Fesyen

Bolehkah saya mengurangkan berat badan dengan kain pemampat?

Setiap wanita dalam kedalaman hatinya ingin mempunyai tokoh yang menakjubkan, tetapi bagaimana untuk mencapai hasil yang sangat baik tanpa membuat sebarang usaha khas? Malangnya, tidak ada kaedah sedemikian.

Bolehkah saya mengurangkan berat badan dengan kain pemampat?

Ya, sudah tentu anda boleh menggunakan prosedur liposuction atau prosedur lain untuk melawat, tetapi pada akhirnya anda masih perlu pergi dalam untuk sukan, kerana anda akan menyelamatkan hanya dari lapisan lemak, tetapi sebagai otot menggeleber, dan akan kekal. Jadi lambat laun anda masih perlu melakukan latihan fizikal.

Jenis dobi

Tetapi jika anda masih membuat keputusan dan pergi ke beberapa operasi untuk membetulkan angka itu, maka anda pasti memerlukan pakaian dalam pemampatan.

Malah, terdapat beberapa jenis pakaian pemampatan untuk kehilangan berat badan:

  • Seluar dalam basuh. Tujuan kit sedemikian adalah untuk menyembunyikan segala yang diperlukan dari mata orang luar. Tetapi, berhati-hati. Jika anda membeli terlalu besar, tidak akan ada kesan visual, dan lipatan lemak kedua-duanya atas skirt talian atau jeans, dan akan vystupat.A SOKONGAN jika anda membeli satu saiz lebih kecil daripada apa yang anda perlukan, apa yang baik, anda juga tidak. Kerana mampatan yang kuat abdomen anda mungkin mengalami masalah dengan organ-organ dalaman, lebam kulit dan bengkak. Dan secara umum, anda akan merasa tidak berada di dalam pinggan anda. Dan ketidakselesaan berterusan dalam kehidupan tidak pernah membawa kebahagiaan orang lain! Oleh itu, adalah yang terbaik untuk anda membeli-belah di kedai khusus, di mana perunding profesional pasti akan membantu anda mencari model yang baik dan saiz yang betul;
  • Pembetulan dobi. Tidak ada tarikan super besar di semua kawasan masalah. Jangan ragu untuk menggunakan seluar pendek tinggi dan batang dengan kesan pembetulan sedikit, yang akan membantu anda untuk menyembunyikan ketidaksempurnaan kecil angka anda. Sebagai contoh, anda tidak suka perut sedikit menonjol bukit anda, dan hanya untuk kes-kes itu, beberapa pantyhose tetap dengan kesan pembetulan;
  • Basuh bioceramic. Kit-kit ini sangat sukar untuk dijumpai, tetapi jika anda benar-benar ingin menurunkan berat badan, maka kami mengesyorkan perkara-perkara seperti ini. Model-model ini tidak hanya menyembunyikan sentimeter tambahan anda, tetapi juga aktif membantu mereka menyingkirkan. Dan kemudian tidak ada sihir! Mengurangkan pinggang dalam jumlah ini disebabkan oleh peredaran darah yang meningkat, yang dicipta semasa stoking kit yang menakjubkan ini. Secara keseluruhan, sebulan boleh menurunkan berat badan sekitar 5-10 sentimeter di pinggang. Dan ini, anda mesti setuju, banyak!

Seperti yang anda dapat lihat, hampir setiap gadis dapat mencari pakaian untuk dirinya dan keperluan. Tetapi terdapat juga beberapa model berasingan yang direka untuk digunakan selepas penggunaan plastik pembedahan.

Pakaian dalam pemampatan selepas miokoplasti

Bolehkah saya mengurangkan berat badan dengan kain pemampat?

Lenan jenis ini direka untuk mereka yang memutuskan untuk membesarkan payudara mereka. Menurut banyak doktor, beberapa minggu pertama selepas pembedahan, tidak disarankan memakai coli biasa. Tetapi di sini dari model pemampatan walaupun terdapat manfaat.

Sebagai contoh, kerana sifat-sifat mereka yang unik anda boleh mengurangkan bengkak, selamat memperbaiki kedudukan implan, serta mengurangkan kemungkinan pergerakan dada, yang amat baik selepas pembedahan, apabila seluruh dada menyakitkan dari setiap pergerakan. 

Juga dengan bantuan dobi ini, anda boleh mengawal proses penyembuhan dan proses keradangan. Seperti yang anda dapat lihat, dari sisi mana anda melihat - beberapa tambah!

Pemampatan linen selepas pembedahan

Seluar pasca operasi adalah pakaian yang sangat berguna. Dan adakah anda tahu mengapa? Kerana ia mewujudkan kedamaian di bahagian tertentu badan. Dan selepas operasi, tubuh kita memerlukan ketenangan fikiran, yang akan membantu tisu-tisu yang rosak untuk menyeberang dengan cepat.

Kelebihan yang tidak diragukan juga adalah bahawa dalam keadaan rehat, kulit hampir tidak akan tumbuh bersama-sama dengan parut atau parut. Dan ini bermakna anda masih boleh memamerkan pakaian renang luaran di resort.

Di samping itu, model sedemikian sempurna melegakan ketegangan dari bahagian tubuh yang rosak, dan ini membawa pengurangan kesakitan. Jadi, anda tidak akan menjadi dua minggu pertama yang terikat di atas katil, takut untuk bergerak lagi.

Model sedemikian memberikan anda peluang yang unik untuk mula bergerak tanpa batasan lebih awal.

Seluar dalam pemampatan selepas abdominoplasty

Siapa di antara kita gadis-gadis tidak bermimpi perut rata. Nah, untuk mencapai seseorang pam setiap hari akhbar, dan seseorang pergi dan melakukan abdominoplasty. Tetapi, jika anda telah memutuskan operasi, maka perlu diingat bahawa anda perlu memakai seluar khas, yang akan membantu anda mengelakkan banyak komplikasi.

Sebagai contoh, kebanyakan model direka sedemikian rupa untuk mengurangkan tekanan pada lipit yang tersisa selepas operasi, dan juga untuk mengeluarkan beban dari rongga perut sebanyak mungkin. Secara umumnya, pakaian dalam keajaiban ini dapat memfasilitasi kehidupan anda, serta menghilangkan banyak sensasi yang tidak menyenangkan.

Seluar mampatan selepas liposuction abdomen

Bolehkah saya mengurangkan berat badan dengan kain pemampat?

Jika anda masih muda, tetapi sudah tidak berpuas hati dengan perut anda, maka anda juga boleh pergi ke prosedur liposuction. Apa ciri operasi ini adalah peluang untuk pulang ke rumah hanya dua atau tiga hari selepas operasi.

Satu-satunya halangan ialah anda perlu memakai pakaian khas untuk beberapa bulan (dua atau tiga).

Pakaian keajaiban ini mencipta semua syarat yang diperlukan untuk bengkak selepas pembedahan menjadi minimum. Juga, kebarangkalian perbezaan jahitan akan hilang secara praktikal. Ya, dan rasa sakit akan berkurang.

Seperti yang anda dapat lihat, pakaian dalam pemampatan tidak memainkan peranan paling rendah dalam proses kehilangan berat badan. Jadi, jika anda tidak merasakan wang dan anda sentiasa ingin melihat 100%, maka anda tidak boleh menyelamatkan diri anda dari kekasih anda.

Perkara utama, ingat bahawa tanpa melakukan senaman fizikal, tiada plastik atau cucian akan memberi anda hasil kekal. Sebab itulah yang terbaik adalah jangan lupa untuk melakukan senaman setiap pagi, dan secara berkala pergi ke gym. Semoga berjaya!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

12 + = 21