Kotak raccoon - fesyen, gaya, kualiti | pangudownloads.com
Fesyen

Kotak raccoon – fesyen, gaya, kualiti

Salah satu butiran utama almari pakaian wanita ialah mantel bulu. Kehadirannya adalah wajib bagi setiap wanita fesyen, dan kategori kualiti dan harga untuk banyak adalah kriteria penting untuk menentukan status seorang gadis. Sering kali, wanita muda tidak boleh membuat keputusan untuk masa yang lama untuk memilih untuk membuat imej yang betul.

Di antara pelbagai model moden bulu adalah kot bulu dari raccoon. Memihak kepada pilihan ini, kelebihan produk yang jelas, yang menjadikan pakaian luar bulu ini sebagai pilihan terbaik wanita fesyen moden, yang dituturkan.

Bulu bulu wanita dari raccoon: ciri umum

Kotak raccoon - fesyen, gaya, kualiti

Hanya satu spesies keluarga raccoon yang terdapat di wilayah Rusiapoloskun. Tetapi pakaian dari mereka tidak dibuat. Untuk pengeluaran produk bulu, individu yang tinggal di Amerika Utara digunakan. Tetapi sains telah jauh ke hadapan, dan untuk mengelakkan ancaman kepupusan rakun, ia telah memutuskan untuk meninggalkan penggunaan haiwan liar.

Sekarang sebuah bulu bulu diperbuat daripada bulu raccoon dibuat dari kulit binatang, yang ditumbuhkan secara khusus dalam keadaan buatan yang diciptakan. Kebanyakan ladang-ladang ini berada di Finland. Usaha besar sedang dibuat untuk meningkatkan kualiti bulu.

Menjelang hari ini, saintis telah dapat membawa sejenis raccoon yang barukulitnya putih sepenuhnya. Nilai bulu ini adalah warna putih yang membolehkan anda memilih mana-mana warna untuk pewarna. Itulah sebabnya bulu ini menikmati citarasa khas pereka.

Dalam kes ini, kulit spesimen liar juga mengalami pewarna, jadi anda boleh memilih produk dari sebarang warna. Warna pilihan jisim – mantel bulu warna merah, lancar berubah menjadi model emas, coklat, ceri berwarna dan lain-lain penyelesaian reka bentuk asal. Dan tentu saja, anda sentiasa boleh memilih warna hitam atau putih klasik.

Kelebihan kot raccoon

Selain keindahan, pilihan bulu khusus ini disebabkan oleh kualiti produk yang tinggi:

 • kekuatan dan ketahanan – kualiti kot raccoon memastikan bahawa produk ini akan menamatkan anda sekurang-kurangnya 15 musim;
 • tahap penghematan haba yang tinggi – anda tidak boleh takut bahawa dengan memilih bulu ini, anda akan membekukan;
 • kecantikan bulu dan kemungkinan menggabungkannya – anda boleh memilih gabungan model di mana bulu yang berbeza akan digabungkan. Ini adalah jaminan untuk membeli mantel bulu asli yang memenuhi tuntutan fesyen tertinggi.

Dan, tentu saja, kita tidak sepatutnya melupakan kelebihan utama memilih kot raccoon – kosnya. Dengan penunjuk kualiti yang cukup tinggi, harga produk tersebut agak rendah. Oleh itu, adalah selamat untuk mengatakan bahawa jika anda memutuskan untuk memilih kot bulu dari raccoon, ia akan menjadi pelaburan yang sangat baik.

Cara memilih kot bulu dari raccoon

Dalam model pasaran moden pemotongan klasik dan moden dibentangkan.

Kotak raccoon - fesyen, gaya, kualiti

Pilihan pertama – A-siluet, itu adalah kot bulu yang lurus dan lurus. Model sedemikian boleh dipilih untuk wanita dari mana-mana umur. Ciri utama bulu seperti ituPenciptaan kesan visual graviti dan kelantangan. Oleh itu, wanita kulit yang padat harus memilih kot raccoon dengan berhati-hati.

Potongan klasik mencadangkan ketiadaan sebarang butiran dan perhiasan yang tidak perlu, ini adalah pilihan yang tegas dan ketat. Lengan dalam kes ini panjang, lurus, tidak melanggar imej keseluruhan model. Kolar, sebagai peraturan, chalet, bulat atau giliran. Panjang produk di bawah lutut, warna monophonic, tenang.

Dalam versi klasik, anda boleh memilih model dengan hud. Menariknya, kot dari raccoon dengan hud, sangat popular di kalangan wanita dari semua peringkat umur. Ini adalah pilihan yang sangat baik untuk menggantikan topi atau topi lain.

Kotak belia dari rakun mempunyai naungan terang dan warna asal. Pilihan ini bernilai memilih jika anda ingin mempunyai bulu udara yang menghasilkan kesan ringan. Teknologi terkini membolehkan anda memilih model yang paling menarik dengan reka bentuk asal dan warna yang luar biasa.

Juga di kalangan gadis-gadis muda adalah kot pendek raccoon yang sangat popular. Pilihan ini dipilih oleh wanita muda moden, yang merupakan produk yang dibuat dari warna bulu, di tempat pertama, kemudahan dan kualiti.

Apa yang perlu dipertimbangkan semasa membeli

Kotak raccoon - fesyen, gaya, kualiti

Untuk mendapatkan kualiti yang dijamin, anda perlu memilih kot bulu di salon bulu khas. Dalam kes ini, harga akan membenarkan kualiti.

Memilih pengeluar, ia memberi keutamaan kepada Greece. Kualiti jaket Yunani dari raccoon memenuhi piawaian antarabangsa, yang menjamin pembelian produk tahan lama.

Juga, apabila memilih pembelian, beri perhatian kepada:

 • kualiti bulu (ia mesti elastik, lembut dan sutera);
 • kualiti lapisan (diperiksa di bawah lapisan);
 • kualiti pewarnaan (ketiadaan noda, keseragaman skala warna).

Memandangkan kriteria tersebut, anda boleh memilih produk berkualiti tinggi, yang akan menjadi kebanggaan anda dan akan bertahan lama.

Bagaimana untuk menukar kot bulu dari model raccoon –

Memandangkan kot bulu dari bulu binatang ini mempunyai kualiti yang sangat tinggi, yang bermaksud tempoh yang lama dalam operasi, ia mungkin akan diubah.

Keperluan ini mungkin timbul kerana beberapa sebab:

 • pound tambahan yang muncul semasa memakai;
 • perubahan trend fesyen, akibatnya, dengan kualiti yang tinggi, produk menjadi lama;
 • keinginan untuk menghidupkan kehidupan baru menjadi perkara kegemaran.
Kotak raccoon - fesyen, gaya, kualiti

Terlepas dari sebabnya, memilih cara menukar mantel bulu dari raccoon, harus sangat berhati-hati. Sekarang banyak karya yang terlibat dalam kerja-kerja sedemikian, adalah mungkin untuk menghentikan pilihan salah satu daripadanya atas cadangan rakan atau kenalan.

Memandangkan jahitan kot bulu adalah proses yang sukar, anda harus mulailah terlebih dahulu. Dalam kes ini, anda tidak perlu memilih tempoh musim panas untuk perubahan.

Lebih baik tunggu untuk menunjukkan musim sejuk untuk lulus, berhati-hati mengkaji pasaran dan hanya pilih model mana yang anda mahu terima.

Keputusan akhir bergantung kepada faktor berikut:

 • angka;
 • gaya hidup;
 • almari pakaian.

Untuk memahami bahawa model dipilih dengan betul, kot bulu menjadi tidak hanya cantik, tetapi juga selesa.

Bagaimana untuk memilih aksesori yang sesuai untuk kot raccoon

Seperti apa yang memakai produk dari bulu raccoon harus diselesaikan, meneruskan dari kriteria tertentu.

 1. Warna. Jika anda telah memilih model warna cerah, aksesori mesti diredamkan.
 2. Kasut. Kelebihan raccoon yang tidak diragukan bukan sahaja berkualiti, tetapi juga fleksibiliti. Ia boleh dipakai dengan apa-apa kasut. Pilih apa yang sesuai untuk anda. Untuk apa-apa produk bulu sesuai dengan kedua-dua but buku lali pada tumit kecil, dan but tinggi pada jepit rambut. Perkara utama ialah kualiti kasut sepadan dengan kualiti kot bulu.
 3. Beg. Untuk pakaian luar ini akan sesuai dengan beg kulit dan suede. Apabila memilih beg, pertimbangkan hanya seberapa baik warnanya sesuai dengan warna bulu.
 4. Headgears. Anda boleh memilih topi rajutan, bulu atau sapu tangan yang dirasakan, mencuri. Topi bulu juga sesuai. Dalam kes ini, mengambil kira bahawa pilihan pakaian renang mengikut bulu yang sama dengan pakaian, jika tidak, ia akan kelihatan kasar.

Aksesori lain tidak diperlukan, kerana bulu raccoon agak berbulu dan panjang. Sudah tentu, di sini juga ada kepelbagaian – peluang untuk membeli bulu berambut pendek. Tetapi kot bulu seperti itu (rambut raccoon) lebih banyak pengecualian. Bulu haiwan ini dipilih oleh peminat kot bulu yang halus.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

18 + = 20