Faceți cercei frumoși cu propriile mâini din argilă polimerică | pangudownloads.com
Fabricat manual

Faceți cercei frumoși cu propriile mâini din argilă polimerică

Odată cu apariția argilei polimerice, aproape fiecare femeie de modă își poate face o decorare luminată și originală. Pot fi brățări, margele și cercei. Lucrarea nu durează mult, trebuie doar să știți ce și cum să faceți. Vă sugerăm să aflați cum să faceți cercei din polimerul cu propriile mâini.

Ce este polimerul?

Faceți cercei frumoși cu propriile mâini din argilă polimerică

Înainte de a începe să sculpt flori și pomi de Crăciun, trebuie să vă pregătiți. Ce este polimerul? Este un material foarte plastic și inofensiv. În coerența sa, este foarte similar cu plastilina, chiar vândut brusochkami.

Dar spre deosebire de primul termoplastic, după încălzire la anumite temperaturi, devine greu. Deci, având cercei turnate din argilă polimerică, ele vor trebui să fie coapte în cuptor.

Există un alt fel de material – este porțelan rece. Pentru solidificare, lucrul va trebui doar să rămână o zi. Cel mai adesea, florile sunt modelate de la el și din termoplastice – cercei frumoase, margele și brățări.

Plasticul este vândut în magazine împreună cu consumabilele de birou. Cea mai populară firmă este Fimo, dar puteți găsi Sculpey sau Cernit. Diferența dintre ele în preț, culoare, temperatură și timp de încălzire. Pentru a obține culoarea originală și structura de relief, se folosesc 3 tehnici: acuarelă, sare și cârnați.

Cum să obțineți o cerneală frumoasă din argilă din polimer.

Carnation earrings

Dacă decideți să faceți ceva dintr-un termoplastic, pregătiți tot ce aveți nevoie înainte de a începe lucrul.

Pentru muncă aveți nevoie de:

  • Blocuri din plastic colorate;
  • Mănuși din latex;
  • Placă pentru plastilină rulantă;
  • Cuțit ascuțit;
  • scobitori;
  • superglue;
  • Valț;
  • Clasice pentru cercei;
  • clește;
  • Lac cu paiete și incolor.

Cercei din argila polimerica pot fi trucuri, garoafe si cu o clasica clasica. În funcție de opțiunea aleasă, sunt selectate dispozitivele de fixare necesare. Să începem cu garoafe.

Să încercăm să creăm o cerneală de argilă din argilă roșie. Purtați mănuși, frământați plasticul cu mâinile până când devine moale. Separați o bucată mică și rotiți un cârnaț egal cu 3-5 cm lungime. De la o margine, reduceți grosimea cilindrului, apăsând-o cu degetele. Ca rezultat, primim o piesă sub formă de tub gramofonic, cu o bilă pe capăt.

Pentru a face trandafirii, marginea îngroșată a cârnaților cu un cuțit este împărțită în 4 părți egale. Acum deschideți mugul nostru. Ne mișcăm un sfert de centru și îl aplaționăm pe arătător. În cealaltă parte luăm o scobitoare și începem să formăm o petală. Apăsăm un vârf ascuțit la miez și bara în sine scoate suprafața plasticului.

În primul rând, o parte, apoi cealaltă. Trandafirul ar trebui să aibă o petală rotundă. Aceleași manipulări se fac și cu celelalte 3 părți ale mugurei. Baza, realizată de mâini proprii, este pregătită. Luăm 8 bile separate și formăm petalele de diferite mărimi, folosind tehnologia descrisă mai sus. Deoarece garoafele sunt purtate în perechi, semnele trebuie să fie două, iar petalele suplimentare 16.

Acum, formați cu atenție florile, petalele existente sunt răsucite – acesta este nucleul, suplimentar pe care îl atașăm la bază. Pentru a le păstra mai bine, atașând, călcând de mai multe ori cu degetele în jurul cercului, în partea de jos. Uită-te la floare și, dacă este necesar, întindeți plastic din nou, astfel încât asemănarea exterioară cu trandafirul este maximă.

În timp ce termoplasticul nu a fost în cuptor, ambarcațiunile pot fi modificate de câte ori este necesar. Trandafirul este tuns cu o tulpină și floarea este pregătită. După ce ați făcut propriile detalii, coaceți tăblițele la o temperatură de 100-130 grade timp de 3 minute.

Dupa solidificarea la baza culorilor de superglue, lipim garoafele. Pe petale trecem prin lac cu paiete, dacă nu există, se va face un praf de culoare aur sau argint incolor. După ce stropiți o floare, lăsați-o să se usuce, după care stingeți excesul de strălucire.

În plus față de aceste cercei stud, alte culori pot fi realizate din argilă polimerică. Amintiți-vă: ghearele nu depășesc lobul, modelele de agățare pot fi de diferite lungimi, florile se pot alterna cu frunze și fructe de pădure.

blende

Faceți cercei frumoși cu propriile mâini din argilă polimerică

Recent, cerceii informali din argilă polimerică, așa-numitele decepții și ridicări false, sunt foarte populare. Asigurați-le cu propriile mâini, de asemenea, nu este dificil. Materialele și uneltele sunt la fel ca la garoafe.

Trageți lutul, formând un cilindru. Cuțit-o în 2 părți: coada și fața. Primul este mai scurt, cel de-al doilea este mai lung și continuăm să ne extindem. Coada este treptat subțire la margine, pe partea de îngroșare am tăiat câteva cercuri. Partea din față a manechinului este făcută chiar și în grosime, apoi o margine este ușor aplatizată cu degetele, o scobitoare atrage ochii și gura.

Făcând înșelăciuni cu mâinile noastre, folosim dopuri de silicon și baze de metal ca elemente de fixare. În partea din spate, în centrul scobiturii, facem o gaură în care introducem partea din plastic.

De sus, acoperim siliconul cu ajutorul unor cercuri tăiate, fac și găuri, le punem pe ștecher, ascundem cu grijă articulațiile. Același lucru este făcut și cu botul botului, dar în locul stubului am plasat șuruburile.

Manele sunt aproape gata, rămâne să corecteze puțin forma. Făcând astfel de cercei cu mâinile tale, ar trebui să profiți cât mai mult de imaginația ta. Coada este ușor coborâtă în jos, partea superioară este ușor îndoită, dând impresia că șarpele se târăște până la marginea urechii. Când totul este gata, trimitem cerceii în formă de polimer în cuptor timp de 5 minute.

Dacă se dorește, puneți margelele sau pietricelele și atașați o limbă dulce. După ce ați făcut șerpi cu mâinile lor, le puteți deschide cu un lac incolor.

Cercei interesante din argilă polimerică

Puteți face cercei de diferite forme cu propriile mâini. Arată frumos copacul de pom de Crăciun. Pentru a face cercei, veți avea nevoie de un material termoplastic de culoare verde, elemente de fixare și un cuțit.

Rulați grosimea stratului de cel puțin 5 mm. Din acesta decupăm 2 figurine de forma necesară, dimensiunile sunt arbitrare. La coroana pomului de Crăciun, strângeți încuietoarea. Bijuterii este gata. Puteți decora ambarcațiunile cu jucării de Crăciun, rulând mici bile de piese colorate din termoplastic.

Faceți cercei frumoși cu propriile mâini din argilă polimerică

Dupa incalzire, marginile ramurilor sunt vopsite cu un lac alb care imita zapada. Astfel de cercei – pomul de Crăciun din argilă polimerică va fi un plus excelent pentru petrecerea de Anul Nou.

Folosind tehnica de acuarelă puteți obține modele frumoase colorate. Pentru aceasta, plasticul de diferite culori este rulat în straturi subțiri. După aceea, ele sunt stivuite una peste cealaltă și se rostogolesc cu un pin de rulare toate împreună. Acum puteți tăia și, din nou, rotiți sau răsuciți cârnații, apoi rotiți-o.

Din abstractizarea care rezultă, decupăm diferite forme geometrice și le atașăm la o bază metalică. Decoram cu alte detalii din termoplastic, margele sau butoane, trimitem la cuptor timp de 5 minute. Dacă doriți, deschideți-l cu lac sau adăugați paiete. Bijuterii este gata.

Bijuterii cu mâinile lor

Cerceii din argilă polimerică sunt întotdeauna interesanți și originali. Aceste ornamente atrag atenția cu neobișnuința lor și nu contează care forme sunt folosite, flori sau sandwich-uri. Din moment ce materialul nu este scump, este posibil sa se faca bijuterii pentru fiecare tinuta.

Toate materialele necesare sunt vândute în magazine. O mică imaginație – și aveți un kit nou! Un pic de practică și, în curând, multe prietene vor visa să primească de la dvs. un cadou cum ar fi cercei de flori cu argilă polimerică. Principalul lucru, nu vă fie teamă să experimentați.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

+ 66 = 74

Adblock
detector