Fesyen

Gaya Amerika dalam pakaian: apakah ciri-cirinya

Amerika adalah negara yang banyak bersekutu dengan kebebasan dan demokrasi. Dan sifat-sifat serupa ditelusuri bukan sahaja dalam politik, tetapi juga dalam muzik dan cara hidup penduduk negara yang luar biasa ini. Terdapat beberapa kebebasan dalam almari pakaian.

Gaya Amerika dalam pakaian: apakah ciri-cirinya

Sebagai contoh, tiada wanita Amerika akan memahami gadis kami, yang meletakkan set lengkap kosmetik di wajahnya dan menarik keluar dari kasut percutian almari hanya untuk pergi untuk roti.

Di Amerika, dalam keadaan sedemikian, seorang wanita hanya akan memakai perkara pertama yang datang ke tangannya dan pergi ke kedai. Dan hari ini kami akan memberitahu anda mengenai gaya Amerika yang hebat ini.

Kembali dalam masa “Liar” Amerika di wilayahnya dibentuk oleh gaya koboi. Ciri-cirinya adalah kemudahan dan kebebasan pergerakan. Apa yang paling menarik, agar sesuai dengan gaya ini, anda tidak perlu menghabiskan banyak wang.

Lagipun, pasti di dalam almari anda terdapat seluar jeans lusuh dan baju dalam kotak. Dan jika anda menambah but hitam dan topi dengan margin yang lebar untuk unsur-unsur seperti gambar, maka imej anda akan berubah menjadi hebat.

Contents

Ciri-ciri gaya Amerika untuk kanak-kanak perempuan: apa yang anda perlukan dalam almari pakaian

Jadi apa fesyen Amerika?

Gaya Amerika dalam pakaian: apakah ciri-cirinya

Pertama sekali, itu seluar jeans! Mereka telah banyak permintaan di semua negara selama bertahun-tahun. Dan pada masa ini tiada siapa yang memberi perhatian kepada hakikat bahawa yang pertama adalah pada mulanya merupakan bahan untuk penciptaan seragam kerja secara eksklusif. Sekiranya difahami, hari ini banyak perusahaan yang menggunakan seluar jeans biasa tanpa butiran bahkan sebagai elemen gaya pejabat.

Tetapi dalam kehidupan seharian anda boleh memakai jins asal yang dihiasi dengan rhinestones, rivets, patch, jalur. Anda boleh memakainya dengan kemeja-T, semua jenis blaus, jaket, rompi. Dan agar imej selesai, anda perlu menggunakan aksesori seperti anting-anting atau gelang yang besar.

Satu lagi ciri gaya Amerika adalah arah sukan. Dalam almari pakaian setiap orang yang menghormati diri sendiri, terdapat sejumlah besar baju-T, baju, topi besbol, jaket sukan dan, tentu saja, kasut.

Dengan cara ini, ia sangat popular hari ini di Amerika untuk menghiasi saman sukan dengan simbol kebangsaan, sama ada bendera Amerika atau Patung Liberty.

  Bagaimana jika kasut yang hebat? Bagaimana untuk mengurangkan kasut mengikut saiz?

Juga bernilai memberi perhatian kepada pewarna almari Amerika. Ingat bahawa di dalamnya hanya warna terang, tepu ditemui. Warna ini dalam pakaian, seperti warna kelabu, hitam dan lain-lain yang gelap tidak popular. Oleh itu, jika anda benar-benar ingin menjadi seperti seorang gadis Amerika, anda perlu sentiasa memakai nada-nada warna yang terang sahaja. Oleh itu, kita dapat menyimpulkan bahawa orang Amerika mematuhi moto – berpakaian dengan selesa, cerah, menggabungkan tidak sepadan dan bebas.

Gaya pakaian Amerika: bagaimana memilih almari pakaian yang betul

Selama bertahun-tahun, pakaian dalam gaya penduduk Amerika telah memperoleh semangat tertentu dan sekarang seluruh wanita dunia cuba menjadi lebih seperti wanita Amerika.

Dan sekarang kita menyenaraikan ciri almari pakaian orang Amerika:

Gaya Amerika dalam pakaian: apakah ciri-cirinya
  • Kekurangan barang mewah dalam pakaian. Iaitu, imej anda lebih mudah, lebih baik;
  • Penggunaan kain semulajadi – rami, kapas, denim. Perkara-perkara yang diperbuat daripada bahan-bahan tersebut adalah baik untuk udara. Mereka juga lebih mudah untuk bergabung dengan kasut dan topi;
  • Lebih disukai adalah bentuk siluet bersebelahan dan separuh bersebelahan, potongan percuma adalah mungkin. Fesyen Amerika membolehkan anda untuk menggabungkan objek antara satu sama lain, mewujudkan banyak kombinasi untuk setiap hari;
  • Kehadiran cetakan dengan imej berhala, watak kartun, inskripsi;
  • Pakaian dari couturier, kasut tumit tinggi hadir dalam almari pakaian wanita Amerika, tetapi mereka dipakai dalam kes-kes istimewa, seperti pesta, mesyuarat perniagaan. Tetapi untuk setiap hari wanita memilih seluar jeans, baju, kasut, kasut koboi;
  • Mesti set pakaian sukan – seluar, hoodies, jaket, T-shirt dan T-shirt. Dan semestinya murah, dibeli pada kasut jualan, kasut;
  • Kehadiran semua jenis pakaian denim. Orang Amerika suka memakai celana pendek dan tidak menolak mereka walaupun dalam cuaca sejuk;
  • Bagi perhiasan kostum, ia bernilai membeli barang kemas murah, tetapi berkualiti tinggi. Perhiasan yang diperbuat daripada logam berharga dan batu dipakai oleh wanita Amerika hanya pada majlis-majlis khas.

Sekarang mengenai solek. Peraturan asas dalam hal ini adalah – gunakan minimal kosmetik. Berfikir untuk diri sendiri, kerana bibir terang yang dicat dan mata yang menusuk padat tidak boleh digabungkan dengan gaya sukan Amerika pakaian.

  Badan: selimut gymnast atau item tandas bebas?

Dengan cara ini, di Amerika, wanita boleh menggabungkan unsur-unsur almari pakaian seperti pakaian renda, jaket kulit dan but tinggi pada baji. Dan tidak kira betapa anehnya kedengarannya, kombinasi ini kelihatan cantik.

Jika anda melihat di bilik persalinan orang Amerika, maka anda akan terkejut. Anda akan mendapati terdapat pakaian yang tidak dipakai untuk masa yang lama, barang-barang yang sering dipakai, dan benda-benda yang sudah dewasa. Di dalam almari pakaian akan menjadi seluar dalam, topi, sarung tangan. Pada masa yang sama ia perlu diperhatikan bahawa kebanyakan almari pakaian kekal dari nenek dan tidak seorang pun akan memakainya. Walau bagaimanapun, ia menduduki tempat yang penting di dalam almari.

Gaya Amerika dalam pakaian: apakah ciri-cirinya

Atas sebab ini, setiap kali timbul pertanyaan, apa pakaian yang dipakai di sebuah pesta, orang Amerika mengadu bahawa dia tidak mempunyai apa-apa untuk dipakai dan berjalan ke kedai untuk pembelian lain. Dan stok perkara yang tidak perlu meningkat.

Mungkin, ini adalah salah satu ciri fesyen dan kehidupan wanita Amerika, yang tidak sepatutnya diwarisi. Ia akan menjadi lebih baik jika anda tahu apa yang anda ada dalam almari pakaian anda.

Dan bagi perkara-perkara yang tidak perlu, para esoteris menuntut – mereka mengambil banyak tenaga dari pemiliknya, menghalangnya daripada menjalani kehidupan yang penuh dan bahagia. Tidak diketahui betapa adil pernyataan ini, tetapi kami mencadangkan agar semua gadis membuang barang-barang lama sekiranya berlaku.

Sekarang bagi jenama dan cara untuk memilih pakaian. Kira-kira 80% wanita Amerika menyokong pengeluar mereka hanya kerana pakaian tersebut lebih murah.

Bagi pilihan itu, maka tidak ada orang Amerika yang menghormati diri sendiri yang tidak akan berjalan di sekitar kedai-kedai mencari pakaian.

Keanehan gadis Amerika adalah mereka lebih suka melakukan pembelian di kedai-kedai berpusat dan dengan bantuan perunding yang mereka pilih sekaligus pakaian, kasut, dan aksesori.

Sikap khas di kalangan orang Amerika di kepala. Topi, topi besbol, kepi, berets dipakai. Kadang-kadang, dengan bantuan topi, keseluruhan paparan yang dipilih dimainkan. Sebagai contoh, topi koboi yang cantik datang ke pakaian dari denim, ke seluar – kepek paprika, adalah wajar untuk memilih beret ke seluar, dan topi besbol digabungkan dengan pakaian sukan.

  Berapa cepat untuk melembutkan tumit pada kasut di rumah?

Menarik adalah sikap terhadap kasut wanita Amerika. Di jalan-jalan, anda dapat bertemu dengan seorang gadis yang berjalan dalam saman perniagaan dan kasut balet atau kasut. Ini tidak mengejutkan sesiapa pun. Semua orang tahu bahawa dalam beg dia membawa sepasang kasut pejabat yang cantik. Seperti yang anda dapat lihat, sikap terhadap pakaian wanita Amerika sangat luar biasa. Dan, mungkin, sikap bebas itu untuk pilihan gaya harus diterima pakai oleh kami!

Ciri-ciri gaya pakaian Amerika untuk remaja

Gaya Amerika dalam pakaian: apakah ciri-cirinya

Seperti yang kita semua tahu, remaja mempunyai visi yang berbeza dari dunia berbanding orang dewasa. Dan kebanggaan pakaian mereka secara berkala hanya boleh dicemburui. Jika kita bercakap tentang remaja Amerika, tidak boleh dikatakan bahawa gaya mereka agak berbeza “Dewasa” fesyen. Adakah itu tidak ada pakaian perniagaan dan pakaian koktel.

Asas almari pakaian mereka adalah pelbagai pilihan untuk pakaian denim dan sebagai tambahan kepadanya, baju baju, baju dan baju kaos. Mereka tidak berminat dengan hal baru trend fesyen. Jangan gunakan pakaian bulu semulajadi mereka, kulit.

Tetapi semua ini disebabkan oleh hakikat bahawa pada zaman ini mereka tidak mempunyai kekayaan yang diperlukan untuk membeli barang-barang itu. Sebaik sahaja keadaan kewangan bertambah baik, perkara kelihatan lebih mahal dalam almari pakaian muda Amerika muda.

Secara umum, remaja mempunyai sikap yang sama terhadap pakaian, seperti pada orang dewasa. Kriteria pemilihan utama adalah murah, kemudahan dan perasaan kebebasan lengkap.

Seperti yang anda dapat lihat, gaya pakaian Amerika adalah agak mudah dan mudah.

Dan jika anda mahu mengikutinya, maka cuba untuk berpakaian semudah mungkin. Lagipun, jika anda berfikir mengenainya, menggunakan gaya ini dalam kehidupan seharian akan sangat memudahkan hidup anda.

Anda sekurang-kurangnya dapat tidur sedikit lebih lama, bukannya menarik wajah untuk perjalanan ke kedai!   

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply