De ce avem nevoie de garnituri zilnice? | pangudownloads.com
Frumusețe și sănătate

De ce avem nevoie de garnituri zilnice?

Cu câțiva ani în urmă, întrebarea "de ce avem nevoie de garnituri zilnice?"A fost destul de relevant. Astăzi, aproape fiecare femeie folosește mijloace moderne de igienă personală, observând confortul său.

De ce avem nevoie de garnituri zilnice?

Cu toate acestea, trebuie să se țină seama de faptul că utilizarea de servetele moderne aduce nu numai beneficii. Utilizarea incorectă a produsului poate provoca vătămări semnificative.

Tipuri de produse de igienă

În funcție de materialele și structura utilizate, garniturile zilnice pot fi diferențiate în mai multe tipuri, cu mici diferențe, printre care următoarele:

 • Materialul de la care se face suprafața. Poate fi un film special perforat din polimer sau o țesătură nețesută;
 • Conținut intern. Cel mai adesea garniturile sunt umplute cu sintetice sau celuloză presată;
 • Elementele igienice pot avea un parfum plăcut, cauzat de utilizarea de arome;
 • Există subțire, aplicate în fiecare zi și șervețele volumetrice, care sunt mai bine utilizate la sfârșitul menstruației în scopul asigurării sau în timpul sarcinii cu descărcare abundentă;
 • Forma este diferită. În prezent, producătorii produc standard dreptunghiular, triunghiular, conceput pentru "tangou"Mijloace și cu o curbă caracteristică, repetând forma anatomică;
 • Subiectul de igienă poate fi echipat cu aripi, care sporesc fiabilitatea fixării.

Cele mai populare branduri din Rusia sunt Kotex, Always, Discreet, Libresse, Naturella. Este greu de numit cele mai bune branduri. Care dintre ele este aleasă de o femeie, depinde doar de preferințele ei și, desigur, de tipul preferat de lenjerie.

Caracteristicile construcției de mijloace igienice

Dacă suprafața sculei este făcută din țesătură nețesută, umiditatea este rapid absorbită. În plus, acest material este moale și plăcut la atingere, ceea ce oferă un confort maxim. Suprafața sintetică perforată este mai rigidă, dar absorb excrementele nu mai puțin bine.
Unele elemente au 2 straturi. O combinație similară asigură confortul la uscare. Inserția produsului "Stay dry" garantează o absorbție instantanee, în timp ce țesătura la margini previne iritarea pielii.

Deseori, producătorii își decorează mărfurile cu desene. Se pare că acest lucru nu este doar un element de decor. Modelul prezintă un avantaj practic, sporind flexibilitatea instrumentului.

Stratul interior este lipsit de absorbant și este capabil să absoarbă doar o cantitate mică de umiditate. Pentru aceasta, se folosesc materiale sintetice și celuloză care absorb mirosul perfect.

În același scop, producătorii folosesc arome. Cel mai adesea, acestea sunt parfumuri create artificial. Ar trebui să fie o abordare prudentă în alegerea unor astfel de mijloace, deoarece nu se știe cât de armonioasă va fi combinația dintre aroma artificială și mirosul natural al unei femei.

De ce avem nevoie de garnituri zilnice?

Stratul inferior este un film convențional din polietilenă. Cele mai scumpe modele sunt echipate cu un strat perforat, care asigură o penetrare ușoară a aerului, datorită căruia pielea delicată continuă să "respira“.

În cazul în care baza dispozitivului este complet realizată dintr-un strat adeziv, deteriorarea zgomotului zilnic este foarte mare, deoarece nu există nici un flux de aer. Echipamentul pentru aripa permite evitarea ambalării sau tragerii șervețelelor.

Pe baza descrierii articolelor de igienă, o femeie are posibilitatea de a decide care tampoane zilnice sunt cele mai bune pentru ea.

Reguli pentru utilizarea produselor igienice

Principalul motiv pentru care sunt necesare tampoane zilnice este prospețimea spălării. Cu toate acestea, trebuie avut în vedere că lenjeria curată nu este întotdeauna o garanție a sănătății. Utilizarea necorespunzătoare a articolelor de igienă poate dăuna sănătății sistemului reproducător feminin.

Prin urmare, folosind garniturile zilnice în mod constant, este necesar să se respecte anumite reguli:

 • Mai întâi, ele trebuie schimbate aproximativ la fiecare 3-4 ore;
 • Utilizarea zilnică a obiectelor de igienă este recomandată numai în caz de urgență;
 • Este necesar să achiziționați numai produse de calitate de la producători de încredere;
 • Potrivit ginecologilor, cele mai bune garnituri sunt cele care nu au o aromă pronunțată și un strat dens de glutinos inferior;
 • Este recomandabil să achiziționați fonduri plasate în ambalaje individuale;
 • Categoric, utilizarea tampoanelor în timpul somnului nu este recomandată;
 • Dacă elementele de igienă se află într-un ambalaj comun, este necesar să închideți cutia strâns, protejând obiectele intime de contactul cu mediul extern.

Respectând aceste reguli simple, o femeie este capabilă să reducă în mod semnificativ prejudiciul cauzat de utilizarea zilnică a garniturilor.

Ce consecințe sunt posibile cu utilizarea constantă a garniturilor

Riscul cauzat de utilizarea regulată a unui produs de igienă poate fi foarte semnificativ. De exemplu, celuloza presată împiedică circulația aerului, ca urmare a faptului că ciupercile și alte microorganisme patogene încep să se înmulțească rapid în zona intimă. Se crede că un număr mare de pacienți diagnosticați cu "sturz„Sau“vaginita"Se datorează în mare măsură utilizării garniturilor.

Efectul de seră duce la erupții cutanate și o schimbare bruscă a temperaturii atunci când se schimbă hainele sau igiena cauzează simptomele de cistită. Impregnarea parfumului, sintetic sau natural, provoacă dezvoltarea reacțiilor alergice.

Harm este aplicat și coloranți, deci nu este recomandat să cumpărați multi-color "ezhednevki“. Când este mâncărime, umflarea organelor genitale, roșeață a suprafeței pielii, este necesar să se viziteze ginecologul urgent și să se refuze utilizarea modelului care a determinat creșterea senzației.

Aplicarea în timpul sarcinii

Purtarea tampoanelor zilnice în timpul sarcinii devine adesea o necesitate. Concepția duce la o schimbare a fundalului hormonal, care este adesea însoțită de descărcarea apoasă. În mod special, se observă descarcarea abundentă după a 12-a săptămână de sarcină.

În acest caz, femeile preferă să folosească "ezhednevki", Deoarece utilizarea tampoanelor la femeile gravide este contraindicată. În mod natural, utilizarea necorespunzătoare a mijloacelor de igienă poate dăuna mamei și copilului ei nenăscut. Prin urmare, trebuie să abordați cu atenție alegerea garniturilor, încercând să achiziționați modele fără parfum aromatic și fabricate din materiale naturale.

De ce avem nevoie de garnituri zilnice?

Dacă o femeie în timpul sarcinii nu dorește să renunțe la mijloacele obișnuite de igienă, este mai bine să alegeți cutii ermetice, în care fiecare șervețel are propriul pachet.

Astăzi, în chioșcurile de farmacie puteți cumpăra șervețele speciale, destinate utilizării în timpul sarcinii. Protejează împotriva proceselor inflamatorii și mențin microflora vaginului în starea sa normală.

Cu toate acestea, majoritatea ginecologilor obstetricieni tind să prejudicieze utilizarea tampoanelor în timpul sarcinii, considerând că răul de a le purta este incomparabil cu confortul.

Indiferent dacă merită să purtați tampoane zilnice, care dintre ele să alegeți și cât de justificată este utilizarea obiectelor igienice în timpul sarcinii este o problemă controversată. Cu toate acestea, cele mai frumoase doamne au făcut o lungă alegere, preferând prospețimea și puritatea.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

36 − 34 =