Slip slipper wanita: kelebihan dan kekurangan model | pangudownloads.com
Fesyen

Slip slipper wanita: kelebihan dan kekurangan model

Seluar dalam wanita betul dianggap rahsia utama tarikan seksual. Pilihan antara keindahan kaya: celana pendek dan thong, tang dan brazilian. Tetapi pada abad yang lalu, slip wanita kebanyakannya dipakai, tetapi mereka tidak tahu bahawa pengecut ini dipanggil.

Kemungkinan besar, perkataan "slip"Datang dengan beberapa pakar dalam pengiklanan. Bagaimana lagi untuk menarik perhatian wanita untuk "basi»Barang? Slip - ia bukan seluar dalam baru. Mereka adalah linen yang biasa, selesa, tanpa sebarang keperluan, dan tidak pernah gagal untuk menjadi pengguna yang gembira.

Slip slip: bagaimana untuk melihat

Slip slipper wanita: kelebihan dan kekurangan model

Anda mungkin sudah mempunyai apa-apa model linen di meja rias. Ini adalah panties yang mempunyai dinding sisi yang agak luas. Mereka benar-benar meliputi "pinggang"Daripada seorang wanita. Mungkin, ini semua ciri utama mereka. Fakta adalah bahawa slip adalah nama yang sama untuk seluar dalam. Kemudian mereka dibahagikan kepada subspesies, berdasarkan kepada subtleties dan nuansa model.

Slip mempunyai merit yang tidak disenangi, tetapi mereka tidak tanpa kelemahan. Ia perlu belajar cara memilih seluar dalam yang indah itu supaya tidak kecewa.

Kadang-kadang model ini digambarkan seperti berikut: "seluar dalam badan yang kemas". Ini bukan imej yang betul. Di bawah penerangan ini, seluar pendek dan seluar sesuai. Slip berbeza dari model-model ini dengan kaki yang selesa, dibangkitkan untuk kaki, yang dengan pasti menguntungkan bentuk kaki.

Dengan cara itu, seluar dalam-selipah dicintai oleh banyak keindahan untuk fakta bahawa mereka tidak membezakan kekurangan kecil visual paha. Tetapi tentang segala-galanya.

Apakah rahsia seluar dalam wanita?

Sebelum kita melepaskan nuansa slip, mari kita lari ke "falsafah" harta yang hampir ajaib. Pernahkah anda terfikir tentang kesan yang membuat perasaan seluar kualiti wanita? Dan ini perlu dianalisis sekali dalam seumur hidup. Lagipun, seluar dalam - ia tidak begitu banyak objek pesona lelaki, sebagai sifat keyakinan wanita.

Sekiranya mereka menghancurkan, melihat melalui pakaian, menyebabkan ketidakselesaan yang lain, maka keindahannya saraf, kadang-kadang tidak sedar, jadi untuk bercakap, di latar belakang. Dan ini meninggalkan jejak pada keyakinan rupa, mengurangkannya. Gadis itu tidak kelihatan begitu menarik dan seksi seperti yang dia mahu, jadi, dia menganggarkan dirinya.

Beli slip yang selesa yang diperbuat daripada kapas yang baik atau sutera semulajadi, dan periksa bagaimana anda akan merasakan diri anda dalamnya! Selepas percubaan mini sedemikian, berhenti memakai seluar dalam yang lain.

Selip slaid: maruah

Mana-mana gadis mengambil pakaian secara intuitif, memberi tumpuan kepada bagaimana rupanya. Malangnya, hanya mempunyai kerusi yang disumbat pada model yang tidak selesa, kita mula memperhatikan kemudahan dan kualiti seluar. Dan kemudian kita melihat slip di mata kita. Mereka, pertama sekali, selesa.

Slip slipper wanita: kelebihan dan kekurangan model

Model panties ini ditetapkan pada otot, di mana terdapat pengakhiran saraf yang kurang, sehingga tidak menyebabkan kerengsaan yang tidak perlu. Dan ini penting bagi wanita. Di samping itu, mereka padat "pelukan"Tubuh. Di sini, kedua-dua kesan fizikal dan moral adalah penting. Kami merasakan keselamatan bersama-sama dengan kemudahan model ini.

Dia secara semula jadi menahan dirinya di atas pinggulnya, menekan perutnya dengan ringan. Ternyata kesan pelukan yang menyertai kami sepanjang masa. Slip mempunyai gusset yang luas, yang penting dalam hari kritikal. Seluar dalam ini membolehkan anda melupakan peletakan, tidak kira berapa banyak pelepasan. Tidak perlu sentiasa memeriksa sama ada segala-galanya ada di sana.

Bagaimana untuk melihat dari luar

Satu lagi kelebihan penting pengecut. Model ini memanjangkan pinggul disebabkan oleh lekukan semulajadi dari sisi. Nampaknya penonton bahawa kaki kecantikan agak nipis dan lebih langsing daripada itu sebenarnya. Setuju, bagi kebanyakan orang, adalah penting bagaimana martabatnya kelihatan dari luar.

Slip dikasihi oleh wanita yang lebih tua untuk belakangnya. Mereka tidak menekan di tempat yang sensitif di antara punggung, dan menutup apa yang tidak semestinya dipaparkan sekaligus. Seluar dalam ini dan bahagian depan badan bersembunyi, yang membolehkan anda untuk meninggalkan penyusunan yang tidak disukai untuk tempoh musim sejuk.

Ada pendapat bahawa rambut mempunyai fungsi fisiologi. Adalah wajar untuk tidak membuangnya, jika tidak ada keperluan yang serius. Model yang diterangkan membolehkan anda menyesuaikan dengan idea ini, yang meliputi apa yang melekat di bawah pengecut lain, contohnya, thongs.

Slip untuk wanita: model

Sekiranya kita bersikap jujur, kita bersetuju bahawa pengubahsuaian pakaian dalam banyak cara adalah cara pengiklanan.

Walau bagaimanapun, adalah mustahil untuk menafikan beberapa praktikal pendekatan ini kepada pengecut:

Slip slipper wanita: kelebihan dan kekurangan model
  • Aset slip adalah model untuk latihan dan acara sukan. Ia dibezakan oleh sekurang-kurangnya perhiasan dan peningkatan keselesaan. Seluar dalam tidak mengetatkan, mereka sesuai dengan ketat pada kulit, mereka tidak merengsakan badan yang dipanaskan oleh latihan. Sememangnya, hanya seluar kapas berkualiti tinggi yang disyorkan.
  • Kühlot - tergelincir dengan renda. Model ini dibezakan oleh penyisipan suka bermain di tali pinggang. Sebagai peraturan, dalam seluar dia menggantikan renda.
  • Midi - slip tinggi dengan penetapan di pinggang.
  • Mini - seluar selesa dengan cengkaman yang rendah. Mereka sesuai untuk peminat pakaian, tidak sampai ke pinggang.

Kelemahan model

Sesetengah wanita mengkritik seluar yang diterangkan untuk dua perkara. Pertama: panties ini cukup padat. Mereka kadang-kadang mengamalkan pakaian tipis dan ketat. Yang kedua ialah jahitan. Sesetengah orang terganggu, yang lain berpendapat bahawa unsur-unsur ini kelihatan melalui pakaian. Jadi kadangkala ia berlaku. Tetapi ada jalan keluar. Mereka adalah lancar.

Seluar dalam ini dihasilkan menggunakan teknologi baru dalam satu bahagian. Mereka mempunyai jahitan, tetapi tidak pada permukaan sisi, mereka tersembunyi di antara kaki. Kelemahan serius lain tidak mempunyai pengecut. Pengkritik, pada hakikatnya, model panggilan di alamatnya banyak, tetapi ia tidak dibenarkan. Hanya wanita yang suka seluar dalam yang lain, itu hak mereka.

Kelayakan umur

Untuk pakaian pengguna, pengguna adalah penting. Slip dikasihi oleh wanita dari semua peringkat umur. Orang muda menghargai mereka kerana kemudahan mereka, penampilan seksual dan bersahaja dalam penjagaan mereka. Generasi tua wanita cantik sudah cukup berpengalaman untuk memberikan keutamaan kepada keselesaan.

Slip slipper wanita: kelebihan dan kekurangan model

Seluar dalam itu sesuai untuk bersandar, dan untuk tokoh yang luar biasa. Seluar dalam membolehkan anda berasa yakin dalam apa jua keadaan. Mereka cantik dan sesuai dengan bentuk, menyembunyikan ketidaksempurnaan kulit yang berkaitan dengan usia, menekankan keindahan kaki.

Di samping itu, seluar berkualiti meminimumkan geseran tisu dengan badan. Dan ini pula membolehkan anda melakukan tanpa perlu, tidak kondusif untuk memelihara kesihatan, elektrik di bahagian paling halus dan sensitif badan. Pakar menyimpulkan bahawa model ini - pengecut, sesuai untuk semua generasi.

Bagaimana hendak memilih?

  • Setelah mengenali model pengecut ini, anda hanya perlu memahami apakah penunjuk kualiti model. Apabila memilih, memberi perhatian, pertama sekali, untuk pelaksanaan. Janggut pengecut harus lancar, lembut, tanpa benang atau penyimpangan. Sendi keras akan merengsakan kulit.
  • Kedua, anda harus melihat pelabelan panties. Optimal untuk mendapatkan seluar yang diperbuat daripada gentian semulajadi. Ia boleh diterima untuk memasukkan sintetik sebanyak kira-kira separuh. Tetapi kain ini "mencuri" beberapa kelebihan panties, anda harus memahami ini.
  • Penting ialah saiznya. Ia sepatutnya sempurna. Cuba pada seluar dalam, jika mereka memeluk, sedikit memeluk, tetapi jangan tekan, maka anda boleh memasukkannya ke dalam bakul. Terlalu kecil akan cepat meregangkan, dan ia kelihatan hodoh. Besar akan digantung dan merangkak, yang akan memusnahkan keharmonian apabila anda memakainya. Tetapi kita telah mengetahui seluar dalam itu adalah janji negara emosi yang indah yang melahirkan kewanitaan yang luar biasa menarik.

Ambil pilihan secara bertanggungjawab, dengan jiwa anda. Semoga berjaya!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

− 2 = 4