Frumusețe și sănătate

Cum a pierdut în greutate Larisa Guzeeva

Mulți dintre noi urmăresc spectacolul popular de televiziune "Să ne căsătorim ", care este vedeta ecranului cinematografului sovietic și doar o femeie fermecătoare - Larisa Guzeeva. Cel mai atent al telezritelnits mult timp acordat atenție faptului că, în ultimii ani, actrita si prezentatoare a început să arate mult mai subțiri și se potrivesc și așa întrebarea cum a început subțire Guzeeva Larissa să fie auzit cu o viteză surprinzătoare pe forumurile tuturor femeilor.

Din fericire, prezentatorul TV nu face un secret al modului de a normaliza greutatea și este fericit să dea sfaturi oricine dorește să piardă în greutate.

Cum a început totul

Cum a pierdut în greutate Larisa Guzeeva

Supraponderiul a fost întotdeauna o problemă dureroasă pentru prezentatorul popular, deoarece nu este obișnuită să-și refuze nimic. Larissa nu este indiferentă față de dulciuri, prăjituri de casă și nu este absolut interesată de fitness. Cu astfel de obiceiuri și o astfel de atitudine vitală, câștigarea de greutate în plus este ușor.

Impact negativ asupra figurii nașterii târzii - fiica sa adorată Guzeeva a născut în patruzeci de ani. Dar lucra la televizor cu exces de greutate și să rămână în favoarea cu privitorul moderne, îmi place stroynyashek - este imposibil, prin urmare, Larissa a decis să-și reconsidere radical modul de abordare a dietei și a scăpa de kilograme inutile.

Un pas către o figură subțire este faimosul "pețitor"Țara a făcut-o la un alt talk-show popular al primului canal - proiectul lui Andrei Malakhov"Lăsați-i să vorbească“. Larisa Guzeeva a luat parte la această problemă, tema căreia a fost programul de pierdere în greutate Starchit, și a jurat în fața întregului studio să piardă în greutate în viitorul foarte apropiat. Leading Larissa Guzeeva își păstrează propriul blog pe site-ul acestui proiect, în care publică cu bună știință rețete pentru tehnica ei de reducere a greutății corporale.

Ponderea actritei Larisa Guzeeva a început să se schimbe rapid datorită recomandărilor dietiștilor profesioniști "Starhit"Și acum a depășit toate așteptările imaginabile. La urma urmei, a reușit să-și piardă 38 de kilograme de la începutul proiectului (să reamintească faptul că steaua a participat la aceasta din iulie 2013).

Până în prezent, gazda populară de televiziune și-a dezvoltat propriul program eficient pentru a menține armonia figurii. Și ia sfaturi pe care Larissa Guzeeva le poate da tuturor.

Retete de armonie de la Larisa Guzeeva

Dieta lui Larisa Guzeeva este simplă, dar ingenioasă: puteți mânca absolut totul, dar numai dimensiunea porțiunii obișnuite ar trebui redusă de cel puțin două ori. Vizionarea înșelătoare a corpului foamei va ajuta la un alt șmecherie - alimentele ar trebui puse în plăci mai adânci de culoare închisă.

Cum a pierdut în greutate Larisa Guzeeva

În acest fel de mâncare, chiar și cea mai mică bucată arată solidă, și, prin urmare, veți avea impresia că în schimbarea ta dieta obișnuită nu sa întâmplat, iar semnalele de satietate la creier va veni cu o cantitate mult mai mică de alimente consumate.

Baza metodei de a pierde în greutate de la Guzeeva este teoria populară că excesul de greutate este o problemă pur psihologică. Supraalimentarea este "responsabilă" pentru stres, stări depresive, plictiseală și multe alte emoții.

Inclusiv factorul vizual - atunci când o persoană vede în fața unui vas apetisant și atractiv, vrea să o mănânce cât mai mult posibil. Și cel mai adesea - și se întâmplă, deși sa dovedit de mult că pentru o saturație completă, organismul nu are nevoie de o abundență de hrană.

O altă rețetă pentru pierderea în greutate de la Larisa Guzeeva: trebuie să pierzi distracția în greutate. Chiar și dieta cea mai strictă este greu de întreținut din cauza faptului că trebuie să te limitezi la nimic. Distrați-vă din gânduri triste. Actrița face astfel: încercarea de a face cel mai original tacamuri, frumos servit executa pentru masa de prânz sau cină fel de mâncare pentru a mânca murături farfurii colorate și luminoase.

Fără îndoială, cel mai important și motivația dreapta: ea Guzeeva rezista tentației de a mânca dulce cu fotografii cele mai urâte, demonstrează toate kilogramele in plus. Și această fotografie Larissa atașat la centrul frigiderului.

Cu toate acestea, Larisa Andreevna admite că este imposibil să se facă fără restricții.

Din punctul de vedere al celebrului prezentator TV, pentru eficacitatea regimului alimentar, trebuie să urmați astfel de principii:

  • Renunțați la obiceiurile proaste sau reduceți abuzul lor la minim;
  • Pentru a da preferință produselor proaspete și naturale din dietă și, mai des, pentru a înlocui produsele din carne cu legume și fructe;
  • Nu ai nevoie de cină. Potrivit actritei, un pahar de iaurt sau lapte - cea mai bună cină pentru o figură subțire;
  • Dacă o rochie preferată necesită o picătură de câteva kilograme - nu este un păcat să folosiți o dietă de fructe foame.
Cum a pierdut în greutate Larisa Guzeeva

Apropo, în blogul despre pierderea în greutate, Larissa le-a spus tuturor abonaților că sistemul de nutriție adecvată este cel mai bun mod de a se menține în formă bună.

Cuvintele ei pot fi de încredere, pentru că tabloidele omniprezente le-au spus în repetate rânduri cititorilor că gazda emisiunii "Să ne căsătorim"S-au încercat să piardă în greutate cu ajutorul intervențiilor chirurgicale și terapiei în clinici speciale pentru corectarea greutății, dar rezultatele acestor încercări au fost mai puțin evidente decât succesele la care a ajuns Guzeeva în acest moment.

Ce este dieta bună și rea Larisa Guzeeva: părerea specialiștilor

Sursă de alimentare și rețete în conformitate cu sistemul celebrului actrita, se vor potrivi perfect acelor femei care se ocupă în mod obișnuit de gătit. Înlocuirea anumitor produse cu celelalte, mai utile sau mai puțin grase - este ușor să reduceți conținutul total de calorii al vasului preparat, fă-l nutritiv în sensul bun al cuvântului.

Dieta prin principiul partajării porțiunilor este absolut inutilă pentru cei ale căror prânz, cină și mic dejun constau din produse semifinite, fast-food, concentrate (cum ar fi fidea și porridge instant). Cum să nu divizi un astfel de aliment specific - nu va deveni mai util. Calorii, desigur, plecat, dar va rămâne sare, condimente, aditivi conservanți - aceste substanțe contribuie un set de excesul de greutate datorită umezelii estompată de ele.

Dieta unei stele va fi grea și pentru cei care se obișnuiesc cu o multitudine de carbohidrați într-o dietă. Să explicăm cu un exemplu simplu: dacă sunteți obișnuiți să consumați întotdeauna un număr mare de garnituri, cum ar fi cartofi piure, hrișcă, orez, apoi cu un ascuțit "raspolovinivanii"Porțiunile voastre vor fi chinuite de un sentiment puternic de foame. Desigur, dacă suferiți cele mai dificile prime zile, disconfortul va dispărea, dar toți cei care pierd greutatea se descompun în stadiile inițiale ale dietei.

Cum a pierdut în greutate Larisa Guzeeva

Ajutor în situația poate următorul truc - reduce numărul maxim de feluri de mâncare, dar componenta proteică a antenei la începutul pierderii în greutate, mâncați în cantități vechi. Pentru a reduce cantitatea de proteine, procedați puțin mai târziu, când vă obișnuiți cu aportul limitat de carbohidrați în organism.

În plus, nutriționiștii profesioniști și specialiștii în corecția greutății nu recomandă să perceapă cuvintele prezentatorului TV Guzeeva despre inutilitatea sportului, ca o axiomă. Combinația competentă dintre o dietă echilibrată și exercițiul fizic vă permite să obțineți rezultate optime în lupta pentru slenderness of silhouette.

Aș dori să menționez faptul că sistemul de nutriție de la Larisa Guzeeva are aceleași contraindicații ca și obișnuitul "nestelare"Un mod de restricționare a unui organism într-un număr de produse.

De aceea, consultați-vă întotdeauna cu medicul dumneavoastră cu privire la oportunitatea utilizării sistemului de corecție a greutății corporale de la Guzeeva, ținând cont de caracteristicile corpului dumneavoastră.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

2 + 8 =