Fesyen

Apakah keindahan pakaian swag?

Trend baru sentiasa muncul dalam fesyen. Dan hari ini kita akan mempertimbangkan salah satu yang paling bergaya di kalangan gaya belia pakaian - swag. Berdasarkan pemilihan pemuda moden, gaya ini telah menjadi sangat popular pada tahun-tahun kebelakangan ini, tetapi memajukan hal-hal sedemikian, kebanyakan orang muda tidak memahami apa pakaian mereka dan dalam kes yang sesuai.

Di mana pakailah swag berasal?

Jadi, apa pakaian swag? Mari kita mulakan dengan makna perkataan itu sendiri, kerana anda tidak dapat menemuinya dalam kamus ejaan rasmi. Dan itu sebabnya setiap budaya menerjemahkan konsep ini dengan cara tersendiri. Sebagai contoh, jika anda menerjemahkan perkataan ini dari Australia, anda akan mendapat "barang-barang".

Apakah keindahan pakaian swag?

Tetapi, memandangkan gaya itu sendiri datang kepada kita dari Amerika, kita akan menganggap terjemahan mereka sebagai yang paling tepat. Di Amerika Syarikat, swag atau svegg adalah gaya pakaian yang menunjukkan sikap mudah, bahkan merendahkan, sikap anak muda dalam kehidupan. Terdapat tempat dalam definisi konsep ini dan kata-kata seperti "ponty"Atau"bilik tidur".

Saya fikir makna umum perkataan ini sudah jelas kepada anda. Tetapi jika anda benar-benar ingin mencuba diri anda dengan cara ini, maka ingatlah bahawa ia tidak mencukupi untuk berpakaian dengan sewajarnya. Di samping itu, anda juga perlu menukar tingkah laku anda, kerana jika anda berpakaian seperti ini dan akan membina wanita kecil yang kaku, maka kombinasi ini akan terlihat bodoh dan tidak sesuai. 

Jadi jangan lupa tentang cawangan dari perangkap gaya swag. Perbezaan di antara mereka hanya satu: gaya perangkap lebih bersifat warna gelap. Walaupun agak kerap kedua-dua konsep ini tidak dapat dipisahkan dan digabungkan dengan agak berjaya. 

Ciri-ciri swag untuk kanak-kanak perempuan

Oleh kerana gaya pakaian ini melibatkan bukan hanya pakaian tertentu, tetapi juga cara tingkah laku, ia adalah yang paling popular di kalangan remaja. Dan jumlah wakil terbesar gaya ini boleh didapati di kalangan remaja, yang umurnya tidak melebihi 17-18 tahun.

Dan dengan cara itu, perubahan dalam penampilan membolehkan bukan sahaja untuk menukar almari pakaian, tetapi juga untuk memperkenalkan beberapa kebaharuan ke dalam penampilannya. Sebagai contoh, gadis yang memutuskan untuk beralih ke gaya swag, cukup sering mengecat rambut mereka menjadi warna terang yang tidak standard. 

Satu lagi penunjuk pencinta gaya svegg adalah kehadiran sejumlah besar menusuk di telinga. Dan di sini kita tidak bercakap tentang satu atau dua punctures tambahan di lobus. Di dalam kursus ini adalah terowong, dan juga menusuk rawan gelung kadang kala di tempat-tempat yang paling tidak dijangka. 

Pakaian swag untuk kedua-dua kanak-kanak perempuan dan kanak-kanak termasuk kasut. Dan dalam apa jua keadaan, jangan berfikir untuk memakai kasut klasik atau sandal. Dalam kes ini, anda hanya ketawa, kerana gaya pakaian ini menyediakan kasut sukan ringan, yang sama sekali tidak akan menghalang pergerakan anda.

Jika anda seorang peminat kasut tumit tinggi, baru-baru ini, anda sering boleh bertemu di rak-rak di kedai-kedai versi wanita kasut pada platform yang tinggi. 

Apakah keindahan pakaian swag?

Sekarang mengenai tutup kepala. Jika anda melihat wakil-wakil yang terang gaya ini, anda akan melihat bahawa mereka mempunyai topi atau blazer di kepala mereka. Juga jangan lupa tentang jaket kulit atau jaket, yang semestinya mempunyai sebilangan besar rivet. 

Pelengkapkan imej remaja dalam gaya gelang kulit dan gelang lebar atau perhiasan besar lainnya. Tetapi perlu diingatkan bahawa semua aksesori tersebut mesti menjadi warna yang terang dan terang, kerana keperluan asas seorang remaja yang suka gaya swag adalah menonjolkan latar belakang yang lain, belia yang kurang maju. 

cantik atau hodoh Pakaian dalam swag gaya untuk kanak-kanak perempuan

Malah, persoalan semacam itu sangat menyakitkan, kerana jika seorang lelaki mempunyai sedikit puncture di telinganya dan dia berpakaian cukup pelik, maka masyarakat cenderung untuk melihat perubahan sedemikian rupa dalam imej dengan tenang.

Perkara itu dipercayai bahawa lambat laun seorang lelaki muda akan berkembang semangat dan menjadi seperti orang lain. Tetapi jika seorang gadis memilih gaya yang sama dalam pakaian, dia mendapat pandangan yang lebih banyak.

Mungkin fenomena ini berkaitan dengan hakikat bahawa kesamaan antara jantina adalah satu fenomena yang muncul baru-baru ini dan jauh di dalam alam bawah sadar manusia pengetahuan bahawa seorang wanita harus menjadi penjaga perapian dan model seorang dermawan masih dipelihara. 

Tetapi, sayang perempuan, jika anda telah membuat keputusan mengenai perubahan drastik sedemikian, maka anda tidak boleh memasukkan diri anda dengan tatu kekal besar di bahu anda atau, secara umum, seluruh badan anda. Ini, tentu saja, adalah komponen penting dalam imej pemicu, tetapi apa yang akan anda lakukan dengan parut selepas maklumat mereka.

Lelaki-lelaki ini menghiasi parut, tetapi wanita tidak mendatangkan daya tarikan tambahan. Dan jika anda benar-benar ingin mempunyai curl cantik di tangan anda, maka buat diri anda sebagai tatu sementara. Untungnya, teknologi moden membolehkannya dibuat secara praktikal tidak dapat dibezakan dari masa sekarang. 

Sekarang untuk gaya itu sendiri. Walaupun anda membuat keputusan untuk menjadi begitu asal, maka jangan lupa bahawa pertama sekali anda tergolong dalam seks wanita. Dan apakah sifat wanita yang utama? Itu betul, daya tarikan!

Itulah sebabnya memilih pakaian untuk gadis-gadis dalam gaya swag, patut diingat bahawa:

Apakah keindahan pakaian swag?
  • Fesyen adalah, tentu saja, segala-galanya, tetapi jangan lupa tentang kewanitaan. Pilih pakaian yang sesuai dengan gaya yang anda pilih, sambil menekankan semua maruah angka anda;
  • Pakaian swag wanita harus cerah. Anda mesti menunjukkan dengan penampilan keseluruhan anda bahawa dunia sudah berada di kakimu. Ia juga bernilai menggunakan sedikit abstrak dalam imej anda. Selain itu, di bahagian atas imej anda mesti ada lukisan yang indah atau tulisan yang menarik. Jadi anda membuat imej anda lebih mewah. Perhatian sila! Sekiranya anda membuat keputusan untuk membeli baju t-shirt dengan tulisan dalam bahasa asing, tetapi anda tidak boleh menterjemahkan frasa bertulis anda sendiri, kemudian membawa kamus dengan anda. Anda tidak boleh bayangkan betapa banyak orang muda dengan tulisan-tulisan yang tidak masuk akal mengenai pakaian, bahkan tidak mengesyaki mengenainya;
  • Pakaian swag hanya sesuai untuk kanak-kanak perempuan atau perempuan sehingga 19-20 tahun. Anda sebenarnya tidak akan datang dalam wawancara di firma yang serius dengan rambut merah jambu. Sebaliknya, anda boleh datang, tetapi anda boleh meneka peluang anda sendiri. Oleh itu, anda harus sedar bahawa gaya ini hanya sesuai untuk golongan muda. 

Jadi, seperti yang anda lihat, tidak ada perbezaan sama ada anda memilih swag perangkap atau hanya swag. Anda masih perlu mengubah bukan sahaja gaya, tetapi juga tingkah laku. Jadi berfikir dengan teliti, adakah anda benar-benar memerlukan metamorfosis seperti itu. Tetapi jika anda 100% yakin bahawa apa yang anda perlukan adalah berani!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

− 1 = 7