Berenang dengan pinggang tinggi dalam gaya retro: siapa yang pergi? | pangudownloads.com
Fesyen

Berenang dengan pinggang tinggi dalam gaya retro: siapa yang pergi?

Musim panas adalah masa apabila wanita secara terbuka dapat memperlihatkan kelegaan tubuh mereka. Tetapi tidak semua sudah bersedia untuk berani menanggalkan pakaian sebelum penonton yang luas. Banyak wanita yang kompleks kerana ketidaksempurnaan bentuknya dan lebih suka duduk di bawah naungan, tanpa telanjang. Baju renang dengan pinggang tinggi akan menyelesaikan keadaan. Lebih-lebih lagi, para pereka memberinya kehidupan baru dan kini dia dipakai bukan hanya oleh wanita dengan bentuk yang megah, tetapi juga perempuan yang langsing.

Pakaian renang dalam gaya retro akan kembali dalam fesyen sekali lagi, dan sangat popular.

Ciri-ciri pakaian renang

Mereka adalah seluar dalam dengan pinggang dan bra. Produk dijahit dari kain elastik yang menarik di dalam perut. Oleh itu, siluet menjadi hampir sempurna.

Produk sedemikian berbeza daripada standard dengan ciri-ciri berikut:

Berenang dengan pinggang tinggi dalam gaya retro: siapa yang pergi?
 • Jalur sampingan lebih luas;
 • Jalinan pinggang meliputi pusar dan menekankan pinggang;
 • Mereka mempunyai luka yang mendalam untuk kaki.

Banyak pengeluar model untuk wanita lengkap menghiasi dengan tali bahu yang luar biasa, pinggiran, flounces, gesper.

Tetapi apabila memilih pakaian renang, anda perlu memastikan bahawa elemen tambahan tidak menambah kelantangan tambahan ke kawasan masalah di badan.

Pakaian renang yang paling bergaya musim panas 2015 dengan model pinggang tinggi di dalam sangkar, titik polka, jalur.

Gadis-gadis suka pakaian renang vintaj – mereka membuat imej feminin dan lembut.

Kelebihan pakaian renang dalaman

Tambahan yang paling penting dari pakaian renang dengan pinggang tinggi untuk lemak adalah bahawa mereka dengan mudah mengalih perhatian perhatian dari pinggul dan lemak pada perut. Pelbagai perhiasan, cetakan asal, warna-warna luar biasa mempesonakan rupa. Gaya visual langsing, menjadikan siluet nipis dan langsing.

Perkara menyembunyikan regangan yang terdapat pada kebanyakan wanita selepas melahirkan anak, parut dan kecacatan yang lain. Oleh itu, di kalangan peminat terdapat juga gadis-gadis nipis.

Kelebihan pakaian renang yang relevan pada tahun 2015, dengan pinggang tinggi boleh dipanggil faktor seperti berikut:

Berenang dengan pinggang tinggi dalam gaya retro: siapa yang pergi?
 • Produk ini sesuai untuk wanita dari mana-mana umur dan kulit;
 • Menonjolkan garis halus, keanggunan dan kewanitaan;
 • Menyembunyikan semua ketidaksempurnaan;
 • Kemungkinan untuk memilih produk dari mana-mana warna, pelbagai perhiasan.

Model dengan fius yang tinggi adalah fesyen, kerana mereka secara visual membuat kaki lebih lama. Untuk mengambil baju renang dengan pinggang tinggi dalam gaya retro, anda perlu mencari kebaikan angka anda.

Wanita yang ingin menekankan payudara yang subur akan didekati oleh model dengan potongan yang lebih mendalam. Pilih bahawa bahagian atas lebih ringan daripada bahagian bawah.

Jika anda ingin menarik perhatian pada pinggul dan sembunyikan perut anda, maka bahagian atasnya harus menjadi lebih gelap. Gaya saman mandi boleh digabungkan atau berasingan. Yang kedua kelihatan sangat menggoda dan seksi. Tetapi kepada siapa pakaian renang seperti itu? Sudah tentu, kanak-kanak perempuan dengan pinggang langsing.

Petua untuk stylists

Siapakah pakaian renang berselutut tinggi? Stylists percaya bahawa semua wanita. Tetapi anda perlu mengambil kira keunikan struktur badan anda untuk memilih model yang sesuai untuk anda.

Berenang dengan pinggang tinggi dalam gaya retro: siapa yang pergi?

Ia adalah perlu untuk memilih pewarna, tekstur dan hiasan yang betul. Wanita yang mempunyai pinggul yang sempit, lebih baik untuk memberi keutamaan kepada model warna-warna cerah dengan tali pinggang lebar. Perhiasan besar dan lukisan tiga dimensi dialu-alukan. Mereka memberikan pinggul jumlah yang hilang.

Sekiranya pinggulnya luas, ia patut memilih pakaian mandi berwarna satu warna dengan bra terang. Kemudian visual perut akan diperketat, dan aksen akan menjadi payudara. Baik menyesuaikan kumpulan yang berbeza.

Jalur salib menambah jumlah, dan jalur menegak menarik bentuknya. Untuk membuat dada kelihatan sedikit lebih besar daripada yang sebenarnya, pereka telah menghasilkan bodi push-up. Bust akan kelihatan lebih menarik.


Bagi gadis-gadis yang mempunyai bentuk yang sempurna, baju renang sesuai dengan reka bentuk mana pun: monokrom atau berwarna-warni, berkilat atau klasik, dengan cetakan atau cincin.

Pemilihan leotard mengikut jenis bentuk

Untuk memudahkan para gadis, para profesional membuat pemilihan mengikut jenis angka.

Berenang dengan pinggang tinggi dalam gaya retro: siapa yang pergi?
 • Epal. Dalam kes ini, parameter terbesar ialah pinggang. Oleh itu, baju renang mesti “Cuti” garis badan. Model yang sesuai dengan V-notch – ia akan menekankan leher dan dada. Jika anda tidak bersedia untuk mengambil terlalu banyak ketelanjangan, anda memerlukan versi dengan kilat;
 • Ballerina itu. Wanita jenis ini elegan, tetapi kuat. Ketinggian badan yang tinggi dan otot yang baik akan ditekankan oleh baju renang yang mengingatkan akan selera. L
  Adalah lebih baik untuk memberi keutamaan kepada model dengan garis yang jelas – kedalaman akan kelihatan tidak masuk akal;
 • Bust yang subur. Dalam kes ini, perlu memilih pilihan dari “tulang “ dan tali lebar. Ideal akan kelihatan baju renang mudah dipotong, monokrom;
 • Dada kecil. Wanita yang mempunyai jenis ini harus bersengketa dengan wanita. Ia juga dilengkapi dengan tirai dan hiasan lain. Akan menambah jumlah ruches lembut;
 • Satu batang panjang. Jika angka itu memanjang, anda perlu memilih pakaian mandi dengan lebur yang tinggi. Kemudian pinggang menjadi lebih tinggi, dan siluetnya berkadar;
 • Gambar dalam gaya Botticelli. Untuk kelihatan harmonis, perlu menekankan bahagian badan yang menyebabkan kekaguman. Kekurangan dalam angka mudah hilang dengan bantuan frills dan lipatan. Garis leher “Jantung” akan menekankan bahu dan leher;
 • Jam kecil. Tokoh semacam itu selalu menarik. Pinggang wanita jenis ini sangat sempit, dan pinggul dan dada mempunyai ukuran yang sama, jadi model pemotongan akan sesuai dengan mereka.

Mengikuti semua tip, anda akan mengambil baju renang yang akan membuat anda menarik dan semua orang akan mengagumi anda di laluan!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

46 + = 54

Adblock
detector