Boots dengan bulu di luar: bagaimana memilih dan memakainya dengan betul | pangudownloads.com
Fesyen

Boots dengan bulu di luar: bagaimana memilih dan memakainya dengan betul

Walaupun pada musim sejuk jumlah pakaian boleh dibandingkan dengan daun kubis di sekitar kepala, anda masih mahu kelihatan menarik. Dan kemudian kepada kita datang untuk menyelamatkan tidak lebih daripada bulu. Lagipun, anda akan bersetuju bahawa gadis di jaket bawah kelihatan kurang elegan daripada mantel bulu yang cantik. Tetapi baru-baru ini, bulu digunakan bukan sahaja untuk membuat bulu bulu, tetapi juga untuk reka bentuk but.

Model sedemikian bukan sahaja boleh memanaskan kaki anda dengan ketara, tetapi akan membolehkan anda mengikut trend fesyen terkini. Varian bot yang paling popular adalah kasut dengan bulu di luar. 

Bagaimana untuk tidak membuat kesilapan dalam pilihan?

Boots dengan bulu di luar: bagaimana memilih dan memakainya dengan betul

Tetapi sebelum membeli model yang sama, anda harus tahu bahawa bulu sintetik jauh dari pilihan terbaik. Ya, tentu saja, pilihan ini adalah optimum dari segi kos. Tetapi adakah perlu untuk menyelamatkan kesihatan seseorang?

Lagipun, jika anda membeli kasut yang diperbuat daripada bulu sintetik, kaki anda semestinya berpeluh. Dan ini pula boleh menyebabkan banyak penyakit.

Tetapi bulu semula jadi adalah perkara lain. Di samping tidak adanya bahaya kepada kesihatan, kasut atau kasut dengan bulu di luar akan bertahan lebih lama. 

Seperti yang sudah anda ketahui, jika anda benar-benar ingin menjadikan diri anda hadiah, maka hanya bulu semula jadi yang sesuai dengan anda. Tetapi anda perlu sedar bahawa pembelian sedemikian akan menjadi agak mahal. Atas sebab ini, sebelum anda menghabiskan banyak wang pada kasut itu, fikirkan sama ada anda benar-benar memerlukannya.

Sudah tentu tidak membeli kasut ini untuk mereka yang tidak berpeluang membeli sepasang kasut lain. Anda sebenarnya tidak akan memakai keindahan seperti di salji basah. Jadi jika anda mempunyai kereta, maka anda boleh membeli kasut dengan selamat, tetapi jika anda perlu berjalan di mana-mana, ia mungkin bernilai memikirkan! 

Dengan apa yang anda boleh memakai kasut musim sejuk dengan bulu di luar

Juga, apabila membeli, ia bernilai mengetahui apa yang anda boleh menggabungkan kasut dengan lantai bulu. Jangan sekali-kali jangan memakai kasut wanita itu dengan seluar yang tidak boleh diisi semula dalam kasut, kerana dalam hal ini anda akan kelihatan hodoh sahaja.

Oleh itu mari kita senaraikan senarai yang paling serasi dengan kasut jenis ini:

  • Jeans. Tetapi hanya memakai model-model yang sempit, kerana mereka akan lebih mudah untuk mengisi but.
  • Seluar. Mereka juga perlu disempitkan, tetapi potongan itu sendiri boleh menjadi klasik;
  • Berpakaian dengan lurus lurus. 
Boots dengan bulu di luar: bagaimana memilih dan memakainya dengan betul

Tetapi pilihan paling menguntungkan dalam kes ini akan menjadi pakaian rajutan biasa. Jika angka itu membolehkan anda, maka anda boleh menghentikan pilihan anda dan gaya pakaian yang lebih pendek. Anda juga boleh memakai legging dengan tunik panjang dengan but. 

Juga bernilai menyebut tentang ketat. Varian optimum akan menjadi ketat monophonic padat. Bagi adanya pelbagai corak, maka dalam hal ini perlu untuk tidak bergantung pada tren terkini fesyen, tetapi pada penampilan kaki mereka. Dan jika anda tidak pasti, maka lebih baik untuk mengeluarkan dengan warna satu warna. 

Bagi pakaian luar, maka anda boleh memilih sama ada kot nipis panas, atau kot cahaya. Tetapi jika anda memilih untuk bulu bulu, maka ia harus berwarna dengan bulu pada but. Jika tidak, imej anda akan menjadi sangat hambar. 

Jenis kasut wanita panas dengan bulu di luar

Jangan berfikir bahawa but itu hanya boleh satu bentuk. Tidak sama sekali. Sama seperti kasut lain, model boleh berbeza antara satu sama lain dengan bentuk tumit, ketinggiannya, ketinggian boot. Hari ini di kedai-kedai anda juga boleh mencari but buku lali dengan bulu di luar.

Bagi jenis kasut, perhatian khusus harus diberikan kepada but bulu tinggi bertenaga. Kasut jenis ini hebat jika anda mahu kelihatan seperti seorang wanita yang sebenar. Dengan kasut sedemikian, sebaiknya menggabungkan kot pendek, sarung tangan panjang dan mencuri atau selendang di kepala. 

Anda juga perlu memberi perhatian kepada but. Hari ini kasut ini agak popular di kalangan orang muda. Dengan mereka, anda boleh menggabungkan jeans dan jaket pendek dengan selamat. Anda boleh melengkapkan imej dengan bantuan topi rajutan dan sarung tangan yang asal. 

Agak pilihan yang menarik adalah bot - transformer. By the way, dalam hal ini nama sepenuhnya mencerminkan fungsi kasut itu. Model sedemikian diubah dari but tinggi ke but pendek.

Jadi, jika anda seorang peminat gaya dan model yang menarik, maka but itu adalah apa yang anda perlukan. Dan mengenai pelbagai but musim sejuk tidak sepatutnya dibicarakan!

Kasut wanita dengan bulu di luar: kebaikan dan keburukan

Boots dengan bulu di luar: bagaimana memilih dan memakainya dengan betul

Ke kelebihan kasut yang tidak dapat dipertikaikan ini adalah keselesaan dan kelembutan. Mereka juga agak hangat. Masih ada kemungkinan untuk memberitahu, bahawa setelah menambah gambar but, anda akan kelihatan lebih elegan. 

Tetapi malangnya, but musim sejuk jenis ini mempunyai beberapa kekurangan. Sebagai contoh, anda tidak boleh memakainya jika terdapat salji basah di jalan. Dan tidak semestinya mereka akan basah. Hanya jika cecair masuk ke bulu, ia akan tetap bersama dan kehilangan keseluruhan penampilannya. Dan, dengan cara itu, selepas but basah, kebarangkalian kembali ke bentuk normal mereka adalah 50/50. 

Seperti yang anda dapat lihat, sepatu bot atau kasut dengan bulu di luar sangat popular hari ini. Tetapi apabila memilih, anda perlu ingat bukan sahaja tentang fesyen, tetapi juga mengenai ciri-ciri angka anda. Jadi pilihlah, beli dan pakai kasut yang menakjubkan!  

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

79 − = 78