Medicamente pentru îmbunătățirea somnului: tipuri, principiu de acțiune și efecte secundare | pangudownloads.com
Frumusețe și sănătate

Medicamente pentru îmbunătățirea somnului: tipuri, principiu de acțiune și efecte secundare

Cu siguranță toată lumea, cel puțin o dată în viața mea, a întâmpinat un fenomen precum insomnia. Statul când vrei cu adevărat să adormi, dar nu funcționează, e periculos. În cazul unei tulburări prelungite, probabilitatea apariției tulburărilor psihoemoționale crește. Ce trebuie să faceți dacă trebuie să vă ridicați devreme dimineața, dar ceva nu vă permite să adormiți?

Medicamente utilizate pentru tulburări de somn

Medicamente pentru îmbunătățirea somnului: tipuri, principiu de acțiune și efecte secundare

Fiecare persoană are propriul său tratament pentru insomnie. Cineva este angajat în meditație, cineva bea ceai liniștitor pentru noapte și ia o baie fierbinte. Dar dacă problema se caracterizează printr-un curs prelungit, atunci metodele convenționale nu ajută, este necesar să recurgem la ajutorul unui grup special de droguri.

În plus, acest fenomen necesită o trimitere la medic, deoarece nu apare ca o încălcare independentă, ci ca una secundară. Specialistul ar trebui să afle și, dacă este posibil, să elimine cauza. În caz contrar, problemele de sănătate suplimentare nu pot fi evitate. În plus, terapia este prescrisă pentru a îmbunătăți calitatea nopții de odihnă.

Drogurile (hipnotice) sunt împărțite în 4 grupe:

  • Seria Alpha “Chloral hidrat“”bromisoval„);
  • Antihistaminice (“difenhidramina“”suprastin„);
  • Barbiturice (“fenobarbital“”etaminal„);
  • Derivații de benzodiazepină (“diazepamul„).

Toate aceste mijloace au un principiu general de acțiune – relaxează activitatea creierului, mușchii corpului, încetinesc undele creierului, ameliorează tensiunea și anxietatea. Ele diferă în timpul asimilării și excreției din corpul uman. De exemplu, atunci când aveți nevoie de o acțiune rapidă hipnotică, trebuie să vă gândiți că efectul apare rapid, dar, de asemenea, trece rapid. Toate medicamentele din aceste grupuri prelungesc foarte mult fazele repede somn și, în același timp, să reducă etapele adâncului.

Medicamente pentru îmbunătățirea somnului: tipuri, principiu de acțiune și efecte secundare

Prin gradul de impact, ele sunt împărțite în lumină, medie și puternică. Cele puternice includ “metaqualona“”Chloral hidrat“, La mijlocul …”phenazepam“”flurazepam“, La plămâni -“Bromural“.

Barbituratele acționează pe corp timp de 7-8 ore. Acestea afectează în mod favorabil sistemul nervos central, dar au mai multe efecte secundare neplăcute – sunt dependenți și perturbă structura somnului. O persoană adoarme bine, dar corpul nu se odihnește, așa că în dimineața următoare, există slăbiciune, letargie și stare proastă de sănătate.

Derivații de benzodiazepam nu mai puțin eficient, reducând în mod semnificativ perioada de adormire, favorizând apariția somnului sunetului, au un efect calmant asupra sistemului nervos central. Relaxarea de noapte după ce ați luat o astfel de foarte asemănătoare cu naturale. Avantajul esențial al acestui grup este lipsa efectului de dependență.

Toate medicamentele de mai sus trebuie eliberate pe bază de rețetă. Să le cumperi într-o farmacie pentru propriile lor scopuri este aproape imposibilă.

Medicamente fără prescripție medicală pentru adulți

Există mai multe produse bine-cunoscute disponibile în picături, și vândute fără prescripție medicală. Ele au un efect benefic asupra calității odihnei de noapte. De exemplu, “Corvalol”, “Barboval“Sunt așa. Nu renunțați la toate tincturile cunoscute de mămăligă, rădăcinile valeriului și păducelului.

Toate aceste medicamente în picături pot ajuta în lupta împotriva problemei. Poți să faci fără ajutorul unui medic. Aceste medicamente au un efect sedativ (calmează), elimină anxietatea, reduc stresul. Puteți să le aplicați pentru mai multe luni. Dacă există tulburări foarte puternice, atunci numărul de picături poate fi mărit, atunci nu trebuie să depășească 30 pe recepție.

În plus, aceste medicamente pot fi combinate. De exemplu, un medicament bun pentru calmarea si imbunatatirea somnului sunt pregatite din 10 picaturi de tinctura valeriana si aceeasi cantitate de “Barboval“. Se amestecă, se adaugă puțină apă și se mănâncă. Nu puteți bea.

Ca orice alte medicamente, aceste remedii pot declanșa o reacție negativă. Foarte des, cu o creștere a dozei înainte de culcare sau de utilizare prelungită, apare o reacție alergică. Deci, în ciuda siguranței acestor fonduri, este necesar ca, pe parcursul admiterii, să fii mai atent la corpul tău. Acest lucru se aplică și în cazul oricăror remedii pe bază de plante.

Medicamente pentru îmbunătățirea somnului: tipuri, principiu de acțiune și efecte secundare

În ceea ce privește medicamentele produse sub formă de tablete, se poate observa că “gazdă„Și“Donormil“. Dacă, înainte ca o persoană să nu folosească pastile de dormit, atunci jumătate din pastile ar fi suficient pentru el să adoarmă rapid și rapid. “Donormil“Este disponibil în diferite ambalaje și doze.

Remedierea este foarte eficientă și după primirea garanției vine somnul de 8 ore. Avantajul său esențial este absența influenței asupra fazei de somn. Modul de administrare a medicamentului nu trebuie să depășească 2 săptămâni. După o lună, tratamentul poate fi repetat.

gazdăAre un efect hipnotic, sedativ și antihistaminic. Este mai puternică decât cea anterioară, astfel încât efectul recepției durează mai mult. Cu toate acestea, administrarea acestui medicament provoacă un efect secundar – somnolență severă dimineața. Când acesta apare, reduceți doza sau anulați complet recepția.

Medicamentul pentru insomnie “Sleep Formula”

Acest agent este un fitocomplex. Se compune din ierburi relaxante, liniștitoare și inductive, precum și magneziu și vitamina B6, care afectează de asemenea calitatea nopții de odihnă.

Medicamente pentru îmbunătățirea somnului: tipuri, principiu de acțiune și efecte secundare

Magneziul afectează în mod favorabil sistemul nervos, reducând excitabilitatea acestuia, vitamina B6 afectează în mod pozitiv starea emoțională. Este de remarcat faptul că, dacă există o lipsă de magneziu în organism, efectul oricărei pastile de dormit va fi minim, deci este necesar să-și reaprovizioneze rezervele.

Formula de somn“Este un complex de plante cu un efect cumulativ, adică, calitatea restului de noapte este restaurată treptat. Utilizarea regulată elimină orice problemă asociată cu somnul. Fitokompleks elimină tensiunea emoțională, ușurează adormirea, îmbunătățește durata și calitatea odihnei pe timp de noapte.

Substanțele biologic active din compoziție:

  • Hamei. Aplicat pentru îmbunătățirea somnului, în special este util în cazurile de excitabilitate nervoasă excesivă;
  • Motherwort este sursa iridoidelor. Funcționează liniștitor;
  • Eschsolcia are un efect hipnotic și sedativ ușor;
  • Magneziul participă la procesele de excitabilitate nervoasă și musculară. Este necesar ca organismul să transmită impulsuri nervoase. Acest element activează o serie de reacții enzimatice, inclusiv vitaminele B;
  • Vitaminele B1, B6, B12. Ei participă la reglementarea activității ambelor sisteme nervoase, formează cochilii celulelor nervoase împreună cu alte substanțe, sunt necesare, ca magneziu, pentru transmiterea impulsurilor nervoase. Este mai eficient să luați un grup de vitamine B decât fiecare dintre ele separat. Raportul lor echilibrat are un efect anti-stres asupra corpului.

Beți medicamentul timp de o jumătate de oră înainte de a merge la culcare timp de cel puțin 20 de zile. Dacă tulburările de somn apar regulat. Tratamentul poate fi efectuat de până la 4 ori pe an.

Medicamente pentru somn rapid și somn sunet: efecte secundare

Medicamente pentru îmbunătățirea somnului: tipuri, principiu de acțiune și efecte secundare

O mulțime de oameni iau somnifere în fiecare zi, complet fără să se gândească la efectul negativ asupra corpului. Dacă medicamentul are un efect rapid și puternic, acesta este contraindicat persoanelor cu afecțiuni cardiace, boli vasculare și psihoze.

Somniferele de somn, ca orice alte medicamente, precum și orice medicamente pentru îmbunătățirea somnului pe iarbă, nu pot fi luate mai mult decât perioada prescrisă, deoarece devine mai devreme sau mai târziu dependență.

Dacă ignorați acest fapt, persoana în viitor va trebui să mărească în mod semnificativ doza, astfel încât efectul medicamentului. În contextul utilizării necontrolate, dependența psihică se poate dezvolta.

Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

− 1 = 4