Frumusețe și sănătate

Aplicăm mumii pentru frumusețea feței și a corpului

O mumie sau un gudron de munte este un remediu misterios natural, originea căruia este atât de complet neclară. Asta nu împiedică să recunoască proprietățile sale miraculoase medicale și utilizate în mod eficient în medicina oficială și populară, precum și în tratamentul multor probleme cosmetice.

Aplicăm mumii pentru frumusețea feței și a corpului

Găsiți gudronul de munte în crăpăturile și golurile rocilor. În aparență - o substanță groasă și vâscoasă, negru sau maro, care conține un amestec surprinzător de elemente organice și anorganice.

În farmacii, gudronul de munte este vândut sub formă de pulbere sau tablete. Există șase dintre soiurile sale, în funcție de setul de anumite substanțe obținute din descompunerea organismelor vii. Dar fiecare dintre ele are un efect terapeutic aproape egal asupra corpului uman și conține aproximativ 28 de elemente chimice, dintre care zece sunt oxizi ai diferitelor metale și șase aminoacizi.

Aplicarea produsului în cosmetologie

Utilizarea acestui remediu în cosmetologie este justificată prin efectul său liniștitor, regenerant și întineritor asupra pielii feței, corpului și părului. Este o parte din creme, măști și tincturi de la diverse companii cosmetice.

În cosmetologie se utilizează gudron de munte:

  • pentru scalp și păr;
  • pentru fața cu piele sau riduri estompate;
  • din cicatrici și vergeturi;
  • de la acnee, procese inflamatorii și acnee;
  • din "coaja de portocala“.

După cum puteți vedea, există o mulțime de aplicații pentru mumie, deci remediu ar trebui să fie în trusa de prim-ajutor cosmetică a aproape tuturor femeilor.

Mumia pentru păr

Rășina montană are un efect de vindecare asupra scalpului și a stării generale a părului. Se folosește pentru probleme cum ar fi chelie, apariția mătcii, sfărîmarea părului. Aplicarea sa regulată va face părul mai dens, mai puternic, va reveni strălucirea și tinerețea.

1) Pentru a crea un munte de rășină pe bază de tinctură întâi prepara un decoct de brusture rădăcină și frunze de mentă, componentele sunt luate în raport de 50:50. 1 lingură de ierburi se prepară ca un ceai obișnuit, cu apă clocotită.

Supa este infuzată și ușor răcită, iar după aceea se adaugă 1 gram de mumie. Amestecul rezultat se freacă zilnic timp de 10-15 zile, în timp ce părul nu este clătit;

2) Cu o pierdere puternică a părului, precum și cu mâncărime sau mătreață, amestecul medicinal este preparat pe baza unui decoct de brusture. Pentru a prepara supa este luat aproximativ 15 grame de rădăcini, care sunt la sol și preparată cu apă clocotită, apoi infuzat timp de 10 minute la foc mic.

Mumia se adaugă la infuzia caldă la o viteză de 1 gram pe 100 mililitri de bulion. Se utilizează, precum și în prima variantă.

Mumia pentru față cu pielea sau ridurile care se estompează

Aplicăm mumii pentru frumusețea feței și a corpului

Gustul montan este renumit pentru efectul său benefic asupra pielea care se estompează. Acesta vă permite să se întoarcă pierdut odată cu vârsta, elasticitatea și culoarea sănătoasă, protejează împotriva îmbătrânirii premature, dar, de asemenea, luate cu succes impotriva ridurilor, mimica și de vârstă. De asemenea, mumia este folosită pentru față și atunci când scapă de acnee, erupție cutanată sau acnee.

Pentru culoarea pielii sanatoase pe fata, gat, regiunea pieptului și crește elasticitatea trebuie dizolvat 5 grame înseamnă într-o lingură de apă caldă, iar amestecul rezultat a fost amestecat cu o sută de grame de hipoalergenic orice cremă.

Crema rezultată este frecat ușor în piele curată dimineața sau seara. Masca rămâne pe fața timp de aproximativ o jumătate de oră, iar apoi excesul este îndepărtat cu grijă cu un șervețel înmuiat în laptele cosmetic.

Există, de asemenea, oa doua metodă de pregătire a unei măști de față cu adăugarea unei mumii. Pentru a face acest lucru, 15 grame de produs se amestecă cu cremă pentru copii și se lasă pentru o zi pentru dizolvarea completă. Crema rezultată este utilizată o dată pe săptămână ca o mască de față. Se aplică pe pielea bine curățată timp de o jumătate de oră și apoi se îndepărtează cu lapte cosmetic.

Mumia din vergeturile de pe piele și de la cicatricile de pe față

Adesea pe piele după acnee profundă rămân cicatrici urâte, care sunt dificil de îndepărtat sau chiar acoperit cu mijloace tonale.

Depășirea acestei probleme va ajuta mumia din tinctura de alcool. Pentru pregătirea sa, gudronul de munte este insistat asupra alcoolului timp de mai multe zile, iar apoi produsul primit o dată pe zi ar trebui să fie șters toate zonele problematice. Din tinctura de alcool, cicatricile se luminează și se netezesc în timp. Aceeași tinctură este folosită și în lupta împotriva vergeturilor.

În plus față de vergeturi, puteți pregăti următorul remediu. În crema obișnuită de celulită, adăugați 2 grame de mumie, dizolvate anterior într-o linguriță de apă caldă fiartă. Produsul este frecat o dată pe zi. Rezultatul nu va fi rapid, dar cu utilizarea regulată a fondurilor veți primi cu siguranță un efect benefic.

Mumia din arsuri și acnee

Pentru tonic preparat care combate cu succes acnee sau acnee și procesele inflamatorii, de asemenea, la nivelul pielii și arsuri, se dizolvă 3 g mumie 100 ml de apă clocotită. Ștergeți zonele afectate cu produsul cât mai des posibil - rezultatul nu va dura mult timp să așteptați.

Mumia din celulita

Excelent sa dovedit a fi țigară de munte și în lupta împotriva "coaja de portocala"Ceea ce deranjează multe femei.

Acest remediu este adesea adăugat la cremele anticelulitice gata, dar va fi mult mai eficient dacă îl pregătiți acasă pe cont propriu:

Aplicăm mumii pentru frumusețea feței și a corpului
  • Pentru ambalaje anticelulitice, 2 g de mumie se dizolvă în 1 lingură de apă caldă. Apoi, amestecați amestecul cu un remediu împotriva celulitei, puteți lua și crema pentru copii. Produsul poate fi folosit nu numai pentru împachetări, ci și ca o cremă;
  • Pentru a obține o cremă anti-celulită, luați o portocală, menta sau orice ulei esențial care are proprietăți anticelulitice și amestecați cu 1 gram de gudron de munte. Se utilizează o dată pe zi, înainte de culcare pentru o lună și jumătate.

Apropo, toate preparatele preparate cu mumia ar trebui să fie păstrate doar în frigider.

După cum puteți vedea, cu mumia există o mulțime de rețete pentru creme, tincturi și măști, care sunt utilizate cu succes în casa cosmetice si ajuta la combaterea multe dintre problemele pielii. Smooth și frumos pentru tine piele!

Previous PostNext Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

89 − = 88