Cum de a identifica și vindeca distrofia unghiei? | pangudownloads.com
Frumusețe și sănătate

Cum de a identifica și vindeca distrofia unghiei?

Onychodystrofia este un complex de boli caracterizate printr-o schimbare patologică a structurii și culorii plăcii unghiilor sau a patului acesteia. Patologiile apar ca urmare a unei perturbări a furnizării de țesuturi celulare. Există mai multe tipuri de distrofie, care diferă în funcție de cauză, simptome și grad de manifestare. Cauzele care provoacă astfel de boli se pot ascunde în influențele externe și patologiile interne (ereditare, dobândite).

Unele tipuri de distrofii unghiilor sunt genetice, de exemplu, onychograph, leukohinia, anohinia. Cu toate acestea, cel mai adesea există patologii dobândite.

Cauze și manifestări ale distrofiei unghiilor

Cum de a identifica și vindeca distrofia unghiei?
 1. Gapalochinia – unghii fragile datorită înmuiere excesivă. Persoana este prezentă în mod constant orice deteriorare datorată unei plăci prea subțiri. O varietate de cauze poate provoca o boală, dar manifestarea ei este întotdeauna aceeași – înmuierea structurii țesutului, fragilitatea și fragilitatea acestuia;
 2. Onioliza este decalajul cuiului din pat. Provocarea patologiei poate provoca atât afectări mecanice, cât și infecții fungice. Boala se caracterizează prin întârzierea cuiului din pat. Ca rezultat, bulele de aer se formează sub capac, ceea ce agravează situația;
 3. Onyhoresis se subțiază de-a lungul creșterii. Boala este plină de crăpături, chipsuri de margine liberă. În plus, este observată fragilitatea și, ca rezultat, distrugerea țesuturilor. Motivele sunt ascunse în utilizarea excesivă a diferitelor soluții acide și alcaline;
 4. Onychoschisis – această patologie este însoțită de împărțirea, crăparea țesutului osos de-a lungul cresterii unghiilor, paralel cu marginea liberă. Chiar și după îndepărtarea țesuturilor deteriorate, cele noi continuă să sufere;
 5. Bevels Bo – brazi transversale sau scoici pe plăcuțele de unghii, provenind de la rolă la rola. Defectele pot ajunge la o adâncime de 1 mm și nu diferă în funcție de culoare. Cel mai adesea, aceste simptome sunt însoțite de eczeme, psoriazis și o serie de alte boli ale pielii. În plus, leziunile mecanice pot provoca un astfel de fenomen;
 6. Aspectul distrofiei canalului medial este o brazdă adâncă adâncă care are loc oriunde în lungimea rolei de la baza unghiei și se poate întinde direct la marginea liberă. De regulă, cauzele acestui defect sunt ascunse în trauma gravă a matricei unghiilor;
 7. Trachnohiniya – perversitate, rugozitate. Stofele pot fi laminate cu cântare, au o mulțime de goluri în formă de punct în întreaga zonă. Provocatorul defectului este eczema.

Cum de a trata distrofia unghiilor

Cum de a identifica și vindeca distrofia unghiei?

După cum se poate considera din cele de mai sus, deformarea poate apărea din cauza bolii interne, respectiv, în primul rând este necesar să se vindece astfel. În caz contrar, toate eforturile vor fi în zadar.

Terapia în fiecare caz trebuie selectată individual. Medicul, alegerea medicamentelor în prezența distrofiei totale a unghiilor, ia în considerare cauza apariției defectelor, a stării organismului, a bolilor concomitente. Tratamentul trebuie să fie în mod necesar cuprinzător.

De regulă, terapia se bazează pe trei principii: stabilirea cauzei de deformare; eliminarea factorului provocator; restaurarea țesutului trofic al unghiului și în jurul acestuia.

Pentru a îmbunătăți nutriția în țesuturile celulare, prescrie diferite complexe vitamin-minerale, precum și aminoacizi grași, deoarece acestea din urmă fac parte din compoziția proteinelor, principalul material de construcție pentru oase. În plus față de vitamine și minerale, există o nevoie de medicamente restaurate, precum și de medicamente care activează sistemul imunitar. Obligatorii în complexul de tratament cu onychodystrophy sunt medicamente sedative (sedative), a căror acțiune are drept scop normalizarea activității sistemului nervos.

Tratamentul distrofiei unghiilor, care se face la domiciliu, trebuie să includă o serie de proceduri, de exemplu, aplicații, comprese, băi. Aceste activități sunt foarte eficiente și chiar necesare. Excepții sunt numai acele cazuri în care deformarea este cauzată de boli de piele – eczeme și psoriazis. În prezența celor din urmă, organismul trebuie tratat într-un mod complex. După eliminarea acestor patologii, defectele înseși vor dispărea.

Tratamentul distrofiei mid-canal a unuia sau mai multor unghii

Cum de a identifica și vindeca distrofia unghiei?

În acest caz, este necesară o abordare integrată. Se întâmplă de multe ori că matricea este traumatizată singură
om, dar nici măcar nu-l observă. De exemplu, acest lucru se întâmplă atunci când aveți obiceiul de a vă mușca unghiile. Dacă cauza se află într-adevăr într-un astfel de impact, este foarte posibil ca o persoană să aibă nevoie de o corectare a stării psihoemoționale.

În această situație, pot fi prescrise agenți sedativi ușori / moderați. În același timp, alegerea unui medicament și dezvoltarea unui regim de primire intră complet pe umerii medicului. Într-o serie de cazuri, este necesar să se utilizeze metode psihoterapeutice, inclusiv hipnoza.

Pentru a proteja țesutul rănit, puteți utiliza metode mecanice, de exemplu, sunt bandajate sau lipite cu un plasture. Pentru a întări țesuturile, aplicați proceduri speciale, lacuri și creme, precum și complexe vitamin-minerale.

Tratamentul distrofiei unghiilor cu remedii folclorice

Cum de a identifica și vindeca distrofia unghiei?
 1. Pentru a scăpa de mișcările obsesive, stresul excesiv, utilizarea plantelor,
  care au un efect sedativ. Poate fi valeriană, mămăligă, rădăcină de bujor și altele asemenea;
 2. Puteți trata țesutul deteriorat cu ulei de cătină. O picătură de medicament ar trebui să fie frecat în fiecare zonă afectată dimineața și seara;
 3. Baie pentru mâini, cu adaos de uleiuri esențiale sau sare de mare. Cel mai bun pentru acest scop este ulei esential de mentă, șir, cedru;
 4. Faceți măști nutritive. De exemplu, amestecați 20 ml de cremă de grăsime, 2 ori mai puțin ulei de jojoba, 5 picături de vitamină A. După amestecare, amestecul este frecat în zonele afectate. Poate fi spălat numai după 2 ore.

Aspectul nesănătos, peelingul, stratificarea și alte defecte arată inestetic și provoacă multe inconveniente.

Principalul lucru în cazul în care deformarea plăcii de unghii nu este să stați cu o vizită la medic, deoarece cu siguranță toată lumea știe că orice patologie este mai ușor de tratat în primele etape. Cel mai adesea, persoanele care au probleme cu unghiile pot să se auto-medichezeze sau să încerce să ascundă defectele cu ajutorul unui lac. Aceste activități exacerbează doar patologia. În primul rând, țesutul trebuie “Breathe”, iar lacul împiedică acest lucru. În al doilea rând, astfel de măsuri conduc la întreruperea alimentării celulare.

În plus, nu se poate utiliza în mod independent unguente antifungice și creme din miocoase (leziuni fungice). Tratamentul trebuie efectuat numai sub supravegherea unui specialist.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

19 + = 21