cu ace de tricotat.

Cum de a lega un sforăit? Pulovere de tricotat cu ace circulare de tricotat

Principala diferență a acestei eșarfe este că este închisă într-un inel. Poate fi atât de inextricabil, cât și de închis cu ajutorul unor cârlige și butoane. Firele sunt de mare importanță. Dacă faceți un fir moale gros, se va dovedi a fi cald și voluminos. Firul fin vă permite să creați un snoring feminin și blând.

Maeștrii experimentați recomandă ca noii veniți să lege o mostră de testare pentru a vă asigura că modelul va arăta așa cum ați imaginat. Unul dintre desenele populare - „Figura“. Este mai bine să alegeți fire strânse, care includ lână. Veți avea nevoie și de ace de tricotat nr. 10.

Pentru a face o eșarfă de 60 cm în lungime, trebuie să formați 72 de bucle. După ce legați un rând, nu este necesar să îl răsturnați. Al doilea rând este realizat pe partea din față.

Mai întâi - alternați bucla din față și din spate, iar în cel de-al doilea pe locul din față face bobina și invers.

Tricotam beret

Este convenabil să tricot pe circular, deoarece nu este necesară colectarea detaliilor produsului într-o singură bucată. Toate modelele se bazează pe schema clasică de berete.

Măsurați volumul capului și formați numărul dorit de bucle. Banda elastică poate fi de la 3 rânduri. După adăugați o buclă la fiecare 8 bucăți. Pentru a reduce, fiecare a cincea buclă trebuie legată în două.

Schemele de tricotat o beret pe ace circulare de tricotat pot fi inventate independent, dacă vă conectați o fantezie, sau arata pe Internet.

«Guma engleza»

Pentru a lega o gumă de engleză, este necesar să luați un fir subțire de lână, cu spițe numărul 9. Formați numărul dorit de bucle, în funcție de lungimea și lățimea produsului.

Schemă imagine:

Cum de a lega un sforăit? Pulovere de tricotat cu ace circulare de tricotat
  • Primul rând: facial, gol, descărcare fără legare;
  • Cel de-al doilea: un șchiop, o haldă fără slăbire, o buclă și o căpăstru;
  • Al treilea: un șchiop, o bucla dintr-un alt rând, o căpățână, o haldă fără slăbire;
  • Următoarea serie este alternanța dintre a doua și a treia.

Fiecare ac de respectare a acului ar trebui să știe cum să tricoteze o gumă de engleză pe acele circulare de tricotat.

Apoi poate surprinde pe alții cu capodoperele ei. Puteți combina mai multe moduri de împerechere - atunci lucrurile nu vor fi doar practice și durabile, ci și originale.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

− 1 = 4