De ce piciorul meu se bronzează prost: cum să prelungi corect vara? | pangudownloads.com
Frumusețe și sănătate

De ce piciorul meu se bronzează prost: cum să prelungi corect vara?

Multe femei de vârste diferite preferă să aibă o nuanță aurie de piele în loc de paloare aristocratică. Moda pentru un bronz frumos a fost cauzată la începutul secolului trecut de un stil de viață activ, precum și de sportul multor doamne.

Standardul de frumusețe era o fată sportivă în pantaloni scurți și, bineînțeles, cu o față tăbăcită. Moda pentru o astfel de apariție nu a plecat nicăieri, acum femeile încearcă, prin orice mijloace, să dea pielea o nuanță corespunzătoare.

Împreună cu popularitatea frumuseții din față, progresul tehnic se mișcă și el. Mulțumită lui acum nu este necesar să bronzezi pentru câteva ore pe zi vara, suficient pentru a petrece zece minute în solariu de mai multe ori pe lună pentru a fi o frumusețe plină de bucurie pe tot parcursul anului.

De ce picioarele nu se bronzeaza bine: secrete deschise

De ce piciorul meu se bronzează prost: cum să prelungi corect vara?

Cu toate acestea, pentru anumite fete a reușit să observe deficiențele creșterii în solariu, care poate fi atât cu o cabină verticală, cât și orizontală.

Doamnele europene preferă o vedere orizontală, în timp ce slavii preferă să ia băi însorite într-o vedere verticală. În ciuda tuturor avantajelor din ultima opțiune, aceasta are încă un minus, care este deosebit de vizibil în zilele de vară: picioarele de sub genunchi rămân aproape albe sau complet acoperite cu pete.

De ce vă plac prost picioarele sub genunchi?

Această întrebare este relevantă pentru mulți iubitori de a petrece timp sub razele artificiale ale soarelui. Ei sunt, de asemenea, preocupați de întrebarea de ce picioarele din solariu sunt acoperite de pete solare în timpul plajelor.

Pielea din această parte a corpului este foarte densă, dar nu este înzestrată cu multă melanină. Melanina este un pigment care ne culorează pielea și părul în diferite culori. Atunci când interacționează cu ultraviolete, este activat, dând o nuanță de aur. Cu cât este mai mult, cu atât este mai întunecată umbra. De exemplu, părul gri este complet lipsit de acest pigment, în timp ce oamenii harnici îl au în abundență. De aceea, picioarele nu cedează arsurilor solare.

Sfaturi

Cu toate acestea, natura poate fi păcălit și să profite de unele dintre sfaturile de mai jos pentru a obține bronzul visului tău:

De ce piciorul meu se bronzează prost: cum să prelungi corect vara?
  1. printre activatorii arsurilor solare în primul rând sunt mijloacele gata de cosmetologie. Utilizați întotdeauna un sunblock special. Cu toate acestea, este necesar să alegeți exact mijloacele potrivite pentru plajă în solar, altele nu vor da rezultatul așteptat. O atenție deosebită trebuie acordată cremei cu așa-numitul efect furnică, care încălzește pielea. Ca o consecință - bronzarea picioarelor mai bine „cramponează“ pe zona de cremă a corpului. Dacă simțiți o ușoară senzație de arsură în timpul utilizării, nu trebuie să vă speriați, este o reacție normală;
  2. După ce ați luat o baie de soare, trebuie să utilizați o scrumieră sau să mergeți pe corp cu o cremă rigidă. Astfel de acțiuni vor ajuta la scăderea celulelor moarte ale pielii și la o culoare mai intensă. Acordați o atenție deosebită pielea picioarelor;
  3. încercați să folosiți berea întunecată pentru alte scopuri. Ștergeți-le cu vițeii sub genunchi în fața solariului. Acest lucru poate duce, de asemenea, la rezultatul dorit și îi va ajuta pe toți cei care sunt interesați de motivul pentru care patul de bronzare este rău de plajă;
  4. suc de morcov, suc de morcovi și suc de morcovi încă o dată! Beți cel puțin un pahar pe zi pentru această băutură timp de trei zile înainte de a merge la solar. Morcovii conțin substanțele necesare care contribuie la un bronz mai bun și mai uniform. De asemenea, protejează perfect corpul de razele ultraviolete dăunătoare, pentru că, oricum se poate spune, un solar nu este foarte util. Cu toate acestea, nu ar trebui să se ducă cu un astfel de suc de legume, poate juca o glumă crudă cu culoarea pielii, dând-o în loc de o castă de bronz, o nuanță galbenă neplăcută. Important! Adăugați o lingură de cremă la sticlă cu suc, vitamina D îi va ajuta pe morcovi să facă față mai bine sarcinilor lor. Poate că această metodă va rezolva toate problemele asociate cu întrebarea de ce picioarele se plâng prost în solar
  5. Dacă niciuna dintre cele enumerate mai sus nu vă ajută, puteți folosi autosuncul. Se amestecă o cantitate mică de cremă auto-bronzată cu loțiune și se freacă în pielea picioarelor sub genunchi. Este posibil ca procedura să fie repetată. Un amestec de autosuncul cu loțiune va permite „Bronzare“ picioarele încet, dar uniform, fără pete pe picioare și stabil.

În cele din urmă, vreau să adaug următoarele: în multe moduri, un bronz bun depinde de specialiștii care lucrează în salon cu solarul. Un profesionist în afacerea lui va putea să trimită corect becurile cu radiații ultraviolete, astfel încât toată pielea să aibă o culoare uniformă.

Desigur, în multe privințe, totul depinde de datele individuale ale fiecărui client și de calitatea echipamentului.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

+ 3 = 9