Seluar dengan cetakan bunga - dengan apa yang harus dipakai? | pangudownloads.com
Fesyen

Seluar dengan cetakan bunga – dengan apa yang harus dipakai?

Pada musim panas ini, para pereka memutuskan untuk memerah pakaian monokrom, dan beribu-ribu wanita memakai jalan-jalan, yang kaki berpakaian celana bunga dengan lebar dan panjang yang berbeza-beza. Pakaian hari pejabat warna seperti hari kerja, dan hujung minggu menjadikannya lebih terang dan bergaya.

Tetapi, sebaik sahaja seluar dengan cetakan bunga ada di dalam almari pakaian anda, ada masa migrain yang dahsyat: apa yang harus dipakai? Di manakah saya harus berpakaian? Dan bagaimana dengan betul untuk mencipta imej bunga, tanpa melangkah ke ambang kegilaan dan kebencian? Ternyata semuanya mudah: cuba pakaian baru dalam dua variasi - ringan dan ketat "Pejabat". Adakah sukar? Tidak semestinya!

Dalam gaya kasual

Seluar dengan cetakan bunga - dengan apa yang harus dipakai?

Arah percuma dalam fesyen kembali dari jarak 90-an dengan kelajuan bumerang, memberikan peluang untuk menikmati keselesaan maksimum, praktikal dan kemudahan, tetapi dalam banyak lagi "Bunga" format, dan bukan denim zaskoruzlom.

Menyelesaikan masalah bagaimana dan dengan apa yang memakai seluar kasual dengan cetakan bunga, anda perlu memberi tumpuan kepada cetakan, dan, oleh itu, segala-galanya perlu monophonic. Sebagai contoh, kulit bunga floristik perlu ditambah dengan kasut putih dan baju t-shirt warna kelabu muda, menghasilkan bawang panas yang comel dan lembut musim panas.

Salah satu gabungan yang paling ideal boleh dianggap sebagai seluar panjang bunga musim bunga dan blaus di titik polka atau jalur. Bunyi yang luar biasa, tetapi sekurang-kurangnya sekali berpakaian seperti ini, anda tidak boleh menafikan diri anda peluang untuk mencuba lagi dengan menggabungkan kacang dengan cetakan anomali dengan geometri yang ketat dengan corak kanak-kanak.

Jika imaginasi dan keberanian anda tidak mempunyai batas, anda boleh mengambil contoh dari Olivia Palermo yang mengejutkan. Wanita luar biasa ini pertama kali berpakaian seluar musim panas yang mengalir dengan cetakan bunga di syarikat dengan kasut harimau, yang mana dia layak mendapat kehormatan yang dipanggil wanita yang paling mewah dan ultra-moden dengan pemikiran yang tidak standard.

Dalam gaya "pejabat"

Musim panas - ini adalah peluang untuk mempelbagaikan sedikit almari pakaian perniagaan yang bosan, dan bereksperimen sedikit dengan busur pejabat. Mengapa tidak melakukannya dengan seluar bunga?

Sudah jelas bahawa kita tidak bercakap mengenai warna-warna yang berwarna-warni dan cetakan terang yang besar, tetapi seluar pendek dengan cetakan bunga kecil dan halus sangat sesuai, terutamanya jika potongan mereka menunjukkan kekakuan dan kekangan.

Seluar dengan cetakan bunga - dengan apa yang harus dipakai?

Gabungkan mereka lebih baik dengan topi putih, blus atau baju, dan kasut pada tumit, walaupun pada tahap rendah. Berikan kasut gelap yang akan menebal imej itu, dan menyegarkan semula bawang dengan aksesori, perhiasan dan perhiasan berkilat.

Di manakah saya boleh masuk dalam borang ini? Pastikan untuk memamerkannya di mesyuarat perniagaan, rundingan, makan malam rasmi atau pihak korporat.

Peraturan pemilihan

Secara keseluruhannya, anda sebenarnya boleh memakai segala-galanya, perkara utama bukan untuk memberi tumpuan hanya pada warna-warna yang bergaya, saiz bunga atau nombor mereka. Pastikan dengan berhati-hati mengukur perkara yang baru, kerana corak di atasnya dapat mengatasi pinggul secara visual, meluaskannya, atau sebaliknya, menjadikan kaki terlalu nipis dan janggal.

Seluar dengan cetakan bunga - dengan apa yang harus dipakai?

Sebagai contoh, jika anggota bawah anda tidak mempunyai parameter yang ideal, maka lebih baik memakai seluar bunga dengan bunga kecil, garis nipis jahitan dan tanpa lukisan jumlah pada pinggul. Cadangan yang sama berlaku untuk poket, lampu, dan elemen lain yang dijahit.

Seluar dengan cetakan bunga, bergaya pada tahun ini 2015, sepatutnya sesuai dengan ketat, tetapi jangan memerah kaki. Sangat popular adalah model mengalir yang diperbuat daripada kain berkualiti tinggi dan ringan, memberikan rasa keselesaan, kesejukan dan kecantikan.

Sila ambil perhatian bahawa pakaian sedemikian tidak dapat diterangkan dengan cara apa pun, jika tidak orang yang romantik dan bergaya dengan cepat dapat berubah menjadi individu yang kasar.

Aksesori harus digunakan:

 • topi berleluasan;
 • perhiasan emas;
 • kualiti dan perhiasan besar dalam nada;
 • pelbagai manik, gelang, gelang dan sebagainya.

Satu-satunya kelemahan adalah bahawa seluar dengan cetakan bunga hampir diarahkan untuk wanita penuh, kerana lukisan itu secara visual menambah jumlah ke kaki.

Marilah hasilnya

Nampaknya banyak ditulis, dan semua momen sukar untuk diambil kira dan tidak lupa.

Malah, hanya beberapa peraturan, dan pada musim panas 2015 anda adalah yang paling bergaya dan "bunga", ingat yang berikut:

Seluar dengan cetakan bunga - dengan apa yang harus dipakai?
 • Motif bunga aktif mencairkan dengan satu perkara warna, dan mencetak cetakan menjadi
  sedia untuk meningkatkan perhatian orang lain;
 • Bahagian kedua imej harus sangat sederhana, tanpa ruches, busur, tali dan hiasan lain;
 • Menahan palet warna tunggal bunga, kerana raznoton akan menyebabkan rasa gipsi;
 • Untuk kaki penuh seluar bunga tidak sesuai, tetapi dengan perhiasan menegak - sangat walaupun. Mereka akan secara visual menghulurkan angka itu dan memberikannya langsing;
 • Pakaian luar sempurna - puncak, blaus dan baju nada neutral, jaket kulit dan blazer (ini dalam cuaca sejuk).

Walaupun kelihatan sombong, pakaian bunga memerlukan pemikiran dengan teliti menggunakan secara umum.

Kehadirannya secara serentak boleh membuat seorang wanita sangat romantis dan hebat, atau menjadi matryoshka, menyebabkan senyuman ironis dan senyuman yang menyedihkan.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

43 + = 48