Dovleac cu miere pentru purificarea și restaurarea ficatului: esența metodei, recomandări, rețete | pangudownloads.com
Frumusețe și sănătate

Dovleac cu miere pentru purificarea și restaurarea ficatului: esența metodei, recomandări, rețete

După cum știți, ficatul nostru este unul dintre organele interne vitale. Să ne gândim, fără ea, nu am fi putut trăi două ore! Funcția biologică importantă a corpului datorită particularităților alimentării cu sânge, sânge din intestine, care conține produse de microorganisme și substanțe nocive obținute din exterior, este colectat într-o venă (portal), care se varsă în ficat.

Dovleac cu miere pentru purificarea și restaurarea ficatului: esența metodei, recomandări, rețete

Aici, sângele este curățat de toate substanțele toxice și se descompune și se întoarce înapoi în alte organe.

Nu este de mirare că, cu o astfel de lucru intensiv ficatul este expus la sarcini enorme care au ca rezultat o varietate de boli, în special, formarea de bilă durificat (cu alte cuvinte - pietre). Conform statisticilor, fiecare al treilea adult de pe Pământ suferă de această boală!

Pietrele vin în următoarele tipuri: sare, pigment și colesterol. Dimensiunile lor variază de la 2 mm la 4 cm. Problema principală este că acestea se pot suprapune canalul biliar și pentru a preveni scurgerea, prin care proliferează activ bacteriile care cauzeaza inflamatie.

Bilirubina în timp ce (pigmentul biliar insolubil) nu este filtrat, dar se întoarce în sânge. Ca urmare, metabolismul celulelor hepatice este inhibat, funcțiile sale de bază sunt încălcate, ceea ce determină întregul organism să sufere.

Simptome ale bolii hepatice

Indicatorii de întrerupere a activității unui astfel de organism intern important pot fi:

 • piele nesănătoasă (gălbuie sau cenușie);
 • frecvente arsuri la stomac și greață;
 • un miros ascuțit, neplăcut de transpirație, care amintește de mirosul de clor;
 • schimbarea culorii scaunului (urina devine întunecată, iar fecalele, dimpotrivă, devin mai ușoare);
 • un sentiment de amărăciune în gură;
 • durere la nivelul hipocondrului drept;
 • apetit scăzut, vărsături, intoleranță la alimente grase;
 • flatulență;
 • slăbiciune generală.

Fiți atenți! Dacă aveți aceste simptome înainte de a începe tratamentul, trebuie să vă adresați unui medic și să faceți teste: dați sânge bilirubinei și efectuați ultrasunete.

Restaurarea ficatului constă în înlăturarea pietrelor din acesta și eliminarea bilirubinei care a devenit depășită. Ficatul este, probabil, singurul corp capabil de auto-purificare și auto-vindecare, dar trebuie să fie ajutat, de exemplu, prin remedii folclorice dovedite.

Există multe metode de purificare a acestui corp și de refacere a funcțiilor sale. Astăzi vom împărtăși cel mai popular, mai ieftin și mai sigur mod popular de a trata ficatul - cu ajutorul dovleacului și mierei.

Esența metodei

Este greu de a găsi fructe, dovleac depășește conținutul de substanțe utile. Acest unic (de altfel, cea mai mare din lume) Berry conține multe utile pentru substanțele noastre ale corpului: vitaminele A, E, K, C, B, fosfor, magneziu, potasiu, sodiu, acid organic, iod, mangan, fluorură de cupru, pectine , fibre, proteine, grăsimi și carbohidrați.

Dovleac cu miere pentru purificarea și restaurarea ficatului: esența metodei, recomandări, rețete

Chiar și în cele mai vechi timpuri a fost folosit pentru a trata o varietate de boli ale rinichilor, inimii, tulburări ale tractului gastro-intestinal. Și, în combinație cu un dovleac produs de miere №1 pentru curățarea și restabilirea funcției hepatice.

Acest lucru se datorează faptului că atât dovleacul, cât și mierea au pronunțate proprietăți diuretice, laxative și coleretice.

Dovleacul curăță corpul, stimulează excreția sărurilor de sodiu, excesul de lichid, zgurii și radionuclizii și componentele care conțin miere, ajută la restabilirea structurii membranelor celulare și la prevenirea moartea lor ulterioară. Acest lucru este deosebit de important pentru hepatita A (boala Botkin).

Cum să curățați corect ficatul cu dovleac și miere?

Se crede că utilizarea regulată a acestor medicamente sunt deja capabili de a restabili funcția ficatului și pentru a preveni diferite boli ale organismului. Dovlecei este mai bine să nu mănânci în proces, dar în formă brută, bine, mierea, bineînțeles, trebuie consumată fără tratament termic, deoarece, după cum se știe, la o temperatură peste 60 ° C, toate substanțele medicinale din ea sunt neutralizate.

Dar efectul maxim poate fi obținut prin consumul unui dovleac cu miere gătită în funcție de rețete speciale.

Opțiunea 1

Ia un fruct copt de dimensiuni medii, tăiat partea de sus si sa indepartezi toate semintele cu mana sau cu o lingura de lemn. Se umple capacitatea rezultată din orice miere (ca cel mai bine ca fitoterapeuti revendicarea - Acacia) jumătate, să acopere gaura cu vârful și a închis marginea sa un test convențional într-un mod care nu a putut obține în aer și lumina soarelui. Apoi puneți boabele umplute într-un loc rece, rece, timp de 10 zile.

La expirarea raftului, care a fost format ca un fetus într-un borcan de sticlă și să ia 1 lingura de 3 ori pe zi, pe stomacul gol o jumătate de oră înainte de mese timp de 21 de zile. Păstrați medicamentul în frigider.

Opțiunea 2

Tăiați partea de sus a dovleacului, scoateți miezul cu o lingură de lemn, turnați miere în ea (aproximativ 350 ml) și puneți-o într-un loc rece, rece, pentru o zi. Apoi se toarnă lichidul rezultat în sticlă și se ia o treime din sticlă de trei ori pe zi timp de 30-40 de minute înainte de a mânca pe stomacul gol timp de trei săptămâni.

Opțiunea 3

Clear și restabilirea ficatului poate fi, de asemenea, un dovleac sau sucul fără miere. Pentru aceasta, ia un fruct copt de dimensiuni medii, o piesă tăiată din ea, în aproximativ 500 g, coji și semințe, freca pe o răzătoare mică de plastic și împărțit în 3 părți egale. Mănâncă în fiecare servire în fiecare zi timp de 20-30 de minute înainte de mese, pe stomacul gol, timp de 3 săptămâni.

Carnea de fructe de padure poate fi, de asemenea, înlocuit cu suc proaspăt stoarse. Pentru a face acest lucru, gatiti fructul ras si stoarceti-l prin tifon si luati 120-150 ml de suc de trei ori pe zi de trei ori pe zi pe stomacul gol, cu o jumatate de ora inainte de masa. Cu toate acestea, această metodă are un efect mai redus, deoarece sucul este lipsit de fibre și, prin urmare, curățarea corpului este mai lentă.

recomandări

Pentru a trata ficatul cu remedii folclorice a fost eficientă, nu uitați de dietă.

Înlăturați complet din produsele alimentare faptul că ficatul nu-i place cel mai mult:

Dovleac cu miere pentru purificarea și restaurarea ficatului: esența metodei, recomandări, rețete
 • grași și prăjiți;
 • sărate și murate;
 • condimente picante, picante și conserve;
 • fast food;
 • butelii puternice și ouă fierte tari;
 • vinete, ciuperci, leguminoase și ridichi;
 • dulci băuturi fizice și alcool.

Bea cel puțin un litru de apă curată pe zi - aceasta ajută la detoxifierea organismului. Înainte de începerea tratamentului, consultați cu terapeutul și specialistul în profil.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

54 − 52 =