Kasut tertutup: bagaimana memilih model yang betul | pangudownloads.com
Fesyen

Kasut tertutup: bagaimana memilih model yang betul

Kasut adalah salah satu unsur yang paling penting dalam imej setiap wanita. Lagipun, anda boleh menentukan sifat dan rasa pemiliknya dengan tepat. Dalam kes ini, jangan lupa bahawa kedua-dua mereka boleh melengkapi imej itu, dan dengan sia-sia merosakkannya. Oleh sebab itu, kami mengesyorkan agar anda memberi perhatian khusus terhadap pilihan itu, kerana ia mewakili sikap anda terhadap diri anda dan dunia luar.

Perhatian sila! Jangan dalam mana-mana, dalam mengejar model cantik melupakan kesihatan kaki mereka. Ingat bahawa kasut harus sentiasa selesa dan tidak menekan mana-mana sahaja.

Kasut tertutup: bagaimana memilih model yang betul

Jika anda benar-benar mahu membeli model ini atau itu, lebih baik untuk menjaga perubahan terlebih dahulu. Jadi sekurang-kurangnya anda boleh membuat lebih mudah untuk kaki anda.

Dan hari ini kita akan bercakap mengenai peraturan untuk memilih model tertutup wanita. Terutama yang berkaitan, kasut sedemikian pada musim luruh, apabila kaki kita mahu lebih banyak kehangatan dan keselesaan.

Bagi pilihan, pada musim ini adalah bernilai memberi perhatian kepada pilihan dengan hidung bulat.

Bagi hidung yang sempit dan tajam, dalam hal ini, patut diketahui bahawa kasut pelan tersebut memberi kesaksian kepada agresif pemiliknya.

Kami juga mengesyorkan supaya anda memberi perhatian kepada satu-satunya. Ingatlah bahawa jika anda tidak mempunyai kereta, maka kasut tertutup dengan satu tapak nipis untuk musim gugur tidak akan berfungsi untuk anda. Lagipun, berjalan di jalan, anda akan merasakan satu-satunya batu. Di samping itu, satu tapak nipis sama sekali tidak melindungi daripada sejuk atau kelembapan. Tetapi jika anda mendapat model pada platform tebal yang tinggi, maka melalui lumpur akan lebih mudah.

Kasut tertutup wanita: bagaimana memilihnya dengan betul

Apabila memilih kasut terlebih dahulu, anda perlu memberi perhatian kepada kualiti bahan dari mana ia dibuat. Pilihan terbaik dalam kes ini adalah produk yang diperbuat daripada kulit tulen yang padat. Kasut yang tertutup itu akan kelihatan hebat di atas kaki, tidak membenarkan kelembapan dan sejuk untuk menembusi bahagian tengah kasut. Tetapi ada satu kelemahan penting dalam alas kaki - ia agak mahal. Oleh itu, jika pada masa ini kemewahan itu terlalu mahal untuk anda, maka anda boleh membeli varian dari kulit kulit yang berkualiti.

Kasut tertutup: bagaimana memilih model yang betul

Perhatian sila! Apabila membeli model dari kulit kulit, pastikan anda memberi perhatian kepada bau. Sekiranya ia cukup kuat, maka kami cadangkan anda memilih beberapa model lain. Hakikatnya adalah bahawa kadang-kadang kulit tiruan diresapi dengan sebatian khusus untuk menjadikannya kelihatan baik dan dipakai. Tetapi bau yang tersisa selepas penghamilan sedemikian sukar disimpulkan.

Oleh itu, jika anda tidak bersedia untuk cuaca selama beberapa hari secara moral, maka lebih baik mencari model lain. Dengan cara ini, pilihan yang baik adalah kasut suede. Tetapi dalam kes ini, perlu diperhatikan bahawa kasut klasik bahan ini tidak boleh dipakai dalam cuaca basah, kerana ia boleh menjadi basah.

Juga jangan lupa tentang pembelian produk penjagaan khas untuk permukaan suede.

Cukup popular pada musim ini adalah model varnis. Dan anda harus tahu tentang mereka bahawa permukaan varnis tidak menanggung kelembapan dan noda. Oleh itu, pada masa yang sama dengan pembelian pilihan ini, anda harus memperoleh alat khas untuk merawatnya.

Dan satu lagi tip: jangan simpan pada kasut! Adalah lebih baik untuk membeli sepasang kasut berkualiti daripada sentiasa mengejek kaki anda. Apabila membeli, anda perlu mengukur dengan betul produk dan, jika boleh, sedikit di dalamnya. Oleh itu, anda lebih cenderung dapat menentukan sama ada kasut sesuai dengan anda dan sama ada kaki anda akan menyakiti.

Juga, apabila memilih kasut tertutup pada platform, baji atau tumit, perlu mengambil kira ciri-ciri tersebut:

  1. Sekiranya anda membeli pasangan terlalu besar, siluet anda akan menjadi lebih rumit;
  2. Tumit tinggi nipis tidak disyorkan untuk perempuan tinggi, kerana, dengan itu, anda secara visual memanjangkan angka itu;
  3. Sekarang adakah perempuan dengan kaki yang tidak terlalu lama. Ingat bahawa tali memendekkan mereka secara visual, jadi jika anda mahu kaki anda kelihatan hebat, anda tidak boleh memilih kasut ini;
  4. Jika anda seorang gadis dalam badan, kami mengesyorkan agar anda memakai kasut dengan tumit kecil, tetapi tertutup ke buku lali. Oleh itu, anda akan menekankan keindahan kaki, menjadikan mereka visual lebih ringan.

Jika anda mematuhi semua cadangan ini, maka anda tidak akan dapat memilih pasangan yang sesuai untuk anda. Tetapi jangan lupa tentang perasaan anda. Kasut yang paling indah boleh kelihatan hebat pada kaki anda, tetapi anda mungkin tidak menyukainya. Dan anda tidak boleh membelinya, kerana jika tidak, anda akan merasa tidak selesa. Dan ini boleh menjejaskan harga diri anda secara negatif!

Dengan apa yang anda boleh menggabungkan kasut tertutup pada baji yang rendah

Kasut tertutup: bagaimana memilih model yang betul

Adalah sangat penting bahawa segala-galanya kelihatan organik dalam penampilan anda. Oleh itu isu memilih almari pakaian mengikut kasut hendaklah didekati dengan segala tanggungjawab. Dan jika anda memutuskan untuk menghentikan pilihan anda pada model tertutup pada baji, maka anda harus tahu apa yang digabungkan dengan mereka yang terbaik.

Sebagai contoh, dengan kasut ini, seluar panjang digabungkan sepenuhnya. Pada masa yang sama cuba untuk tidak memilih model seluar dengan bahagian bawah yang terbakar. Lagipun, di tempat pertama, ia tidak boleh diubah.

Dan kedua, seluar sempit yang sempit membuat angka anda lebih feminin.

Anda boleh memakai dengan sepasang seperti itu dan rok panjang. Tetapi di sini anda juga perlu berhati-hati. Ingatlah bahawa skirt harus berakhir tepat di atas garis buku lali. Panjang ini akan membolehkan anda memberi tumpuan kepada buku lali sempit dan cantik. Dan satu lagi perkara: jika rok berakhir sedikit di atas garis kasut, ia tidak akan berpaut padanya ketika berjalan. Dan ini juga penting!

Juga diperhatikan adalah hakikat bahawa model pada baji atau platform kelihatan buruk dalam kombinasi dengan skirt pendek. Dalam kes ini, kaki menjadi lebih tebal.

Dengan apa yang anda boleh menggabungkan kasut tertutup pada tumit

Cukup popular di kalangan separuh indah manusia adalah kasut dengan tumit. Model sedemikian sangat baik bagi wanita yang dalam kehidupan seharian mereka lebih suka skirt pendek. Tetapi apabila memilih itu patut diingati hakikat bahawa semakin tinggi ketinggian anda, semakin rendah tumit anda. Peraturan ini dijelaskan oleh hakikat bahawa kehadiran tumit tinggi dengan pertumbuhan yang tinggi menjadikan angka anda tidak seimbang.

Dengan cara ini, dengan berhati-hati anda perlu merawat dan kasut putih pada tumit. Masalahnya ialah ia mewujudkan rupa buku lali yang lebih luas. Dan jika anda tidak dapat membanggakan kaki elegan, maka anda harus mengelakkan model sedemikian.

Sekarang bagi kasut wanita yang ditutup tanpa tumit. Mereka boleh dipakai dengan seluar atau dengan skirt. Tetapi pada masa yang sama anda perlu berhati-hati tentang model kasut. Ingat bahawa kaus kaki sempit secara visual menjadikan kaki lebih panjang.

Ciri-ciri pilihan kasut musim panas tertutup

Kasut tertutup: bagaimana memilih model yang betul

Sudah menjadi populariti besar hari ini dan menggunakan kasut musim panas tertutup. Ciri-ciri mereka adalah bahawa seluruh permukaan ditutup dengan lubang. Ia juga boleh menjadi kaki terbuka.

Apabila membeli model ini, anda perlu memahami bahawa kasut ini tidak sesuai dengan gaya pejabat yang ketat. Pilihan terbaik adalah menggunakannya untuk membuat imej untuk berjalan kaki biasa. Gabungkan dengan kasut seperti ini, anda boleh memakai seluar pendek pendek, skirt mini atau pakaian yang disalurkan. Seperti yang anda lihat, kasut tertutup sangat popular. Dalam kes ini, sebilangan besar model yang berbeza membolehkan anda memilih dengan tepat apa yang sesuai untuk jenis penampilan anda.


Tetapi jangan lupa - walaupun fakta bahawa kasut tumit tinggi membuat wanita lebih anggun, mereka juga boleh menekankan pergelangan kaki yang terlalu luas dan kenaikan tinggi.

Jadi pilih pasangan yang berkualiti dan cantik dengan kasut yang selesa dan biarkan seluruh dunia berada di kakimu! Semoga berjaya!      

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

40 − 33 =