Ochii plini - ne scapam de umflaturi intr-un timp scurt | pangudownloads.com
Frumusețe și sănătate

Ochii plini – ne scapam de umflaturi intr-un timp scurt

Când o persoană se află într-o stare de tristețe, vrea să plângă. Lacrimile sunt o reacție normală pentru odihnă emoțională. În plus, lacrimile elimină corpul de hormoni de stres. Dar, de asemenea, ei lasă în urma lor urme de umflături și roșeață, care poate dura o lungă perioadă de timp.

După lacrimi, ochii au nevoie de pace. În caz contrar, ele nu vor arăta atractive. Prin urmare, această problemă trebuie abordată. Și puteți să o faceți cu ajutorul căilor de atac interne.

Cum sa scapi de ochii umflati dupa lacrimi?

În primul rând, reîmprospătați camera. Deschide fereastra sau fereastra, respira adanc. Repetați procedura de inspirație profundă și exhalare de 20-30 de ori. Aerul proaspăt vă va mări și vă va scăpa de gânduri triste.

Ochii plini - ne scapam de umflaturi intr-un timp scurt

Spălați cu apă rece. Această procedură se recomandă de 2 ori cu un interval de 10 minute pentru a se recupera complet.

Puteți lua un duș de contrast, tampoane de bumbac obișnuite, bine umezite cu apă cu gheață și atașate la pleoape, de asemenea, vor ajuta.

Executați exercițiile. Pentru a face acest lucru, reduceți ochii în jos și utilizați degetele index pentru a traversa pleoapa superioară. Uită-te. Repetați exercițiul de 20 de ori. Beți un pahar de apă. Nu ascultați pe cei care spun că apa provoacă mai mult puf.

Acest lucru se întâmplă numai atunci când beți lichide seara. Dimineața, un pahar de apă răcoroasă vă va ajuta să vă recuperați, după o noapte înțepenită, suficient de repede.

Cum pot să scap de lacrimile umflate ale ochilor mei?

Pentru a face acest lucru, fierbeți 2 saci de ceai în apă clocotită. Apoi, lăsați-i să se răcească, stoarceți ușor și puneți-vă ochii. Relaxați-vă, stați în această stare timp de 10-20 de minute. În loc de pungi de ceai puteți folosi discuri vată, înmuiate într-un decoct. Sau luați frunzele de ceai umed și puneți-le într-o pungă de tifon, apoi puneți-vă ochii.

Utilizați castraveți proaspeți. Pentru a face asta, spălați-l, grăbiți-l. Apoi strângeți sucul și umeziți-l cu un tampon de bumbac. Ștergeți această pleoapă cu pleoapele timp de 10 minute. Sau, atașați la pleoape, umflate de lacrimi, discuri vată, înmuiate în suc de castravete. Dacă nu aveți un castravete la îndemână, puteți folosi cartofi brute.

Dacă metodele populare de a scăpa de o tumoră nu ajută, obțineți picături pentru ochi în farmacie pentru a ușura umflarea. În cazuri avansate, consultați un medic.

Pentru a scăpa de umflarea ochilor, următoarele sfaturi vă vor ajuta:

  • Dacă în congelator există gheață sub formă de cuburi, atunci puteți folosi procedura de contrast. Pentru a face acest lucru, luați gheață și pungi de ceai, înmuiate în apă clocotită. Acum, aplicați alternativ gheață și plicuri pe ochi, alternându-le de 5-6 ori și ținând pe pleoape timp de 1-2 minute. Puteți folosi gheața cosmetică, care este făcută din decoct de ierburi sau apă minerală;
  • îndepărtează bine umflarea masajului pleoapelor. Pentru a face acest lucru, atingeți ușor partea inferioară a pleoapelor cu degetele. Faceți acest lucru în direcția următoare - de la colțul exterior al ochiului până la interior. Acest masaj ar trebui făcut în 3 minute.

Cum sa scapi rapid de umflarea ochilor?

Ochii plini - ne scapam de umflaturi intr-un timp scurt

În acest lucru vă veți ajuta aromaterapia. Luați 1 lingură de ulei de măsline și picurăți câteva picături de ulei de rozmarin, ienupăr și arbore de ceai.

Aplicați amestecul pe față și masați ușor. În viitor, puteți efectua această procedură timp de o săptămână. Apoi, umflarea feței nu te amenință.

De asemenea, din ochii umflați va ajuta la baia de aburi.


Frunze de mesteacan și flori de mușețel în apă clocotită, păstrați-vă fața deasupra aburului timp de 5-10 minute. Pentru mai mult efect, vă puteți acoperi cu un prosop.

Îndepărtează perfect leziunile tumorii prin spălarea cu decocții pe bază de plante. Pentru aceasta, luați mușețel, menta, cimbru și tei. Faceți un decoct din ele și spălați-l în fiecare zi în loc de apă. Sau puteți face gheață din plante și ștergeți pleoapele.

O mască de ceai verde ajută de asemenea. Pentru a face acest lucru, înmuiați un șervețel în acest lichid și puneți-vă pe față timp de 20 de minute.

Ne scapam de umflarea ochilor dupa somn

Ochii plini - ne scapam de umflaturi intr-un timp scurt
  • Mai întâi de toate, face o sarcină mică - crouch, astfel încât fluxul sanguin din nave se va îmbunătăți. După ce faceți un duș de contrast. În același timp, fluxul de apă ar trebui să fie cât mai greu posibil;
  • Când vă periați dinții, arătați puțină artă. Încercați să vă zâmbiți în oglindă și să imitați puțin, dar nu prea mult pentru a nu provoca ridurile mimice;
  • Spălați după somn, de preferință, cu apă rece și este mai bine să utilizați acest produs pentru acest tip de carburant sau mineral. Hrănește pielea cu elemente utile și o tonifică;
  • Dacă aveți o umflare persistentă a pleoapelor, se recomandă să preparați seara cuburi de gheață din apă de sifon sau decoctări de plante medicinale. Ștergeți zilnic dimineața și ochii;
  • De asemenea, scapa de tumori cu produse cosmetice decorative. Dacă aveți un concealer galben și un corector, folosiți-le pentru a ascunde nasul roșu și resturile de vânătăi din jurul ochilor.

Dacă ați strigat înainte de un eveniment important pe care nu-l puteți rata, dar se așteaptă doar a doua zi, sunteți norocoși.

Somnul ajută la scăpa de urme de lacrimi. Doar încercați să faceți ca capul să stea mai sus, apoi peste noapte lichidul nu va adăuga puf în față.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

78 + = 83