Cremă pentru față: proprietăți, acțiuni utile și "indicații" pentru utilizare | pangudownloads.com
Frumusețe și sănătate

Cremă pentru față: proprietăți, acțiuni utile și “indicații” pentru utilizare

Pielea moale apare destul de des, și, firește, necesită o îngrijire specifică, în funcție de nevoile sale. Cea mai populară problemă între proprietari este gluma neatrăgătoare, care se manifestă literalmente la câteva ore după aplicarea machiajului.

Cremă pentru față: proprietăți, acțiuni utile și "indicații" pentru utilizare

Rezolva aceasta este o crema de zi specială mat.

Ce este și de ce ar trebui să devină "Trebuie să-hevom" la femeile cu piele grasă?

Acest remediu ajută la neutralizarea strălucirii neclintite a feței, care se manifestă după aproximativ două ore cu anumite caracteristici anatomice ale pielii. Femeile cu piele uscată nu sunt recomandate pentru utilizare.

Acum, în vânzare există chiar o cremă cu frecvență vocală cu efect matirujushchim, totuși acest lucru este oarecum îndoielnic, iar fetele preferă totuși produsul de zi, care este potrivit ca bază pentru machiaj.

Proprietăți și efecte

Cinovca crema de fata are o structură specială proiectată pentru a neutraliza și a regla secreția dermică. Astfel, aceasta crema de zi se poate transforma la tine în mijloace combinate: pe de o parte, se va ascunde imperfecțiunile estetice ale pielii, pe de altă parte - de a lucra cu ea pe plan intern, controlul glandelor sebacee.

Această cremă este întotdeauna în timpul zilei. Este aproape niciodată folosit noaptea, deoarece în acest moment al zilei, hrănirea intensă a pielii pe față devine mult mai urgentă. Diferitele femei preferă diferite mărci de produse cosmetice care vizează astfel de acțiuni.

Fanii producătorului intern se îndreaptă din ce în ce mai mult spre produsele de marcă "Clean Line". În ciuda asigurărilor producătorilor, produselor "Clean Line" este departe de a fi întotdeauna natural și sigur, dar într-adevăr îndeplinește cerințele consumatorilor.

În ceea ce privește crema de mat, "Clean Line" există mai multe opțiuni - lumină naturală de zi, protecție la soare și ton, combinând acțiunile bazei, agentului de mascare și factorului de protecție solară.

Utilizată pe scară largă astăzi este o compoziție hidratantă cu efect de maturare - acest produs ajută la menținerea simultană a unui echilibru de umiditate în celulele pielii și la eliminarea luției grase, reglând în mod activ și productiv secreția sa.

Produsul de maturare hidratant este destinat în primul rând pentru pielea tânără. În ea, procesele metabolice apar mai repede, ceea ce înseamnă că secreția de sebum este, de asemenea, mai activă decât la femeile de vârstă. Deși acestea din urmă întâmpină uneori dificultăți cu strălucirea grasă, recurge la utilizarea fondurilor cu efect de mat.

Deci, agentul facial vă va oferi următoarele efecte:

Cremă pentru față: proprietăți, acțiuni utile și "indicații" pentru utilizare
 • Reglarea glandelor sebacee și controlul producției de sebum;
 • Îndepărtarea imperfecțiunilor cutanate ale pielii - pori dilatați, riduri, crete și riduri;
 • Crearea efectului unei suprafețe delicate, din China și catifelate ale feței;
 • Hidratare intensă;
 • Controlul echilibrului alcalin și al apei în celulele dermice;
 • Alinierea tonului și microreliefului feței;
 • Protecție prelungită împotriva aspectului de luciu neplăcut;
 • Restaurarea proceselor metabolice în țesuturile epidermei.

Este important să înțelegeți că o cremă de calitate nu poate costa prea ieftin. Din păcate, utilizarea produselor din segmentul de masă și de mijloc este destul de neplăcută "Efect secundar" - creează pe față numai un film mat, dar nu afectează în nici un fel mecanismele interne de producere a grăsimilor. Din acest motiv, rezultatul aplicării nu este reținut mult timp, iar filmul începe să se rostogolească pe suprafața feței.

smântână "Clean Line" se referă doar la această categorie de fonduri. Este în căutare din cauza costului său scăzut, dar nu este potrivit tuturor. Practic, ei sunt mulțumiți de acele fete și femei, ale căror piele a feței este mai degrabă combinată decât grăsime.

Toning Matting Cream

De obicei, femeile folosesc pulberea ca agent de maturare, aplicând-o pe baza tonală. Dar acum în vânzare au fost și produse tonale cu acțiune suplimentară de umidificare. Acest eveniment nu a ocolit totul "Clean Line", și a completat repede linia corespunzătoare cu acest produs.

Potrivit asigurărilor practicate de aproape toți producătorii, fundația de maturare și hidratare oferă următoarele acțiuni:

 1. Acoperire uniformă;
 2. Mascarea defectelor vitale, inclusiv acnee, dacă există;
 3. Durere fixă ​​a pielii timp de 6-8 ore sau mai mult;
 4. Protecția împotriva soarelui sau SPF optimă este, destul de ciudat, reală nu numai în vara fierbinte, ci și în timpul iernii reci;
 5. Normalizarea proceselor metabolice și biochimice interne ale pielii feței.

"Clean Line" crema hidratanta BB pentru fata in linie Piele ideală. Cu toate acestea, se zvonește că, după aplicarea cremelor tonice și obișnuite de zi din această serie, o suplimentare „Tonifiere“ nu neapărat. Acest lucru face ca crema să fie mai populară în rândul unei anumite straturi a populației, deoarece are un cost redus și o productivitate relativ ridicată.

Pentru a încerca un produs cu adevărat de înaltă calitate, este mai bine să încercați mărci de lux sau profesionale. Acest lucru crește probabilitatea de satisfacție cu mijloacele. În plus, cosmeticele scumpe se dovedesc aproape întotdeauna ca fiind sigure și utile în realitate, și nu doar în termenii producătorilor și implementatorilor.

Cum să alegi cea potrivită

Pentru a alege o cremă hidratantă foarte bună, urmați aceste reguli simple:

Cremă pentru față: proprietăți, acțiuni utile și "indicații" pentru utilizare
 • Acordați o atenție deosebită datei de expirare și rețineți că acestea sunt reduse atunci când tubul sau borcanul este deschis (de aceea, produsele cu "Prim" sincronizare);
 • Atunci când alegeți o tonă, cumpărați produsul exact în tonul pielii sau tonul este mai ușor;
 • Uită-te la compoziție - este mai bine să nu cumperi produse cu o abundență de siliconi, parfumuri, parabeni și componente obscure care nu vă cunosc;
 • Dacă este posibil, preferați o cremă profesională de înaltă calitate la două produse ieftine;
 • Concentrează-te pe "Live" recenzii pe Internet - acest lucru vă va ajuta cu siguranță să faceți alegerea potrivită, mai ales dacă începeți să studiați experiența celor care vă prezintă probleme similare;
 • Consultați un cosmetolog cu privire la alegerea unui remediu specific;
 • Nu luați de scump ca un semn clar de calitate - din păcate, se întâmplă și astfel încât scump (mai ales nou și neexplorat) înseamnă predomină fie foarte simplu sau structură potențial periculoase;
 • Cu problema acneei, căutați fonduri cu efect de uscare, conținând în compoziția zincului sau sulfului.

Aderând la aceste recomandări simple, veți obține o cremă bună de mat, care va rezolva majoritatea problemelor dvs. cu starea pielii.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

9 + 1 =