Fesyen

Bra silikon – seluar yang sempurna untuk pakaian luar

Setelah membeli pakaian terbuka, anda ingin kelihatan cantik dan organik di dalamnya. Dalam kes ini, isu pertama adalah pilihan seluar. Hari ini, pasaran mempunyai bra silikon yang hanya terdiri daripada cawan, yang sesuai untuk pakaian seperti itu. 

Contents

Kebaikan dan keburukan bra

Seperti mana-mana benda lain, bra silikon tanpa strapless mempunyai sisi positif dan negatif, kami akan mempertimbangkan segala-galanya.

Kelebihan:

Bra silikon - seluar yang sempurna untuk pakaian luar
 • Versi bra yang paling selesa untuk pakaian yang paling terbuka;
 • gelang membawa payudara bersama sedikit, sambil mencipta alur seksual dan memperbaiki bentuknya;
 • terima kasih kepada kelancaran yang ideal bra itu tidak kelihatan di bawah pakaian.

Cons:

 • pada deklet yang sangat dalam, gelang dapat dilihat;
 • dengan kulit sensitif, alahan mungkin muncul;
 • pada suhu tinggi dan berpeluh, bra boleh mula meluncur;
 • jumlah masa maksimum untuk memakai berterusan tidak lebih daripada 8 jam. Lebih banyak payudara, lebih pendek masa memakai;
 • Pergerakan dan cerun aktif boleh menggantikan cawan;
 • keengganan untuk digunakan jika terdapat kerosakan kulit yang minimum.

Bagaimana untuk memilih bra silikon yang betul?

Bra silikon terdiri daripada dua cawan dengan pengisi helium, mereka disambungkan bersama dengan alat pengikat. Bahagian dalamnya melekit, yang memungkinkan untuk mendapatkan pijakan yang baik di kulit dan menyimpan dada. Sejumlah besar saiz dan sebilangan besar reka bentuk cawan, memungkinkan untuk memilih pilihan yang tepat untuk hampir semua orang.

Seperti yang dikatakan para pakar, keunikan linen itu adalah saiznya boleh sedikit lebih kecil daripada tali bra pada tali bahu dan belakang. Oleh itu, jika tidak ada cara untuk mencuba, lebih baik untuk mengambil pakaian dalam, yang sedikit lebih besar daripada yang anda pakai sepanjang masa. Jumlah maksimum penggunaan biasanya ditunjukkan pada pakej, harta melekat dipulihkan selepas basuh biasa dengan sabun.

  Bra dengan belakang telus: ciri-ciri pilihan dan penggunaan

Bagaimana memakai bra silikon?

Untuk pemakaian yang panjang dan tepat, perlu mematuhi peraturan yang agak mudah.

Bra silikon - seluar yang sempurna untuk pakaian luar
 1. Untuk memakai panjang dan selesa adalah penting untuk memilih saiz cawan yang betul;
 2. Susu dibasuh dengan larutan sabun dan disapu dengan tuala. Penolakan penuh minyak wangi dan krim memberi peluang untuk sepenuhnya mematuhi silikon.
 3. Setiap cawan dipakai secara berasingan, sebelum memalingkannya dengan bahagian pelekat ke dalam. Ia ditekan dengan ketat pada kulit pada setiap payudara, mula melicinkan dari puting susu.
 4. Akhirnya, dada ditarik sedikit dan cawan dihubungkan dengan bantuan pengikat.

Untuk mengetahui cara memakai pakaian ini dengan betul “Aksesori”, lebih baik berlatih terlebih dahulu.

Keluarkan bra seperti itu, bergerak dalam susunan terbalik, pertama dilepaskan, dan kemudian kupas cawan dari atas ke bawah.

Bagaimana untuk menyimpan coli dengan betul?

Untuk mempunyai banyak masa yang mungkin untuk menikmati seluar dalam ini, anda perlu tahu cara menjaga penjagaan silikon silikon dengan betul.

 1. Selepas digunakan, ia perlu dibasuh dengan sabun dan air. Anda tidak boleh menggunakan berus atau sapu.
 2. Kering hanya di udara dalam keadaan yang digantung, sementara permukaan pelekat mestilah terletak supaya tidak mendapat habuk.
 3. Simpan dalam kes khas yang dijual dengan payu dara seperti itu.
 4. Ia juga disyorkan untuk tidak membuang lapisan selophane, yang terpaku pada pengeluaran.
 5. Hilangkan sebarang hubungan dengan tisu, jika tidak berpegang pada kulit cawan tidak akan berfungsi dan ia perlu, sebelum anda berpakaian, basuh dan keringkan lagi produk.

Adalah penting untuk diingati bahawa hanya model yang disahkan yang terbukti dapat meminimumkan semua kesulitan dan memberikan banyak emosi positif.

Jenis bras silikon

Bra silikon - seluar yang sempurna untuk pakaian luar

Oleh kerana bungkus silikon silikon hanya sesuai untuk kanak-kanak perempuan dengan payudara kecil, syarikat-syarikat telah membangunkan beberapa model yang serupa yang boleh digunakan oleh semua orang lain.

  Apakah sepatu wanita dan kanak-kanak pada tumit, bagaimana memakai mereka?

Dengan silikon kembali. Sesuai untuk wanita dengan payudara besar. Seringkali model itu juga mempunyai tali yang telus, yang jika dikehendaki boleh dikeluarkan.

Bentuknya tidak berbeza dari piawai, cawan ditutup sepenuhnya dan dibuat dari guipure, dan di belakang jalur silikon telus.

Walaupun ketelusan, bra dengan back silikon dengan seluar yang sangat ketat akan kelihatan, walaupun masih tidak sama dengan kain.

Bra silikon dengan push-up. Model ini dibuat terutamanya untuk wanita yang secara semula jadi mempunyai saiz payudara kecil, sementara bermimpi untuk sedikit meningkatkannya secara visual. Ini dicapai melalui potongan khas cawan dan memasukkan silikon khas. Perbezaan dari getah buih tradisional adalah untuk memberi garis-garis yang lebih semula jadi.

Untuk menikmati pakaian terbuka, anda tidak perlu mencipta apa-apa, hanya beli bra silikon, menggunakan cadangan kami, dan nikmati perhatian orang-orang sekitarnya.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply