Cum să crești un sân la domiciliu folosind metode comune? | pangudownloads.com
Frumusețe și sănătate

Cum să crești un sân la domiciliu folosind metode comune?

Aproape fiecare femeie visează la un sâni elastic foarte frumos. Cu toate acestea, nu toată lumea a fost suficient de norocoasă pentru a fi proprietarul unei busturi de dimensiunea dorită. Există o modalitate de mărire a pieptului instant - o operație, dar nu toată lumea își poate permite acest lucru, iar tehnica însăși nu se potrivește cu fiecare femeie. Dacă doriți să crească un sân natural, fără implanturi de silicon, atunci ar trebui luate în considerare și alte opțiuni.

Ele vizează, în principal, realizarea diferitelor proceduri la domiciliu și utilizarea aditivilor alimentari. Care opțiune va fi cea mai eficientă și mai sigură?

Caracteristicile glandelor mamare mamare

Pentru a înțelege mai bine problema cum să crești un sân, ar trebui să o consideri din punct de vedere anatomic în primul rând. Cum este aranjata bustul femeii si care este marimea ei determinata?

Cum să crești un sân la domiciliu folosind metode comune?

Glandele mamare ocupă în mod inerent volumul minim. Ele determină parțial forma bustului și sunt necesare pentru a hrăni copiii cu lapte. Pentru ca bustul și formele sale să fie atractive, este important să aveți suficiente țesuturi de grăsime sub piele. Se datorează stratului de grăsime și mărimea glandelor mamare este asigurată. La doamnelor pline, practic, întotdeauna volumul unui bust este destul de mare, iar aici hudyshkam să crească pieptul mare este destul de dificil.

Pentru a crește sânii, unele femei sunt gata să recurgă la intervenții chirurgicale și să compenseze lipsa de grăsime prin coaserea implanturilor de silicon. Dar cum poți ieși din situație fără măsuri atât de drastice și costisitoare?

În loc de o operație, puteți utiliza următoarele opțiuni:

  • exerciții fizice;
  • hrana speciala;
  • produse cosmetice specializate;
  • medicamentele din grupul de droguri;
  • remedii folclorice;
  • masaj.

Ce se va dovedi cel mai eficient în lupta pentru forme frumoase?

exerciții

Modul cel mai sănătos, cum puteți crește un sân la domiciliu, implică o creștere a activității fizice. Principiul acțiunii se bazează pe strângerea mușchilor pieptului. Desigur, ele vor trage glandele mamare, ceea ce le va face mai mult. De asemenea, volumul în sine crește ușor datorită acumulării de mase musculare.

Cum să crești un sân la domiciliu folosind metode comune?

Desigur, nu va fi posibilă atingerea rapidă a efectului dorit și, într-adevăr, diferența nu va fi atât de mare, dar veți preveni în viitor îndesarea sânului și îmbunătățirea elasticității acestuia.

Cel mai eficient exercițiu pentru femei poate fi numit "Buddha". Mai întâi de toate, stai în picioare sau stai jos. Plasați palmele în fața toracelui într-o poziție de rugăciune.

Strângeți-le, strângeți mușchii și eliberați-o. Repetați acest lucru în poziții diferite, mutați mâinile în sus, în jos și în lateral.

De asemenea, va fi util să se ocupe cu ganterele, un expander și, bineînțeles, să se ridice de la podea. Palmele ar trebui să fie foarte divorțate, altfel veți pompa un alt grup muscular.

Sunt câteva „Capcanele“ în acest fel. Exercițiile fizice nu vizează numai înăsprirea mușchilor și creșterea volumului lor, ci și contribuția la arderea grăsimilor. Prin urmare, nu exagerați, deoarece grăsime - aceasta este componenta principală, și fără ea nu veți putea să crească un bust. Concentrați-vă pe exerciții simple care păstrează tonusul muscular.

Sursă de alimentare

Cum să crești un sân la domiciliu folosind metode comune?

Un alt aspect important al procesului de formare a unei busturi frumoase este nutriția. Acest lucru este evident, deoarece este imposibil să crești un sân mare și atractiv dacă corpul tău nu obține suficiente elemente nutritive.

Desigur, dacă mâncați alimente care sunt stimulente potențiale ale creșterii sânilor din copilărie, șansele de a obține o creștere a treia dimensiune. Cu toate acestea, uneori puteți face unele ajustări în corpul unei femei adulte.


Se crede că varza este produsul principal pentru bust. O parte din acest lucru poate fi atribuită adevărului, deoarece acest produs este bogat în vitamine utile. De asemenea, trebuie să consumați mai multe cereale și grăsimi vegetale. Este imposibilă eliminarea completă a uleiurilor vegetale și a grăsimilor animale din dietă, chiar dacă observați o dietă, altfel nimic nu va rămâne din piept. Excepțiile sunt înlocuitori modificați, cum ar fi raspândirea și uleiul de palmier.

Este, de asemenea, util să consumați nuci deoarece acestea sunt o sursă de grăsimi sănătoase. Pentru a nu exagera cu porțiuni și, în plus, pentru a întări imunitatea, există un instrument excelent pentru restabilirea volumului sânului, în special după hrănire.

Pentru el trebuie să luați în proporții egale astfel de produse:

  • lămâie împreună cu coaja;
  • nuc de nuc;
  • miere de albine.

Se amestecă toate cele trei ingrediente într-un blender și se transferă masa într-un borcan. Păstrați produsul în frigider și luați-l de trei ori pe zi înainte de mese. Nu este doar un fel de medicament, ci și un desert natural și util, cu un gust minunat.

Produse cosmetice

Cum să crești un sân la domiciliu folosind metode comune?

Unele companii cosmetice oferă o întreagă listă de produse care vă pot ajuta cu întrebarea cum să crească rapid un sâni frumos.

În general, acestea sunt creme miraculoase cu diverse aditivi minerali. În ciuda costurilor foarte ridicate, este puțin probabil ca aceste creme să îndeplinească dorințele clienților lor.

De fapt, majoritatea produselor cosmetice nu au niciun efect asupra bustului, asociate cu creșterea glandelor mamare. Cu toate acestea, ei pot avea cel puțin cel mai mic efect pozitiv. Cel mai adesea compoziția cremei include acele componente care strâng pielea în decolteu.


Astfel, crește elasticitatea și îmbunătățește aspectul general. Prin reducerea fanteziei, un efect vizual este creat pentru a crește bustul.

Preparate medicale

Cea mai eficientă modalitate non-chirurgicală de a crește bustul este consumul de medicamente. Dezavantajul acestei metode este că, deși majoritatea femeilor reușesc să adauge rapid 1-1,5 mărimi, comprimatele sunt necontrolate categoric interzise.

Medicamentele care afectează volumul glandelor mamare sunt create pe baza suplimentelor hormonale. Aceasta înseamnă că, cu o rezervare independentă, pot exista întreruperi în organism, până la dezvoltarea infertilității și sângerări uterine. În primul rând, trebuie să consultați un medic și să stabiliți ce medicament puteți lua.

Cum să crești un sân la domiciliu folosind metode comune?

Opțiunea optimă - pilulele contraceptive, de exemplu, "Jazz" ("Jesse"). O altă opțiune - tratamentul disfuncției hormonale, infertilității, PMS sau corecția ciclului "Djufaston". Cum poate "Jazz", și "Djufaston" Pentru a creste sanul este posibil datorita pufarii glandelor mamare. Acesta este unul dintre efectele secundare ale creșterii cantității de hormoni estrogenici din organism.

Posibila durere in piept, furnicaturi si un sentiment de umflare a glandelor, dar efectul este remarcabil dupa doar cateva zile de la administrarea pastilelor.

Remedii populare

Există și alte modalități prin care puteți crește sânii luxurianți. Amintiți-vă că remediile populare pot fi periculoase pentru sănătate, deoarece unele dintre acestea sunt o ficțiune banală.

Una dintre metodele populare este recepția unui decoct de conuri de hamei. Efectul unui astfel de medicament este similar cu administrarea medicamentelor hormonale. Glandele mamare se umflă și se umflă. Deși dimensiunea va crește, de asemenea, dar puffiness va fi foarte apreciabil.

O altă modalitate este de a pune pe piept tencuieli de muștar. Aici acționează principiul accelerării circulației sângelui. Afluxul de sânge mărește bustul, dar nu oferă nicio garanție că efectul va fi vizibil și fixat pentru o lungă perioadă de timp.

Cum să crești un sân la domiciliu folosind metode comune?

De asemenea, există o variantă cu utilizarea iodului. Această tehnică ajută la saturarea corpului
iod, deoarece pătrunde perfect prin piele, ceea ce crește producția hormonilor necesari. Acesta este pericolul, deoarece puteți provoca o încălcare a glandei tiroide și alte probleme.

Nu încercați să creșteți bustul datorat utilizării pompelor, deoarece astfel de intervenții dure pot conduce la formarea de tumori. Este mai bine să efectuați masaj cu ajutorul uleiurilor și a cremelor de îngrijire, să curățați cu regularitate celulele moarte cu un prosop etc.

Dacă balanțele sunt probleme de sănătate și frumusețe, desigur, alegeți primul. Nu incercati sa cresteti un bust magnific, daca in acelasi timp va ristiti singuri sau formele noi va provoaca disconfort.

Alege mâncare sănătoasă și sport, apoi apariția ta va fi în ordine perfectă.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

− 2 = 7