Laminarea unghiilor: metode, materiale și mijloace utilizate, eficiență | pangudownloads.com
Frumusețe și sănătate

Laminarea unghiilor: metode, materiale și mijloace utilizate, eficiență

Frumusețea mâinilor este un semn că o femeie se îngrijește de sine și un rol semnificativ în acest lucru îl joacă unghiile. Din păcate, aspectul lor adesea lasă mult de dorit. Vina poate fi ecologia proastă, utilizarea lacurilor substandard, lipsa vitaminelor, utilizarea substanțelor agresive în viața de zi cu zi și mulți alți factori.

Toți contribuie la faptul că unghiile încep să se despartă, devin subțiri, plictisitori. Eliminarea acestor fenomene neplăcute va permite laminarea unghiilor, produse prin utilizarea diferitelor mijloace. Această procedură este absolut nedureroasă și se poate realiza nu numai în condițiile salonului, ci și independent.

Ce este?

Această procedură este restabiltivă. Acesta permite nu numai deghizarea deficiențelor plăcilor de unghii deteriorate datorită factorilor enumerați mai sus.

Laminarea unghiilor: metode, materiale și mijloace utilizate, eficiență

Stratificare și slăbirea acestora este o consecință a deshidratării și a pierderii lipidelor. Când sunt laminate, plăcile sunt acoperite astfel încât materialul utilizat să umple toate depresiunile și zonele deformate. Efectuează nu numai funcția cosmetică, ascunzând defectele și făcând plăcile unghiulare estetice, dar le hrănește, întorcând integritatea și sănătatea.

În plus, datorită acestui fapt, devine posibil să se întărească unghiile, ei obțin puterea pentru recuperarea naturală, iar substanța folosită pentru o lungă perioadă de timp nu este spălată de pe suprafața lor. Placa, acoperită cu un compus special, devine netedă, uniformă, protejată de factori externi.

Acest rezultat poate fi obținut după prima sesiune de laminare.

Acest eveniment este cuprinzător și se desfășoară în două etape:

 • Pregătitoare. Aceasta presupune prelucrarea plăcii cu diferite tipuri de seruri, masaj, îndepărtarea contaminanților de pe suprafața acesteia și a cuticulelor. Datorită serului, circulația sângelui în zona tratată este stimulată. În plus, acestea produc efecte antiinflamatorii și antiseptice. Această procedură se poate face acasă singură, dar va fi mai bine să încredințați efectuarea acestor manipulări unui specialist care selectează corect substanțele potrivite;
 • Ultima. Serurile aplicate în etapa pregătitoare alimentează plăcile, dar în stadiul final sunt tratate cu uleiuri care conțin acizi de fructe care îndeplinesc aceeași funcție. Apoi se aplică ser de lac, care este selectat individual în funcție de problema care trebuie rezolvată pentru a restabili sănătatea și estetica plăcilor.

Acoperire cu biogel

Acest material se bazează pe ingrediente naturale. Componenta principală este pasul unui copac tixic, bogat în minerale, proteine.

De asemenea, are și alte avantaje:

Laminarea unghiilor: metode, materiale și mijloace utilizate, eficiență
 • Când acoperiți unghiile cu biogel, acestea nu produc nici un rău, numai unghiile bune "Breathe" și restaurat;
 • Aproape niciodată nu provoacă o reacție alergică;
 • Confortul aplicării sale constă în faptul că se utilizează nu numai ca un medicament, ci și ca un gel-lac natural, cu care sunt acoperite plăcile de unghii. Folosind instrumentul, poți să faci o manichiură în absolut orice stil (clasic, jachetă, gradient, "Rainbow" și așa mai departe);
 • Spre deosebire de un gel obișnuit, biogelul nu este acoperit de crăpături în timp, nu se rupe și durează aproximativ 3 săptămâni.

Când vine timpul să scoateți stratul de acoperire, acesta nu poate fi tăiat. Un agent special este aplicat substanței, care o dizolvă pur și simplu. În unele cazuri, un strat nou este adăugat biogelului deja existent, când unghiile cresc.

Procedura de aplicare a substanței poate fi efectuată la domiciliu, datorită faptului că este capabilă să se autoreglazeze. Din acest motiv, stratul este atașat fără nici un efort de a forma. Rețineți că este necesară o lampă UV pentru eveniment, deoarece în alte condiții substanța nu se va îngroșa.

Construcția cu ajutorul biogelului nu se face, deoarece stratul de acoperire este moale. Din punctul de vedere al faptului că este folosit ca dispozitiv medical care permite respirația unghiilor, acest lucru poate fi atribuit și avantajelor sale.

Auto-acoperire cu biogel

Pentru realizarea procedurii în mod independent, în plus față de materialul principal și o lampă specială, vor fi necesare alte mijloace.

Și anume:

Laminarea unghiilor: metode, materiale și mijloace utilizate, eficiență
 • Agent degresant;
 • Strat de bază aplicat înainte de acoperirea cu biogel;
 • Instrumente pentru manichiura;
 • Gel de finisare;
 • Remedierea pentru unghiile care se freacă la sfârșitul procedurii;
 • Perii destinate aplicării unei substanțe.

De asemenea, este necesar să avem în arsenal un mijloc de îndepărtare a biogelului. Pentru a face biogelul cu unghii de laminare la domiciliu, trebuie să vă pregătiți unghiile. Facem manichiura obisnuita (facem dosar, scoatem cuticula si particulele de piele keratinizata).

Prin lustruire, lustruiți plăcile de unghii. Apoi degresați-le - folosind un disc de bumbac, aplicăm un instrument special. Acoperiți unghiile cu un strat de bază cu perie și uscați în lampă timp de 2 minute.

Acum, aplicați stratul principal și lăsați-l din nou pe lampă timp de 2 minute. Îl acoperim cu substanța finală, îl usucăm la fel de mult. După aceea, va rămâne un strat adeziv care va fi îndepărtat cu ajutorul unui disc special de lichid și de bumbac.

Când decideți să îndepărtați acoperirea, utilizați un lichid special. Aplicati-l pe vata de bumbac, se aplica pe placa unghiilor timp de 10 minute. Substanta este inmuiata, astfel incat se poate indeparta cu usurinta cu o spatula de manichiura.

ceruire

Această tehnică este, de asemenea, destul de populară. Metoda de acoperire a unghiilor cu ceară se numește și manichiura japoneză. Datorită acestui fapt, sunt îndeplinite aceleași sarcini ca și când se aplică biogel.

Compoziția substanței utilizate include:

 • Ceara de albine;
 • pulbere;
 • Particule de perla.
Laminarea unghiilor: metode, materiale și mijloace utilizate, eficiență

Pentru a restabili plăcile cu această tehnică, puteți merge la salon, dar acest lucru nu este un exercițiu ieftin, deci este mai bine să cumpărați compusul și să faceți procedurile la domiciliu, ceea ce nu este deloc dificil.

În primul rând, faceți manichiura obișnuită, apoi spălați-vă pe mâini. Aplicați o mică pastă pe burete, și cu ea - pe plăcuțele de unghii. Apoi, ceara trebuie frecată în suprafața sa, făcând mișcări transversale și longitudinale.

Aceste manipulări contribuie la formarea unui film subțire, dar puternic, care protejează plăcile unghiilor. Strânge fisurile, face strălucirea unghiilor, își face suprafața netedă, netedă. De regulă, manichiura japoneză nu necesită utilizarea unui lac convențional, dar dacă doriți să o puteți folosi - nu durează. Chiar și după îndepărtarea cu un lichid special, stratul nu va fi deteriorat.

Apoi repetați sesiunile de aproximativ 1 dată / lună.

Îngrijirea corectă a unghiilor, folosind mijloace care nu sunt traumatice, dar cele care au un efect terapeutic, de exemplu, biogel și ceară.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

58 − = 48