Cum sa faci un buzunar secret in haine si accesorii | pangudownloads.com
Fabricat manual

Cum sa faci un buzunar secret in haine si accesorii

buzunar secret poate fi folosit ca un depozit pentru bani, bijuterii și alte lucruri pe care aș dori să se ascundă de ochii indiscreti. Astăzi, o mulțime de modele de haine, pungi și accesorii oferă o astfel de opțiune. În cazul în care pantalonii preferate sau rucsac nu este echipat cu un buzunar interior, puteți face propria. Procesul nu durează prea mult dacă urmați instrucțiunile noastre.

La numirea unui buzunar secret

Înainte de o călătorie lungă sau de orice alt eveniment care implică transportul obiectelor valoroase, problema unei astfel de “ascunzișuri” este deosebit de acută.

Buzunarul secret este o chestiune strict individuală și serioasă. Faptul că toate locurile posibile secrete prevăzute pentru producătorii de haine și pungi, au fost mult timp cunoscute hoți de buzunare profesionale și să vină cu ceva radical nou este dificil. Faceți un buzunar invizibil cu propriile mâini – mult mai fiabile.

Alegerea unui loc specific pentru stocarea valorilor depinde de factori și oportunități personale:

Cum sa faci un buzunar secret in haine si accesorii
 • disponibilitate. Pentru că banii în călătorie ar trebui să aibă acces absolut confortabil, călătorul, în orice moment și în orice loc, ar trebui să poată obține bani sau să se asigure de siguranța acestora;
 • Invizibilitate pentru un hoț sau un hoț. Unii oameni înșiși provocă atacatorii prin afișarea unor lucruri valoroase, ținându-le, de exemplu, în buzunarul exterior al unei jachete sau al unei pungi deschise. Furtul în acest caz este doar o chestiune de timp.

Cu toate acestea, birourile secrete în îmbrăcăminte sunt necesare nu doar pentru a se proteja de pierderea valorilor. În multe cazuri, buzunarele joacă un rol funcțional important și scutesc o persoană de necesitatea de a purta constant o geantă.

Unii oameni sunt destul de confortabil pentru a stoca obiecte de valoare într-un compartiment ascuns de îmbrăcăminte exterioară, care a fost prevăzut inițial în modelul de planificare, dar majoritatea cred că această metodă nu este de încredere și preferă să cusatura aceste buzunare tine. În plus, acest proces nu necesită aptitudini speciale și nu va dura mult timp.

Cum să coase un buzunar secret în haine

Cea mai ușoară modalitate de a crea un buzunar secret în pantaloni sau în sacou este să-l coaseți în cusătură:

 1. Pentru a face cusături pe rafturi, intrările în buzunar nu trebuie lăsate cusute;
 2. Cusătură țesătura buzunarului lângă cusătura laterală;
 3. Conectați părțile laterale ale rafturilor la fața țesutului de buzunar. Accidentați-l cu o jumătate de centimetru;
 4. Material pentru buzunare pentru a stabili la centrul de rafturi, cu atenție nivel. Dacă este necesar, poate fi fixat cu ace;
 5. Aliniați și coaseți marginea, lăsând o margine de 1 centimetru;
 6. Stingeți țesătura buzunarelor, îndreptându-l spre mijlocul rafturilor;
 7. Coaseți piesele cu o cusătură de mașină în imediata vecinătate a marginilor rafturilor.

Dacă se dorește, ramura poate fi echipată cu un fermoar.

Cum sa faci un buzunar secret in haine si accesorii

În cazul în care hainele sunt căptușite, atunci nu este nevoie să se ocupe de capătul buzunarului.

prelucrarea buzunar ascuns în produse fără căptușeală sunt supuse unor cerințe severe de calitate pentru firmware-ul, nu numai partea din față, dar, de asemenea, greșit, pentru că într-un singur strat, îmbrăcăminte lumina toate defectele vor fi deosebit de vizibile.

Mai întâi, toate feliile trebuie să fie curățate sau rotunjite. În al doilea rând, nu trebuie să uităm de precizia liniei atât din exterior cât și din interior. În plus, nu ar trebui să existe garnituri vizibile, în caz contrar se va strica aspectul produsului și ar da-i un aspect neplăcut.

Alegerea unei pânză pentru un buzunar secret, trebuie să luați în considerare câteva caracteristici:

 • Densitatea țesăturii. Pentru a purta un pachet de chei sau o mână de monede, un sac sau inul este mai potrivit, un bumbac sintetic sau ușor este potrivit pentru bancnote;
 • Dimensiunea unei bucăți de materie. Un smartphone compact sau un card de credit va întârzia în mod semnificativ materialul și va strica aspectul produsului dacă spațiul de stocare este mult mai mare decât dimensiunea acestuia.

Cum să faci un buzunar secret într-o pungă sau într-un rucsac

Dacă doriți să coaseți un buzunar secret pe căptușeala sacului, este mai bine să faceți o aeriene. În acest caz, va dura mai mult, mai ales dacă mucoasa sacului este subțire și fragilă.

Algoritmul este destul de simplu:

 1. Marcați locul în care este planificat buzunarul și coaseți o parte a fermoarului în această zonă;
 2. În a doua parte a fermoarului, din partea greșită, atașați materialul la buzunar și coase-l la căptușeala încuietorii.

Potrivit unui sistem similar, este posibil să se facă un buzunar în rafturi:

Cum sa faci un buzunar secret in haine si accesorii
 • Atașați piesa de sprijin pe rucsac din partea greșită. Se taie de pe pinii;
 • Marcați locul presupusului intrare în buzunar și cusați-l în jurul perimetrului;
 • Centrarea liniei gaurii, întoarceți garnitura cusută spre interior;
 • Din partea interioară, atașați clapeta în zona găurii și fixați-o cu știfturi;
 • Din exterior, faceți o cusătură dublă cu fire dense. În cazul în care calitatea țesăturii de căptușire lasă mult de dorit, apoi sub cusătura de buzunar pot fi aplicate benzi de material dens sau țesătură nețesută;
 • Capetele proeminente ale fermoarului sunt tăiate și închise cu piele sau triunghiuri de material pentru a fixa mersul câinelui astfel încât să nu zboare de pe dinți.

Printr-un principiu similar, puteți face un buzunar secret pe spatele rucsacului, numai în primul pas, detaliile căptușelii trebuie aplicate pe partea frontală a produsului.

Un buzunar secret, construit în spatele rucsacului, este garantat pentru a-și proteja proprietarul de riscul de furt de bunuri personale valoroase.

Un buzunar secret pentru o stash

De cele mai multe ori, problema de a ascunde un stash apare la bărbații care, în cea mai mare parte, sunt complet lipsiți de competențe de coasere și de lucru. Puteți ieși din situație după cum urmează:

 • Ca un buzunar secret utilizați o cravată. Ambele capete sunt de obicei deschise, astfel încât obiectele în formă de plat, cum ar fi facturile, pot fi ascunse acolo fără mari dificultăți. Pentru fiabilitate, atașamentul poate fi fixat cu o clemă de hârtie sau o pereche de cusături de coasere, formând un fel de buzunar.
 • O variantă mai complexă a buzunarului invizibil poate fi umerașele în care compartimentele de depozitare sunt cusute.
 • O modalitate bună de a ascunde lucruri valoroase este utilizarea unei centuri cu buzunare secrete pentru bani. Coaserea sau perfecționarea unui articol de garderobă deja existent pentru un începător care nu are competențele tehnice și echipamentele speciale va fi destul de dificil. Cu toate acestea, nu va fi foarte dificil să cumpărați astfel de bunuri într-un magazin pentru călători.

În ciuda faptului că în fiecare zi, omenirea vine cu instrumente noi și noi care simplifică viața, buzunare secrete, folosite pentru a proteja banii, nu își pierd relevanța lor. Aceasta este o modalitate foarte bună de a stoca, vă permite să păstrați valorile în disponibilitatea imediată a ochilor străini personale și invizibile, și o varietate de opțiuni de fabricație astfel de cache permite tuturor să aleagă un mod personal de aplicare a acestei metode.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

+ 62 = 67