Gel podvodka: magie cosmetică într-un borcan rotund | pangudownloads.com
Frumusețe și sănătate

Gel podvodka: magie cosmetică într-un borcan rotund

Gelul pentru ochi este o adevărată comoară pentru cei care s-au adaptat deja să atragă mâini chiar frumoase cu ajutorul unei perii. Aduceți-vă ochii în creion sau cail, adesea întâlnim duritatea sau excesul de moliciune, ca urmare, după câteva ore, machiajul nostru se rostogolește, plutește sau se sfărâmă.

Care este avantajul gelului gel?

Gel podvodka: magie cosmetică într-un borcan rotund

Lichide podvodki, de asemenea, nu sunt acceptabile pentru fiecare ocazie: în vremea vântului, atunci când ochii sunt udate, eforturile de dimineata poate să nu rămână o urmă. Și dacă rămâne urmă, este foarte neatractivă. În plus, o perie cu mâner mic nu este întotdeauna convenabilă pentru a crea săgeți îngrijite.

Linerul sub formă de stilou a devenit un adevărat panaceu, excluzând toate aceste probleme și absorbind avantajele-cheie ale cosmeticelor decorative pentru pleoape. Dar speranța lor de viață era foarte scurtă: garniturile se usucă după 2-3 săptămâni după deschiderea capacului.

Astăzi, marcile de produse cosmetice oferă clienților lor o alternativă demnă și utilă: consistența culorii gelului.

Cine a fost pionierul produsului – este necunoscut, dar unele surse spun că ideea de a crea un visagist popular, a decis să aducă ochii modelului cu rimelul obișnuit. Apropo, dacă aveți dubii – cumpărați un produs cosmetic sau nu, testați efectul în același mod.

Este ușor de ghicit că consistența căptușelii este un gel, ușor asemănător cu jeleu. În ciuda acestui fapt, produsul are o umbră profundă, nu este spălat și nu plutește nici măcar în condiții meteorologice nefavorabile. Stabilitatea gelului beneficiază cu siguranță de creioane, markere și garnituri tradiționale de lichide.

Puful de gel este ușor de aplicat și se usucă repede fără a necesita utilizarea unei baze speciale. De regulă, tubulatura este rezistentă la apă, ceea ce permite folosirea acesteia chiar înainte de a merge la piscină sau la plajă. Cel mai bun produs din gel de calitate este produs de brandul profesional al MAS.

Cu toate acestea, puteți găsi mai mulți omologi bugetari – Essense, Maybelline, L’oreal sau Smashbox. Nuanțele sunt variabile: de la grafitul standard până la o culoare neașteptată violet-violet. Eyeliner-ul în sine poate fi mat și lucios, cu o strălucire delicată.

Cum de a alege creionul de gel

 • Pre-achiziționați într-o perie de magazin specializat, cu care veți desena săgeți fascinante. Ar trebui să fie ușor curbată și cu o grămadă subțire;
 • Încearcă să îți speli periuța obișnuită: fermitatea, culoarea și vârsta rolului nu joacă. Puteți utiliza chiar rimelul vechi diluându-l cu o picătură de apă sau cu picături de hidratare de bază pentru ochi;
 • Uitați-vă la lecțiile diferitelor bloggeri de frumusețe de pe Youtube: deci nu numai că decideți cu privire la marca de cumpărare viitoare, dar încercați, de asemenea, să utilizați peria. Ascultați sfatul acelor fete care se aseamănă cu problemele și cerințele dvs. pentru produs. De exemplu, dacă întâmpinați o problemă de lacrimă sau faceți activități de apă, consultați recenziile direct pe eyeliner-ul gelului impermeabil;
 • Alegeți umbra căptușelii. Blondes preferă un ton maro sau gri, brunet – grafit și negru bogat. Merită să vă concentrați asupra propriului stil: poate vă va potrivi ceva mai viu și mai extraordinar. Lean, de asemenea, pe make-up-ul obișnuit: din ce nuanțe se compune, mat sau strălucitor, blând “nud“Sau fatal”Smokey? „;
 • În magazin, să acorde o atenție la densitatea și vâscozitatea gelului – cu cât este mai mare, cu atât mai mult va fi plumbul;
 • Dacă vă pregătiți pentru sărbătoare și aveți nevoie să fixați săgețile pentru o lungă perioadă de timp, aveți grijă să cumpărați o bază specială sub umbre în prealabil, dacă aceasta nu este disponibilă în arsenalul dvs. cosmetic.

O altă observație: când veți alege o pensulă, dați preferință sinteticelor. Adevărul este că gelul este perfect absorbit de pâinea naturală și este foarte reticent să-l dea.

Sintetica vă va lipsi de probleme cu aplicația, deci este foarte relevantă, mai ales dacă sunteți nou în crearea de machiaj profesional. Grajda periei poate fi tăiată, îndoită sau dreaptă. Care dintre ele să alegeți depinde de dvs., în funcție de preferințele și confortul personal. 

Aplicație de vopsire

Gel podvodka: magie cosmetică într-un borcan rotund

Ideal podvodka găsit și cumpărat? Este timpul să începeți evenimentul sacru – aplicând săgeți frumoase și netede la ochi. Vă recomandăm să experimentați diferite forme de săgeți, alegând cea mai bună opțiune pentru dvs.

În plus, pașii de încercare vă vor oferi încrederea că linerul va fi aplicat calitativ înainte de evenimentul incitant – celebrarea, absolvirea, nunta sau data obișnuită. 

Dacă înainte de a nu se ocupa de săgeți de desen – va trebui să muncești din greu pentru a-ți umple mâna. Nu vă descurajați dacă, din prima oară, nu sa întâmplat nimic bun. În acest caz, este o practică importantă – ați întâlnit un artist care a ținut cu încredere o paletă de cuțite încă din copilărie?

Vă promitem – experiența cu siguranță va juca în mâinile tale în această chestiune dificilă și în curând veți învăța cum să creați săgeți uimitoare, ca un adevărat artist profesionist de make-up!

 • Mai întâi, umeziți peria cu apă curgătoare caldă. Este chiar mai bine să utilizați picături pentru a umezi corneea ochiului;
 • Pe pleoapă, aplicați baza (dacă este disponibilă) cu stratul cel mai subțire și distribuiți uniform stratul degetului arătător;
 • Puneți peria într-un borcan cu gel podvodkoj. Gramada trebuie să fie complet înmuiată în substanță gel;
 • Îndepărtați cu grijă bucățile și excesul de căptușeală de pe perie pentru a face linia netedă și nimic nu a împiedicat aplicarea acesteia;
 • Luați o perie curbată și trageți o linie subțire de-a lungul liniei de creștere a genelor. Aceasta este baza pentru viitorul shooter;
 • În colțul exterior al ochiului, trageți o curbă verticală spre vârful sprâncenelor;
 • Vizualizați vizual mijlocul ochiului și fixați mental punctul în el;
 • Din acest punct de vedere, duceți o linie treptată de expansiune la accident vascular cerebral în colțul exterior al ochiului. Ca urmare, linia trebuie să se conecteze cu partea superioară a acesteia;
 • Ștergeți semnele de pe linie pentru a le uniformiza;
 • Dacă linia a dispărut de la perfecțiune, încercați să umeziți din nou peria în gel și să remediați toate deficiențele;
 • Acum puteți desena săgeți clasice!

Sfat: spălați peria cu șampon după fiecare utilizare. Este de dorit să se usuce din apă în mod natural, fără utilizarea unui uscător de păr și a unui încălzitor. Aceasta este o condiție prealabilă pentru aplicarea unui machiaj elegant și frumos.

Dacă nu aveți ocazia să vă spălați peria de fiecare dată, aveți grijă de prezența în casa dvs. a discurilor și a tonicelor vată pentru a elimina machiajul din ochi. Curățați peria cu un disc umezit cu apă.

Gel podvodka: magie cosmetică într-un borcan rotund

Tubul în sine are nevoie de etanșare strânsă. Dacă permiteți neglijența și ați uitat să închideți cutia cu capac – nu disperați, animalul dvs. poate fi readus în viață.

Introduceți doar o picătură de ulei vegetal, dar numai unul! Încadrați aici, puteți distruge complet produsul.

Gel negru podvodka – un plus ideal pentru colecția cosmetică existentă. Asigurați-vă – de îndată ce vă ajustați pentru a crea împreună cu ea un machiaj extraordinar, nu veți mai avea nevoie de creionul obișnuit și de garniturile lichide.

Principalul lucru este să ai răbdare și să te controlezi de sine, nu dispera și nu muncești din greu să antrenezi săgețile. Vă dorim frumusețea veșnică și imaginația inepuizabilă în crearea de imagini!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

+ 14 = 16