Frumusețe și sănătate

Ce este o injecție pentru pori?

Groutul pentru pori este un grund, recomandat pentru mascarea neuniformității și a porilor dilatați. Este produs pentru cei care urmăresc pielea feței și este foarte popular în cosmeticele asiatice, deoarece japonezii, de exemplu, ca pielea mată perfect netedă ca un copil.

Pe partea cealaltă, groutul ascunde toate defectele și oferă un ton neted. Efectul aplicării este vizual, durează până la prima spălare.

Cum se aplică chituirea?

Ce este o injecție pentru pori?

Acest lucru înseamnă că se aplică pe piele în mod egal prin aplicarea aceluiași principiu ca și fundație. Trebuie să începeți de la linia nasului până la pomeți. Pe frunte trebuie să aplicați crema cu linii orizontale. Poți folosi burete special, apoi groutul va fi mai profesional.

Este necesar să se ia o mică măsură și se aplică foarte atent în zonele cu pori dilatați. De obicei, produsul este vândut sub formă de cremă sau gel, ceea ce face pielea catifelată în câteva minute. Poate fi folosit ca fundație sau pulbere.

Compoziții de chituri

Compoziția conține siliconi, principalul fiind vinil dimeticonă / methiconă sililsquioxan Crosspolymer. Acestea sunt un element elastic sub formă de pulbere, responsabil pentru efectul de mat.

De asemenea, aceste substanțe fac parte din creme și seruri, umplând ridurile mici și făcând fața mai netedă. Structura mortarului se prezintă sub formă de bile elastice. Siliconii, prezenți în aproape toate probele, îngrădesc porii.

Marci renumite de chituri:

Ce este o injecție pentru pori?
  • Maybeline Baby Skin Pore Traser - produs de marca europeană sub forma unui gel transparent;
  • Cea mai populară grosime asiatică este marca Tony Moly Egg Pore Silic Smooth Primer de Balsam, eliberarea ouălor pentru spumarea porilor;
  • Beneficiați de balsamul POREfessional PRO. Aceasta este cosmetica din Hong Kong, care produce un produs în sticle de sticlă. Se aplică cu ușurință pe piele și, de asemenea, netezește fața;
  • Filozofia Total matinitate, fără ulei, Eraser de maturare. O altă marcă americană. Substanța conține acid salicilic, ingrediente de bambus și elemente p-refinil pentru a elimina expansiunea;
  • Shu Uemura PORErazer este o marca japoneza de produse cosmetice de lux si produce o pasta cu protectie impotriva razelor solare, care contine gluconat de zinc si acid etilic. Produsele sunt disponibile sub formă de mousse cu două culori;
  • Etude House Goodye Pore Ever Este o marcă coreeană cu o esență foarte ușoară. Perfectează perfect porii;

Ou de aur de la Tony Moly

Acest brand este emis sub forma unei masti pentru ingustarea porilor si eliminarea petelor negre. Grout este un balsam destinat pentru netezirea și curățarea porilor. Crema trebuie aplicată cu cel mai subțire strat pe zonele problematice ale feței înainte de a utiliza fundația.

Ce este o injecție pentru pori?

Acestea includ elemente și complexe care reglementează producerea de glande sebacee, precum și extract de camellia, care afectează fața celulelor moarte ale pielii. Componenta de rezistență sporește elasticitatea. Grout este foarte popular printre fete, deoarece are un efect extraordinar. Pielea va deveni netedă și matasoasă.

Masca conține extracte de ouă care controlează producția de sebum și elimină porii de la contaminare. Consistența măștii este vâscoasă, trebuie aplicată rapid, altfel se va usca rapid când vine în contact cu pielea.

Timpul pe care producătorul îl recomandă pe durata aplicării măștii nu depășește 15-20 de minute și nu mai mult de 2 ori pe săptămână. Timpul de tratament este de 1 lună, după care pielea devine aproape perfectă, porii se restrâng cu 30%.

Grundul este spalat pentru imersarea porilor foarte usor si are o aroma delicata. Valoarea fondurilor este de 30 mililitri.

Grout umple cu succes pielea feței și, de asemenea, ajută să rămână pe piele pentru o cremă tonică mai lungă. Cel mai mare efect poate fi obținut prin utilizarea de balsam pentru pori.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

61 − = 59