Realizarea diferitelor forme de tort de la articole improvizate | pangudownloads.com
Fabricat manual

Realizarea diferitelor forme de tort de la articole improvizate

Astăzi există multe containere de copt diferite, cu ajutorul cărora puteți crea diferite deserturi. Cu toate acestea, prețurile pentru produsele de înaltă calitate sunt destul de ridicate, deoarece mulți oameni decid să facă mucegaiuri pentru un tort cu mâinile lor.

Vă sugerăm să vă familiarizați cu câteva modalități populare de a face astfel de dispozitive.

Capacitatea foliilor

Cel mai ușor de făcut este o figură rotundă.

Realizarea diferitelor forme de tort de la articole improvizate

Pentru utilizarea durabilă nu va funcționa, totuși, pentru coacerea de unică folosință este cea mai potrivită opțiune. Avantajul este că puteți crea o varietate de forme din acest material.

Pentru coacere, trebuie să găsiți un container rigid cu un diametru de 20 cm, care va deveni baza muncii noastre. Folia trebuie să acopere întreaga suprafață a vaselor selectate, întregul exces este tăiat și pliat. Marginile superioare sunt în plus re-compactate, toate cusăturile trebuie să fie fixate cu un posibil capsator.

Când produsul este gata, este lubrifiat și folosit în scopul propus.

Această formă poate fi detașabilă sau solidă, este suficient să lăsați o cusătură deschisă.

Formă de pergament

O astfel de formă rotundă pentru coacerea oricăror prăjituri este creată în același mod ca și în versiunea anterioară. Pe substratul metalic se aplică mai multe straturi de pergament umed, care sunt apoi presate cu grijă pentru a repeta toate curbele. După aceea, rezervorul de tort viitor se află într-un loc cald până când se usucă complet. După ce forma de hârtie este separată cu ușurință de substratul metalic. Spre deosebire de metoda foliei, aceasta este o metodă de producție mai lungă.

Formă inimă plastică

Pentru lucru, aveți nevoie de 2 sticle de plastic goale de 1,5 litri, foarfece ascuțite și un capsator mare. Tăiați gâturile, părțile inferioare și tăiați lungimea pentru a obține plăci dreptunghiulare. Le punem unul pe altul și fixăm una din laturile scurte cu un capsator.

Picioarele libere sunt îndoite și îmbinate în același mod. Rezultatul este o formă detașabilă pentru un tort de 20 cm. Poate fi folosit pentru a face deserturi fără coacere sau pentru extrudarea unui biscuit rotund.

Forme și cutii de conserve

Pentru a pregăti desertul aveți nevoie de câteva cutii de conserve, foarfece metalice, rigle și clești. O astfel de matriță detașabilă pentru a face un tort cu mâinile tale poate fi utilizată reutilizabilă.

Realizarea diferitelor forme de tort de la articole improvizate

Cu ajutorul foarfece tăiați partea de jos și de sus a cutiilor. După ce recipientele rămase sunt tăiate de-a lungul întregii suprafețe, astfel încât să se obțină foi plate. Fiecare dintre ele este tăiată în cavități identice de 15 cm lățime. Acum, folosind clește, benzile sunt unite una de alta până când se obține o formă cu dimensiunea necesară. Forma produsului poate fi netedă pentru a face un tort rotund sau modelat. Este important să se asigure toate marginile foarte atent, astfel încât mai târziu ar fi mai ușor să scoateți produsul finit dintr-o matriță realizată de mâinile proprii.

Formă de carton

Pentru muncă, aveți nevoie de hârtie de carton, hârtie alimentară, foarfece și un capsator. Mai întâi tăiați fundul pentru o formă viitoare. Dreptunghiul ar trebui să fie mare. De fâșii de hârtie tăiate puțin mai mult decât înălțimea tortului viitor. Acestea sunt conectate între ele până când se obține dimensiunea dorită.

Pentru a consolida forma, pe baza unei mici tăieturi de-a lungul marginii de jos. Ele sunt îndoite și fixate la bază cu un capsator. Pentru ca aluatul să nu se lipi, se recomandă introducerea hârtiei pergament în interiorul formei rezultate.

Sperăm că aceste recomandări vă vor ajuta să ieșiți din situația dificilă și să faceți rapid materialele necesare pentru coacerea cu mâinile tale.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

86 − = 79