Cum sa faci unghiile in forma de migdale? | pangudownloads.com
Frumusețe și sănătate

Cum sa faci unghiile in forma de migdale?

O manichiură frumoasă, îngrijită și bine îngrijită este cartea de vizită a fiecărei fete care încearcă să fie modernă și la modă. În funcție de forma aleasă a gălbenelelor, plinătatea palmei și lungimea degetelor pot fi modificate vizual. Din punct de vedere vizual, degetele sunt mai subțiri și mai lungi, ca în cazul pianilor, forma unghiilor, numită “migdale”, ajută. Dacă este efectuată corect, plăcile de unghii vor arăta naturale și armonioase.

Caracteristici de manichiură în formă de migdale

Cum sa faci unghiile in forma de migdale?

Procesarea unghiilor naturale în această tehnică rămâne la modă de mulți ani.

Și toate pentru că vă permite să salvați și pentru a sublinia forma naturala a patului de unghii, nu implică o colțuri ascuțite și ascuțite, are un sfaturi mai înguste decât cei care sunt la baza „Zâmbet“.

De fapt, cuiul incepe sa reaminteasca sa creeze asociatii cu migdale, asa ca manichiura in sine are un astfel de nume. Modelarea unui astfel de design de placă de unghii nu este la fel de ușor cum pare inițial.

Atunci când procesați marginile libere, trebuie să păstrați precizia și precizia, astfel încât conturul final să nu fie prea ascuțit sau prea oval. Următoarea dificultate de lustruire a unghiilor este obținerea unei identități absolute.

Chiar înainte de a vă dori acasă și de a-ți crea unghiile “Almond”, este important să vă asigurați că placa de unghii are o lungime suficientă. Dacă este mic, atunci manichiura va ieși triunghiulară, dar nu în formă de migdale. În mod ideal, dacă lungimea marginii libere este mai mare sau egală cu lungimea patului.

Maestrii de manichiură nu sunt sfătuiți să facă “Almond” proprietarii de unghii naturale, pentru că, dacă doriți să schimbați designul plictisit, trebuie să tăiați majoritatea capetelor lor ascuțite. Din acest motiv, în saloane este foarte popular acrilic sau gel-build-up „Amigdalele“, care sunt recunoscute ca unghii artificiale puternice si degete, care au cele mai naturale contururi.

Cum sa faci unghiile in forma de migdale?

Este demn de remarcat faptul că această formă este una dintre cele mai nepotrivite și incomode pentru efectuarea treburilor de uz casnic de zi cu zi.

Cu utilizarea necorespunzătoare și inexactă, chiar și designul de cea mai bună calitate a vârfurilor poate pierde rapid designul său primar. Din acest motiv, în viața de zi cu zi trebuie să utilizați în mod regulat mănuși de protecție din cauciuc.

Și mai mult: migdalele moderne, în imaginea căreia este recreată o nouă formă de unghii, se vor potrivi proprietarilor de falangi scurți și scurți.

O astfel de tehnică îi ajută să le facă mai lungi, mai subțiri și mai subțiri.

Cum se obține forma necesară?

Pentru a face o astfel de manichiură în condițiile casei sale, trebuie să stocați următoarele dispozitive:

Cum sa faci unghiile in forma de migdale?
  • tăiat sârmă;
  • fișiere de unghii cu granularitate diferită;
  • Polizator;
  • polizor.

Aceste plăci de unghii ar trebui să fie manipulate ferăstraie pe bază de carton sau din cauciuc, cu granulozitate minimă, în timp ce naraschonnyh fișier mai este nevoie de unghii grosiere din metal.

Unghiile slabe și fragile sunt corectate cu fișiere moi de unghii.

Pas cu pas designul unghiilor, al cărui scop final este forma “migdale”, se face după cum urmează:

  • Inițial, plăcile prezintă contururi clare ale pătratului, pentru care capetele lor trebuie tăiate într-o singură mișcare și în linie dreaptă. Este mai convenabil să faceți acest lucru cu manerele de manichiură;
  • Apoi forma este făcută trapezoidală, prin depunerea treptată a colțurilor ascuțite;
  • Colțurile trapezului rezultat sunt netezite cu un fișier moale până la starea dorită.

Ce design pentru a alege?

Cum sa faci unghiile in forma de migdale?

Manichiura în formă de migdală modernă este de obicei decorată cu modelare, pictura artistică, elemente strălucitoare și diverse strasuri. Principalul lucru nu este să exagerați, să nu obțineți un design prea variat și să nu faceți o bază multi-colorată.

Cea mai plină formă de unghii “Almond” arata cu designul unei jachete albe clasice, care se bazeaza pe un lac clar sau nud. În principiu, această manichiură arată foarte bine toate variantele de culoare menite să accentueze vârful ascuțit al plăcii unghiilor.

Fanii tuturor extravagante și ostentative poate fi recomandabil să se acopere cu neon lac si culori acide. Nail Art sub formă de design de acvariu sau turnare în vrac vor fi relevante pentru absolvenți și mirese care premeditate drum festiv la cel mai mic detaliu.

Destul de des, extensiile unghiilor se încheie cu faptul că forma de migdale este decorată manual cu tehnica picturii chinezești.

La această manichiură, ea privește într-o manieră deosebită blând și romantică. Și pentru a face un model la domiciliu, este suficient să cumpărați vopsele acrilice și perii plate de grosimi diferite în magazinul de papetărie.

Cum sa faci unghiile in forma de migdale?

Cea mai ușoară cale este de a încheia “Almond” în îmbrățișarea unui lac luminos, care are un finisaj lucios, deoarece strălucirea face întotdeauna manichiura luxoasă și solemnă.

Nuanțele închise și contrastante vor sublinia forma naturală în care sunt ținute unghiile.

Această formă arată excelent dacă plăcile sunt vopsite în morcov, cerneală, cărămiziu activ, negru, smarald sau turcoaz.

crește “Almond” Nu faceți pe degete predispuse la umflături, cu mâini pline sau palme scurte.

În aceste situații, o astfel de manichiură va atrage atenția suplimentară asupra dezavantajelor membrelor și va pierde tot grația.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

25 + = 30