Frumusețe și sănătate

Fiți cei mai buni tehnici de contur

Cum să faci machiajul potrivit pentru a ascunde pomeții - această întrebare tulbura mintea femeilor care doresc să arate atractivă. De ce este necesar? Faptul este că nu toată lumea are caracteristici faciale grațioase și uneori acest lucru dă disconfort vizibil.

Proprietarii de pometi largi, nasul voluminos, barbia dubla incearca sa ascunda imperfectiunile cu ajutorul cosmeticelor.

Pentru a vă face machiajul natural, nu trebuie să contactați stilistii. Principalul lucru este să țineți cont de mai multe reguli atunci când aplicați produse decorative, să ridicați nuanțele naturale și "Stuff your hand". Astăzi, să vorbim despre tehnica de conturare a feței și să învățați cum să faceți make-up pe cont propriu pentru a reduce pomeții mari.

Sculpting - sfaturi de la artiști de machiaj

Fiți cei mai buni tehnici de contur

Tehnica este realizată folosind texturi libere sau cremoase. Acest machiaj nu este recomandat pentru a fi folosit zilnic, deoarece cosmeticele supraaglomerau fața, înfundă porii, încetinesc procesele naturale de echilibru al apei.

Sculptarea este potrivita pentru vizitarea lunii foto, a cluburilor de noapte si a altor evenimente sociale.

Dacă aveți caracteristici subțiri și sunteți mulțumiți de oval, nu are sens să aplicați această tehnică. Make-up artists sfatuiesc "Sculpt" fete fete cu deficiențe grav exprimate, pentru a ajusta forma și a da scutire.

Cum de a reduce pomeții largi cu machiaj - ceea ce avem nevoie:

  1. pulbere;
  2. autobronzant;
  3. fard de obraz;
  4. o cremă de frecvență vocală;
  5. mată ochi umbra.

Cum să ascundeți pomeții mari cu machiajul. Asigurați-vă că faceți o corecție de bază înainte de conturul cu o fundație și pulbere, corespunzătoare tonului natural al pielii. După aceasta, trebuie să alegeți culoarea pentru umbrirea machiajului. Mijloacele cu paiete nu vor funcționa. Este mult mai dificil să alegeți nuanțele de alb, deoarece pielea albă arată neplăcut roșu și maro închis.

Pentru a transforma pielea ușoară, utilizați metoda delicată, apăsați degetul pe pomeți și examinați urmărirea. Veți avea nevoie de colorare pe 2 nuanțe mai întunecate decât imprimarea, iar apoi machiajul va obține caracteristici naturale.

Fetele cu un bronz sunt potrivite pentru un sculptor de nuante de culoare maronie rece. Bronzerii sunt recomandați să folosească numai doamne negre. Pentru a face granițele să pară naturale, alegeți instrumentele ușor de dezvoltat. Pentru podul nasului și zonele mici, pregătiți perii pufos de dimensiuni mai mici. Pentru conturul frunții și al obrajilor mari, alegeți perii voluminoase cu villi distribuite pe scară largă.

Machiaj pentru ascunderea pietrelor largi

Sculptarea începe de pe frunte. Luați o perie pufoasă, aplicați sculptorul în zona templelor și linia de creștere a părului. Culoare profundă. Dacă aveți o frunte mică, nu este recomandat să-l atingeți. Nuanțele întunecate coboară vizual linia de creștere a părului până la sprâncene - nu este frumos.

Fiți cei mai buni tehnici de contur

Acum du-te la nas. Puteți trage o linie din vârful sprâncenelor sau apucați partea superioară a pleoapelor, îmbinați-vă cu umbrele. Ușor, cu o perie fină, trageți linii clare de-a lungul laturilor nasului și amestecați, fără a cădea în zona superioară a podului nasului.

Dacă aveți un nas lung și doriți să îl reduceți vizibil, aplicați blush pe vârful și între nări.

Este nevoie de machiajul corect pentru a ascunde pomeții, dacă sunt largi.

Pentru a trage o linie clară, atașați un creion în direcția vârfului gurii. Această zonă oblică este o zonă de contur. De asemenea, puteți atrage obrajii - faceți bureți de pește. Deci, și depresia iese în evidență. Pentru a nu obține trăsături masculine grosiere, nu ar trebui să aplicați blush la gură. Opriți-vă la mijlocul obrajilor. Desenul începe de la ureche.

Scurgeți remedia corect - de la margine la margine. Dacă începeți să vă periați de sus în jos, întindeți umbra pe buze. Sarcina noastră este de a reduce pomeții și de a nu răspândi murdăria pe față. Excesul de pigment aici nu este ceea ce.

Acum trebuie să facem o atingere finală. Utilizați o perie groasă pentru a trage o fard de obraz și a trage în jos fața ovală și bărbia, fără a se întinde culoarea pe fața în sine. Împingeți culoarea în jurul gâtului și collar pentru a obține o armonie. La sfârșitul acțiunii, luați o perie curată și uitați-vă cu atenție prin fața. Îndepărtați marginile ascuțite. Machiajul corect nu va funcționa pentru prima dată, nu va funcționa, nu va studia imaginile cu liniile de aplicare și nu va selecta cu atenție nuanțele.

Rolul coafurii în imaginea ideală

Fiți cei mai buni tehnici de contur

Ascunde partea inferioară masivă pe care o poți face și părul.

Pentru a ascunde părțile proeminente ale contururilor mongolei, se recomandă să acordați preferință coafurilor cu păr lung.

Luați în considerare trăsăturile scurte cu sau fără bambus. Din punct de vedere organic, arata oblic sau drept semis. Evitați variațiile în formă rotundă. Părul, așezat cu pompoș pe umeri, va exprima obrajii mari.


Reduceți fața cu coafuri lungi cu multe detalii. Dacă decideți să vă îndoiți, nu le ridicați din spate, lăsați-i să stea liber în fața feței. Există tunsori speciale, a căror formă contribuie la ascunderea contururilor brute.

Dacă sunteți doar pe drumul spre coafor, consultați-vă cu maestrul ce fel de stil să alegeți. În orice caz, iubiți-vă pentru ceea ce natura a creat!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

+ 66 = 75